le petit nicolas Posted July 31 Posted July 31 (edited) On 27. 7. 2024. at 22:14, Serena said: Sta bih ja dala za tu sarenu boraniju. Ovde imam samo zelenu olovku. Moja mama je pravila tu sarenu, na kasiku, nekako sa mlekom. Mmmm cini mi se da i sad osecam miris i ukus, a ne znam kako ju je pravila...ne mogu ni da pitam... tu sarenu, zuto-ljubicastu dugo nisam videla. mozes sa putericom ili zutom olovkom. prodinstas nesto cluka, ubacis boraniju i malo-malo vode. na pola kuvanja nalijes mleko da ogrezne. so i struk celera. ako je mnogo tecnosti, kuvaj otvoreno na jacoj vatri, da uvri koliko zelis. poz Edited July 31 by le petit nicolas 2
Sandradjer Posted July 31 Posted July 31 1 hour ago, Ras said: Njoke sa paradajzom, propržene na malo m ulja i dosta putera, so i biber, čili p, parmezan i 2,5 tone žalfije. Ruke mi podrhtavaju ko @Sandradjerkad fotka golo muško dupe- ćao! Rase, zekis me malo . Mada, sjajna ideja da se bacim na fotografisanje i batalim matematiku konacno . A kad vec pitas danas nista od mene. Zanemocala sam, more me nije videlo, na srecu apetit imam, neki virus ili suncanica 1
le petit nicolas Posted July 31 Posted July 31 (edited) 9 minutes ago, Sandradjer said: sjajna ideja da se bacim na fotografisanje podrzavam. a na tinder temu da bacis, ako sretnes, one sto umeju da kuvaju. pa da proberemo. poz Edited July 31 by le petit nicolas 1
Serena Posted July 31 Posted July 31 25 minutes ago, le petit nicolas said: tu sarenu, zuto-ljubicastu dugo nisam videla. mozes sa putericom ili zutom olovkom. prodinstas nesto cluka, ubacis boraniju i malo-malo vode. na pola kuvanja nalijes mleko da ogrezne. so i struk celera. ako je mnogo tecnosti, kuvaj otvoreno na jacoj vatri, da uvri koliko zelis. poz Imam samo zelenu olovku Razmisljam nesto dal bi mogla u saksije da je posadim i na terasi lada napravim sledece godine
Sandradjer Posted July 31 Posted July 31 5 minutes ago, Serena said: Imam samo zelenu olovku Razmisljam nesto dal bi mogla u saksije da je posadim i na terasi lada napravim sledece godine Verujem da ima laksih nacina
Serena Posted July 31 Posted July 31 1 minute ago, Sandradjer said: Verujem da ima laksih nacina npr? 1
le petit nicolas Posted July 31 Posted July 31 7 minutes ago, Serena said: Imam samo zelenu olovku Razmisljam nesto dal bi mogla u saksije da je posadim i na terasi lada napravim sledece godine e, jbg. s njom samo mozes da skuvas "buraniju", ili da je bacis "na salatu". poz 1
le petit nicolas Posted July 31 Posted July 31 (edited) 2 minutes ago, Serena said: npr? doneses blansiranu iz zemlje srbije, pa zamrznes. poz Edited July 31 by le petit nicolas 1
Serena Posted July 31 Posted July 31 5 minutes ago, le petit nicolas said: doneses blansiranu iz zemlje srbije, pa zamrznes. poz Pa da me Hrvati vrate sa sve blansiranom boranijom u Srbiju Iskreno se ni ne secam da sam je vidjala u avgustu na pijaci. Doduse ja na pijaci gledam paradajz, paprike za punjenje, sljive, breskve, sve sto mi ovde deluje kao plasticno, a tamo lici da nije. Cesto se razocaram...
Serena Posted July 31 Posted July 31 4 minutes ago, le petit nicolas said: uvek ti hrvati... poz Pa na branuku EU su, mada ima i do nas Kad cujem sta sve ljudi donesu 1
Klara Posted August 1 Posted August 1 15 hours ago, Lancia said: Prvo lajk, pa pitanje: Šta ti je ovo, Lančouuu? : D
Lancia Posted August 1 Posted August 1 (edited) 2 minutes ago, Klara said: Prvo lajk, pa pitanje: Šta ti je ovo, Lančouuu? : D Pizza bez paradajza, beli luk, slaninica, feta, persun, paprika, pinjoni, kapar i njam Edited August 1 by Lancia 1
Recommended Posts