July 21, 20222 yr 17 hours ago, Ras said: Ako onu malu pljeskavicu zovemo đačka, ovu na sprat bi mogli profesorska? ponavljačka pljeskavica
July 23, 20222 yr Zaboravila sam koliko su girice dobra klopa, kupila u lidlu one papaline, secnula glavu i ono iznutra izvadila, posolila, uvaljala u brašno i na tiganj na malo ulja. Onaj tanki pomfrit ispekla posle papalina. Zbućkala neki sos od malo milerama, malo majoneza, nekog zelenog sosa od paprike, dva režnja sušenog paradajza, limuna, bibera, soli, belog luka i kapare seckane, svežeg vlašca, origana i boslljka iz saksije. Napravila salatu od jednog većeg paradajza, luka i malo maslinovog ulja. Prepekla jedno parče ćabate i namazala belim lukom ... uz to neko relativno jeftino vino sa Sicilije (tako piše) u formi ladnog špricera. I mačak se okoristio giricama. Mislim da će mi ovo leto to biti hit klopa,
July 23, 20222 yr 6 minutes ago, hansolo said: Zaboravila sam koliko su girice dobra klopa, kupila u lidlu one papaline, secnula glavu i ono iznutra izvadila, posolila, uvaljala u brašno i na tiganj na malo ulja. Onaj tanki pomfrit ispekla posle papalina. Zbućkala neki sos od malo milerama, malo majoneza, nekog zelenog sosa od paprike, dva režnja sušenog paradajza, limuna, bibera, soli, belog luka i kapare seckane, svežeg vlašca, origana i boslljka iz saksije. Napravila salatu od jednog većeg paradajza, luka i malo maslinovog ulja. Prepekla jedno parče ćabate i namazala belim lukom ... uz to neko relativno jeftino vino sa Sicilije (tako piše) u formi ladnog špricera. I mačak se okoristio giricama. Mislim da će mi ovo leto to biti hit klopa, Mmmm zvuci super. To nisu smrznute papaline?
July 23, 20222 yr 9 minutes ago, maheem said: Mmmm zvuci super. To nisu smrznute papaline? Ma jesu, otkravila ih za 5 minuta na ovoj vrućini.
July 23, 20222 yr 10 minutes ago, hansolo said: Ma jesu, otkravila ih za 5 minuta na ovoj vrućini. Super. Inace nas psić ih obožava tako smrznute, omiljena klopa
July 23, 20222 yr nište ja to ne čistim, jede se i glava i sveeeee barem kad su te malecke ne: jede se teletina na kockice s pečurkama, udinstane u estragon sosu Edited July 23, 20222 yr by aram
July 23, 20222 yr 1 minute ago, aram said: nište ja to ne čistim, jede se i glava i sveeeee barem kad su te malecke Apsolutno.