Ratamahatta Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 (edited) Bolonjeze sos, kiseli krastavci, zelena salata, paradajz. I dezert naravno. Edited April 3, 2022 by Plajvi 7
Singer Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 @Plajvi jel to praviš namenski tako ili koristiš leftovers od bolonjeze sosa kad ostane?
Ratamahatta Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Namenski, lepo je, sito, relativno jeftino, brzo se napravi i brzo se posuđe opere. A i smotan sam u kujni, znam samo par jela da napravim.
Singer Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Nije loša ideja jer meni uglavnom ostane neka količina kad pravimo za ručak i onda ja to završavam ali uglavnom nemaštovito - metnem na leba kao sendvić Ovo je malo dodatnog iscimavanja a prilično osvežavajuće...
Ratamahatta Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Sustina je u salati, istovremeno je i jak obrok (mleveno od svinjskog buta, budem sit 6-8 sati posle), a i vrlo osvezavajuc zbog salate. Nekad stavim sveze krastavce, ali mi je lepse s kiselim, bolja je harmonija ukusa tako. Mozes dobro da se napucas od 2 velike tortilje ili od 3-4 male.
Singer Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Jasno, jasno... ne brinem ja za napucavanje... više mi fali te kreativnosti šta da radim sa ostatkom. Inače je moja smesa u odnosu juneće-svinjsko 2:1 i ima dosta cluka i bluka i maslinovog ulja i začina Dovoljne su ti 2-3 kafene kašičice da već udara po želudcu 1
Popular Post renne Posted April 4, 2022 Author Popular Post Posted April 4, 2022 @Svemir Zeka Vidi ih, vrući 5 5
Singer Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Glede topljenja čvaraka i kad je vreme... zemljak koga reklamiram u bloku 45 to radi cele godine - u avgustu kad se tope sami! Uvek isti nivo kvaliteta.
napadaj Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Moji redovno zamrzavaju masnoću isečenu na kockice, pa i tokom cele godine mogu da izvade to iz zamrzivača i istope čvarke. 1
Svemir Zeka Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 31 minutes ago, renne said: @Svemir Zeka Vidi ih, vrući A ja gladna idem na nastavničko veće Oni o protokolima, ja o čvarcima..... 1
Recommended Posts