Ras Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Ako onu malu pljeskavicu zovemo đačka, ovu na sprat bi mogli profesorska? 1 1
Filozof manijak Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 17 hours ago, Ras said: Ako onu malu pljeskavicu zovemo đačka, ovu na sprat bi mogli profesorska? ponavljačka pljeskavica
hansolo Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Zaboravila sam koliko su girice dobra klopa, kupila u lidlu one papaline, secnula glavu i ono iznutra izvadila, posolila, uvaljala u brašno i na tiganj na malo ulja. Onaj tanki pomfrit ispekla posle papalina. Zbućkala neki sos od malo milerama, malo majoneza, nekog zelenog sosa od paprike, dva režnja sušenog paradajza, limuna, bibera, soli, belog luka i kapare seckane, svežeg vlašca, origana i boslljka iz saksije. Napravila salatu od jednog većeg paradajza, luka i malo maslinovog ulja. Prepekla jedno parče ćabate i namazala belim lukom ... uz to neko relativno jeftino vino sa Sicilije (tako piše) u formi ladnog špricera. I mačak se okoristio giricama. Mislim da će mi ovo leto to biti hit klopa, 4
maheem Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 6 minutes ago, hansolo said: Zaboravila sam koliko su girice dobra klopa, kupila u lidlu one papaline, secnula glavu i ono iznutra izvadila, posolila, uvaljala u brašno i na tiganj na malo ulja. Onaj tanki pomfrit ispekla posle papalina. Zbućkala neki sos od malo milerama, malo majoneza, nekog zelenog sosa od paprike, dva režnja sušenog paradajza, limuna, bibera, soli, belog luka i kapare seckane, svežeg vlašca, origana i boslljka iz saksije. Napravila salatu od jednog većeg paradajza, luka i malo maslinovog ulja. Prepekla jedno parče ćabate i namazala belim lukom ... uz to neko relativno jeftino vino sa Sicilije (tako piše) u formi ladnog špricera. I mačak se okoristio giricama. Mislim da će mi ovo leto to biti hit klopa, Mmmm zvuci super. To nisu smrznute papaline?
hansolo Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 9 minutes ago, maheem said: Mmmm zvuci super. To nisu smrznute papaline? Ma jesu, otkravila ih za 5 minuta na ovoj vrućini. 1
maheem Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 10 minutes ago, hansolo said: Ma jesu, otkravila ih za 5 minuta na ovoj vrućini. Super. Inace nas psić ih obožava tako smrznute, omiljena klopa 1
aram Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 (edited) nište ja to ne čistim, jede se i glava i sveeeee barem kad su te malecke ne: jede se teletina na kockice s pečurkama, udinstane u estragon sosu Edited July 23, 2022 by aram 3
Milošica Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 1 minute ago, aram said: nište ja to ne čistim, jede se i glava i sveeeee barem kad su te malecke Apsolutno.
Recommended Posts