Svemir Zeka Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Ne znam, koje? Bila sam odavno, možda se nešto izmenilo @Shan Jan
Shan Jan Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Ima bukvalno prekoputa neki ogroman restoran, deluje kao metastaziarana kuca. Tu idu uglavnom oni koji ne mogu da nadju mesto u restoranu u Stanisicima.
Svemir Zeka Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 (edited) 3 minutes ago, Shan Jan said: Ima bukvalno prekoputa neki ogroman restoran, deluje kao metastaziarana kuca. Tu idu uglavnom oni koji ne mogu da nadju mesto u restoranu u Stanisicima. Nemam pojma. Ma meni su Stanišići krš. Jebote, 15 godina nije promenio pićarnik, služene ona Monini sranja, da ne veruješ. Kome se dadne da ode do Stanišića, nek se vrati (ako ide preko Pavlovića) ili ode (ako je preko Kuzmina) još 1 km dalje. Ima odličan restoran, ljepši, stariji i bolji: Drinska ruža. Edited July 4, 2023 by Svemir Zeka 1
napadaj Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 40 minutes ago, Sandradjer said: Ne zezaj, totalno su normalne velicine i ukusni Kapiram da se naši apetiti i potrebe znatno razlikuju. 1
Sandradjer Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 26 minutes ago, napadaj said: Kapiram da se naši apetiti i potrebe znatno razlikuju. Mogu da pojedem, ali kako si opisao ispada da je zalogajcic burger
askeladden Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Khm u Nis 760 dinara ovcije pljeka od 400 ili 480 gr.
x500 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 4 hours ago, Shan Jan said: Zato verujem da mogu da vam kazem koji je najbolji steak restoran koji smo nasli: Local Steak House, Bijeljina! Da li je to Neskovicev restoran uradjen u drvetu i imaju puno nekih zlatnih flasa ?
Svemir Zeka Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Guglala sam, jesu neke flajke svuda, a to je zapravo u Dvorovima, ne u Bijeljini. 1
Popular Post igoraki Posted July 7, 2023 Popular Post Posted July 7, 2023 Juneća džigerica, tikvice i masline kao prilog i bosiljak, crni biber i kurkuma od začina 9 1
Ras Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Juneća džigerica, pečene tikvice sa lukovima i začinima, čorba od celera pre toga, kapreze. Paradajz na pijaci (200 dinara) je mnogo dobar i ne treba ga preskakati. 7 1
aram Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Marokanska piletina sa zelenim maslinama, belgijska endivija sa parmezanom i prezlama i lubenica u spektakularnoj ulozi salate 7 2
shimpu Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 Toootra, tooorta. Lagana za spremanje, izmesaju se cokoladne bananice i plazma i pavlaka i mozda jos nesto, ne znam sta jos ide. Prelije se cokolodom za kuvanje. Nisam je ja spremao, ali vidim da je brzo gotova. I treba da stoji u frizideru da se stvrdne. Sto duze stoji, to je bolja. 3 3
Recommended Posts