May 27, 20241 yr O, da! Sve klateći nogama od silnog gušta, i to u prugastoj majici i dobro osoljenim Speedo kupaćim gaćama, a ne ovim tupadžijskim šorcevima koje sam danas primoran da nosim
May 27, 20241 yr Kako su dobri ovi banaćinanovi postovi i kako zna da dočara, bilo da opisuje mesni narezak ili najveće specijalitete.
May 28, 20241 yr On 27. 5. 2024. at 21:02, aram said: Mesni doručak >>>>> mesni narezak Indeed! A i bio je “doručak” nego ja to generički sve pod narezak. Kaladont, jbg
May 29, 20241 yr On 27. 5. 2024. at 20:04, Ras said: A to li si radio dok sam ja puzio? septembar '86.
May 31, 20241 yr Juce sam bio kod snaje na veceri. @Shan Jan spargle su bile super, kremaste i bez drvenih delova
May 31, 20241 yr Pasta sa bosiljkom i pistaćima, ili sa pestom od pistaća, uz mladi kozji sir i paradjz: Pesto: umlatio u avanu po 100 g (okvirno) pistaća i bosiljka, jedan čen belog luka, so, biber, masl. ulje Na tiganju na mešavini masl ulja i putera zagrejao pesto, pa umešao prethodno kuvanu pastu uz dodatak malo pasta vode. Mmmmm......
May 31, 20241 yr 2 hours ago, Lancia said: To neko jelo?¿ kafana u mrzencima. malo (vise) su pojacali cene od kada sam poslednji put bio, ali to je i dalje pojeftino u odnosu na bg kafane. janjeca dzigerica izuva, teleca pljeskavica spektakularna, pomrit onako, paradajz i kupus salata odlicne, cluk i bluk, pelisterka, zolta, sok, 2 espresa, ispod 30 eur. ako odmor bude 50% dobar kao ova vecera bicu vise nego zadovoljan.
June 1, 20241 yr BTW, Durmitor na NBGu ima jagnjecu pljeskavicu, vrhunska je. Izuvaju sa cenama al jbg to je vec standard...