April 3, 20223 yr Bolonjeze sos, kiseli krastavci, zelena salata, paradajz. I dezert naravno. Edited April 3, 20223 yr by Plajvi
April 4, 20223 yr @Plajvi jel to praviš namenski tako ili koristiš leftovers od bolonjeze sosa kad ostane?
April 4, 20223 yr Namenski, lepo je, sito, relativno jeftino, brzo se napravi i brzo se posuđe opere. A i smotan sam u kujni, znam samo par jela da napravim.
April 4, 20223 yr Nije loša ideja jer meni uglavnom ostane neka količina kad pravimo za ručak i onda ja to završavam ali uglavnom nemaštovito - metnem na leba kao sendvić Ovo je malo dodatnog iscimavanja a prilično osvežavajuće...
April 4, 20223 yr Sustina je u salati, istovremeno je i jak obrok (mleveno od svinjskog buta, budem sit 6-8 sati posle), a i vrlo osvezavajuc zbog salate. Nekad stavim sveze krastavce, ali mi je lepse s kiselim, bolja je harmonija ukusa tako. Mozes dobro da se napucas od 2 velike tortilje ili od 3-4 male.
April 4, 20223 yr Jasno, jasno... ne brinem ja za napucavanje... više mi fali te kreativnosti šta da radim sa ostatkom. Inače je moja smesa u odnosu juneće-svinjsko 2:1 i ima dosta cluka i bluka i maslinovog ulja i začina Dovoljne su ti 2-3 kafene kašičice da već udara po želudcu
April 4, 20223 yr Glede topljenja čvaraka i kad je vreme... zemljak koga reklamiram u bloku 45 to radi cele godine - u avgustu kad se tope sami! Uvek isti nivo kvaliteta.
April 4, 20223 yr Moji redovno zamrzavaju masnoću isečenu na kockice, pa i tokom cele godine mogu da izvade to iz zamrzivača i istope čvarke.
April 4, 20223 yr 31 minutes ago, renne said: @Svemir Zeka Vidi ih, vrući A ja gladna idem na nastavničko veće Oni o protokolima, ja o čvarcima.....