July 4, 20231 yr Ima bukvalno prekoputa neki ogroman restoran, deluje kao metastaziarana kuca. Tu idu uglavnom oni koji ne mogu da nadju mesto u restoranu u Stanisicima.
July 4, 20231 yr 3 minutes ago, Shan Jan said: Ima bukvalno prekoputa neki ogroman restoran, deluje kao metastaziarana kuca. Tu idu uglavnom oni koji ne mogu da nadju mesto u restoranu u Stanisicima. Nemam pojma. Ma meni su Stanišići krš. Jebote, 15 godina nije promenio pićarnik, služene ona Monini sranja, da ne veruješ. Kome se dadne da ode do Stanišića, nek se vrati (ako ide preko Pavlovića) ili ode (ako je preko Kuzmina) još 1 km dalje. Ima odličan restoran, ljepši, stariji i bolji: Drinska ruža. Edited July 4, 20231 yr by Svemir Zeka
July 4, 20231 yr 40 minutes ago, Sandradjer said: Ne zezaj, totalno su normalne velicine i ukusni Kapiram da se naši apetiti i potrebe znatno razlikuju.
July 4, 20231 yr 26 minutes ago, napadaj said: Kapiram da se naši apetiti i potrebe znatno razlikuju. Mogu da pojedem, ali kako si opisao ispada da je zalogajcic burger
July 4, 20231 yr 4 hours ago, Shan Jan said: Zato verujem da mogu da vam kazem koji je najbolji steak restoran koji smo nasli: Local Steak House, Bijeljina! Da li je to Neskovicev restoran uradjen u drvetu i imaju puno nekih zlatnih flasa ?
July 7, 20231 yr Popular Post Juneća džigerica, tikvice i masline kao prilog i bosiljak, crni biber i kurkuma od začina
July 9, 20231 yr Juneća džigerica, pečene tikvice sa lukovima i začinima, čorba od celera pre toga, kapreze. Paradajz na pijaci (200 dinara) je mnogo dobar i ne treba ga preskakati.
July 18, 20231 yr Marokanska piletina sa zelenim maslinama, belgijska endivija sa parmezanom i prezlama i lubenica u spektakularnoj ulozi salate
July 20, 20231 yr Toootra, tooorta. Lagana za spremanje, izmesaju se cokoladne bananice i plazma i pavlaka i mozda jos nesto, ne znam sta jos ide. Prelije se cokolodom za kuvanje. Nisam je ja spremao, ali vidim da je brzo gotova. I treba da stoji u frizideru da se stvrdne. Sto duze stoji, to je bolja.