makaronee Posted August 3 Posted August 3 Каннеллони na bacski način Zapravo burek (sa mesom;) i tikvicama, pod bešamelom s mirođijom. Ostalo mi nadeva od punjeni' tikvica nekidan. 6 1
Sandradjer Posted August 3 Posted August 3 (edited) Spremile mi vredne ruke . Uzela sam recept usmeno, vec zaboravila zbog Edited August 3 by Sandradjer 2 2
Lancia Posted August 3 Posted August 3 4 hours ago, Sandradjer said: Spremile mi vredne ruke . Uzela sam recept usmeno, vec zaboravila zbog Ja cu sutra corbuljak od leblebija, piletine i racicica, bice i vince, pozvana si 1
Sandradjer Posted August 4 Posted August 4 8 hours ago, Lancia said: Ja cu sutra corbuljak od leblebija, piletine i racicica, bice i vince, pozvana si Moze, taman da mi se spusti pritisak od Djokovica
aram Posted August 4 Posted August 4 15 hours ago, Sandradjer said: Uzela sam recept usmeno, vec zaboravila koliko ja vidim ovo je klasična Ukha, ruska supa, lako ćeš naći recept ako poželiš
Sandradjer Posted August 4 Posted August 4 4 minutes ago, aram said: koliko ja vidim ovo je klasična Ukha, ruska supa, lako ćeš naći recept ako poželiš Bravo, jeste. Spremila mi jedna zena koja to dobro zna
Lancia Posted August 4 Posted August 4 13 hours ago, Sandradjer said: Moze, taman da mi se spusti pritisak od Djokovica Pa desi?¿ 1 1
Sandradjer Posted August 9 Posted August 9 (edited) Jedem dimljenog irvasa, a ima i dimljeni meda (nisam mogla ) Edited August 9 by Sandradjer 4
askeladden Posted August 10 Posted August 10 On 9. 8. 2024. at 17:36, Sandradjer said: Jedem dimljenog irvasa, a ima i dimljeni meda (nisam mogla ) Finska? 1
Recommended Posts