Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Špecle sa pršutom i slatkom pavlakom. 

rKfUrik.jpg

• +1 5
Posted

škarpina sa žara. uz to blitva sa krompirom i, naravski, vino. uvek kada je prija (ćerina svekrva) sa nama. sada, u horizontalu.

• +1 1
  • Wub 3
Posted
28 minutes ago, djordje geprat said:

i, naravski, vino. uvek kada je prija (ćerina svekrva) sa nama, u horizontalu.

clint eastwood smoking GIF

• +1 1
  • Haha 2
Posted

gulas.jpg

Juneći gulaš i keleraba za salatu, malo sam više stavio paradajza pa je ispalo čorbastije nego obično

• +1 7
Posted (edited)

Lagani ručak po sparini i nakon celodnevnog drndanja na poslu i u saobraćaju: tartar biftek i t-bone uz priloge i salate - iz Morave, ne kuvam danas.

Edited by Ras
  • +1 2
  • Wub 1
Posted (edited)
17 minutes ago, Ras said:

Lagani ručak po sparini i nakon celodnevnog drndanja na poslu i u saobraćaju: tartar biftek i t-bone uz priloge i salate - iz Morave, ne kuvam danas.

Savrseno. Jela sam pre nekoliko dana teleci ramstek. Cene su skroz ok barem se meni cini :).

Kad mi se jede neko meso samo tamo idem

Edited by Sandradjer
Posted

Skupo je sve to. Ne mislim na Moravu posebno, nego generalno.

Dobro meso, pogotovo ovaj stejk. Tartar umereno začinjen što je super, mada više volim malo više teksture, odnosno krupnije seckano.

Gaser je birao, on je mesožder, a živi u blizini.

• +1 2
Posted (edited)

Ne znam cene po drugim restoranima ali tamo dobijes odlican biftek npr. 250 gr za 1500 dinara. 

Ali to su vec skupa mesa. 

Burger pojedes za 700 dinara i to je vrlo povoljno. 

Salata ima tek nekoliko ali su lepe.

Pisem za moravu na palilulskoj pijaci, ne znam da li te je gaser tu vodio. Postoje valjda na jos nekim lokacijama 

Edited by Sandradjer
Posted

Imadem drugara koji je lud za steakovima te smo obisli dosta restorana po BGu koji ih nude. Zato verujem da mogu da vam kazem koji je najbolji steak restoran koji smo nasli: Local Steak House, Bijeljina! 

Da, da... znam da nije u BGu, ali kvalitet je tooooooliko bolji da vredi upaliti auto i otici uBosnu samo za to. 

• +1 1
Posted

I taman svratiš kod Stanišića :Jova:

• +1 1
  • Haha 2
Posted
11 minutes ago, Shan Jan said:

Imadem drugara koji je lud za steakovima te smo obisli dosta restorana po BGu koji ih nude. Zato verujem da mogu da vam kazem koji je najbolji steak restoran koji smo nasli: Local Steak House, Bijeljina! 

Da, da... znam da nije u BGu, ali kvalitet je tooooooliko bolji da vredi upaliti auto i otici uBosnu samo za to. 

I koliko je biftek, sigurno preko 2500?

Posted
1 minute ago, Sandradjer said:

I koliko je biftek, sigurno preko 2500?

Tu negde. Nije jeftin, samo je mnogo dobar :) 

Posted

Ti burgeri od 700+ dinara su smešnih veličina.

Posted
5 minutes ago, Svemir Zeka said:

I taman svratiš kod Stanišića :Jova:

Joj koja kicerica.. al jeste im dobar restoran. Ja uglavnom volim duzmem nesto ispod saca. Domaci hleb je fantazija. A jesi provalila one stanisice za sirotinju preko puta?

Posted
13 minutes ago, napadaj said:

Ti burgeri od 700+ dinara su smešnih veličina.

Ne zezaj, totalno su normalne velicine i ukusni