August 11, 2024Aug 11 11 hours ago, aram said: ako sam vam u prolazu, izvolte Danas planiram, mozda si cuo, ali nemoj da mi kazes, cak i ne guglam sta je, hocu da se iznenadim, neku supu po imenu Seljanka. Toliko se spremam za to da cu preskociti dorucak, sluze je u nekim kukuruznim (valjda) jestivim casama. Crvene je boje, vidim na slikama i ima je svuda ovde na Baltiku
August 15, 2024Aug 15 Samo laka hrana: Karbonara, ali bez jaja i pančete/svinjskih obraza, a sa paradjzom, svežim i konzerviranim, maslinama, čili p i mocarelom, plus so, biber, origano i peršun.
August 15, 2024Aug 15 52 minutes ago, Ras said: Samo laka hrana: Karbonara, ali bez jaja i pančete/svinjskih obraza, a sa paradjzom, svežim i konzerviranim, maslinama, čili p i mocarelom, plus so, biber, origano i peršun. @aram - e kako se osecas? Edited August 15, 2024Aug 15 by Sandradjer
August 15, 2024Aug 15 Sećaš li se diskusije na temu karbonare? Edit. U toj je diskusiji skoro svaka (kombinacija sastojaka) pasta proglašena karbonarom. Edited August 15, 2024Aug 15 by Ras
August 15, 2024Aug 15 Secam se samo da postoji jedan jedini recept zakopan negde u nekoj italijanskoj katedrali, star nekoliko stotina godina . Mozda sam nesto pomesala
August 15, 2024Aug 15 14 minutes ago, Sandradjer said: Secam se samo da postoji jedan jedini recept zakopan negde u nekoj italijanskoj katedrali, star nekoliko stotina godina . Mozda sam nesto pomesala Tako je sa karbonarom. Po ugledu na Italijane su u Atlanti zakopali recepturu za cocacolu, a Šuljaga u Užicu rp za komplet lepinju.
August 15, 2024Aug 15 4 minutes ago, Ras said: Tako je sa karbonarom. Po ugledu na Italijane su u Atlanti zakopali recepturu za cocacolu, a Šuljaga u Užicu rp za komplet lepinju. Trebalo bi da recept za pastu sto si spremio zakopas