Sandradjer Posted August 11 Posted August 11 11 hours ago, aram said: ako sam vam u prolazu, izvolte Danas planiram, mozda si cuo, ali nemoj da mi kazes, cak i ne guglam sta je, hocu da se iznenadim, neku supu po imenu Seljanka. Toliko se spremam za to da cu preskociti dorucak, sluze je u nekim kukuruznim (valjda) jestivim casama. Crvene je boje, vidim na slikama i ima je svuda ovde na Baltiku 1
Ras Posted August 15 Posted August 15 Samo laka hrana: Karbonara, ali bez jaja i pančete/svinjskih obraza, a sa paradjzom, svežim i konzerviranim, maslinama, čili p i mocarelom, plus so, biber, origano i peršun. 2 5
Sandradjer Posted August 15 Posted August 15 (edited) 52 minutes ago, Ras said: Samo laka hrana: Karbonara, ali bez jaja i pančete/svinjskih obraza, a sa paradjzom, svežim i konzerviranim, maslinama, čili p i mocarelom, plus so, biber, origano i peršun. @aram - e kako se osecas? Edited August 15 by Sandradjer 1
Ras Posted August 15 Posted August 15 (edited) Sećaš li se diskusije na temu karbonare? Edit. U toj je diskusiji skoro svaka (kombinacija sastojaka) pasta proglašena karbonarom. Edited August 15 by Ras 1
Sandradjer Posted August 15 Posted August 15 Secam se samo da postoji jedan jedini recept zakopan negde u nekoj italijanskoj katedrali, star nekoliko stotina godina . Mozda sam nesto pomesala 1
Ras Posted August 15 Posted August 15 14 minutes ago, Sandradjer said: Secam se samo da postoji jedan jedini recept zakopan negde u nekoj italijanskoj katedrali, star nekoliko stotina godina . Mozda sam nesto pomesala Tako je sa karbonarom. Po ugledu na Italijane su u Atlanti zakopali recepturu za cocacolu, a Šuljaga u Užicu rp za komplet lepinju. 1 2
Sandradjer Posted August 15 Posted August 15 4 minutes ago, Ras said: Tako je sa karbonarom. Po ugledu na Italijane su u Atlanti zakopali recepturu za cocacolu, a Šuljaga u Užicu rp za komplet lepinju. Trebalo bi da recept za pastu sto si spremio zakopas
Sandradjer Posted August 16 Posted August 16 3 hours ago, aram said: Duboko, vrlo duboko Mora jelo da ima naziv
Recommended Posts