banatjanin Posted May 27 Posted May 27 O, da! Sve klateći nogama od silnog gušta, i to u prugastoj majici i dobro osoljenim Speedo kupaćim gaćama, a ne ovim tupadžijskim šorcevima koje sam danas primoran da nosim 1
Milošica Posted May 27 Posted May 27 Kako su dobri ovi banaćinanovi postovi i kako zna da dočara, bilo da opisuje mesni narezak ili najveće specijalitete. 3
banatjanin Posted May 28 Posted May 28 On 27. 5. 2024. at 21:02, aram said: Mesni doručak >>>>> mesni narezak Indeed! A i bio je “doručak” nego ja to generički sve pod narezak. Kaladont, jbg 1
mire Posted May 29 Posted May 29 On 27. 5. 2024. at 20:04, Ras said: A to li si radio dok sam ja puzio? septembar '86. 1
makondo Posted May 30 Posted May 30 Mesna pita ispečena u vidu mesnog hleba, mix povrća dinstanog i svežeg. Gut. 3 5
aram Posted May 30 Posted May 30 Khoresh Kadoo sa prženim paradajzom, čipsom od pileće kožice i bazlamom 5
x500 Posted May 31 Posted May 31 Juce sam bio kod snaje na veceri. @Shan Jan spargle su bile super, kremaste i bez drvenih delova 1 1 2
Ras Posted May 31 Posted May 31 Pasta sa bosiljkom i pistaćima, ili sa pestom od pistaća, uz mladi kozji sir i paradjz: Pesto: umlatio u avanu po 100 g (okvirno) pistaća i bosiljka, jedan čen belog luka, so, biber, masl. ulje Na tiganju na mešavini masl ulja i putera zagrejao pesto, pa umešao prethodno kuvanu pastu uz dodatak malo pasta vode. Mmmmm...... 3 4 1
Lancia Posted May 31 Posted May 31 16 minutes ago, nenad said: dzoko javor i dalje zakiva!!! To neko jelo?¿
nenad Posted May 31 Posted May 31 2 hours ago, Lancia said: To neko jelo?¿ kafana u mrzencima. malo (vise) su pojacali cene od kada sam poslednji put bio, ali to je i dalje pojeftino u odnosu na bg kafane. janjeca dzigerica izuva, teleca pljeskavica spektakularna, pomrit onako, paradajz i kupus salata odlicne, cluk i bluk, pelisterka, zolta, sok, 2 espresa, ispod 30 eur. ako odmor bude 50% dobar kao ova vecera bicu vise nego zadovoljan. 1 1
Shan Jan Posted June 1 Posted June 1 BTW, Durmitor na NBGu ima jagnjecu pljeskavicu, vrhunska je. Izuvaju sa cenama al jbg to je vec standard...
makondo Posted June 1 Posted June 1 Boranija zapečena u rerni, III reinkarnacija pite od mesa i rukola sos. Doooobroooo 5 3
Popular Post mire Posted June 1 Popular Post Posted June 1 htela draga da je pokupim s posla, da odemo na dunav i glođemo girice 7 4
Recommended Posts