March 11, 20223 yr Jery može nekako da se Franku zabrani pristup kulinarstvu na neko vreme? Kratko, naravno
March 11, 20223 yr Jery može nekako da se Franku zabrani pristup kulinarstvu na neko vreme? Kratko, naravnoKakvi ste to ljudi... ... Shiit has hit the fan
March 12, 20223 yr ooo ima i salate, cela tri lista [emoji4]Kupus,sargarepa,krastavac,malo paradajza,krutoni,iceberg...sve preliveno dresingom od majoneza,pavlake i bluka u prahu.Odozgo grilovana piletina posuta biberom i parmezanom...Ubismo se bez metka [emoji23][emoji23][emoji23]
March 12, 20223 yr Ništa posebno - samo grickalice za uz dokumentarce. Masline s kozijim, španski kitnikez i grisine sa ruzmarinom
March 12, 20223 yr 8 minutes ago, Emma said: Šta je španski kitnikez? isto što i naš samo španske proizvodnje (membrillo) sir od dunja ne znam da li ima treće ime Edited March 12, 20223 yr by centrifuga
March 12, 20223 yr A, ok. Zbunila me boja. Na slici deluje mnogo crveno, pa sam mislila da je neka varijanta s paprikama. Hvala.