mlatko Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Pasta sušnaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 3
Ras Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 37 minutes ago, mlatko said: Pasta sušna Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Šta je punjenje, osim tune i paste? Nije da ću praviti, nego sam radoznao.
mraki Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Prvi put čujem za ovo. Meni deluje kao pasta i šunka, ne tuna.
mlatko Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Šta je punjenje, osim tune i paste? Nije da ću praviti, nego sam radoznao.Pojma nemam, našao na netu pa okačio kao ideju Asocirala me slika na stari termin pastasciutta (pastašuta se izgovara) koji mi je uvek bio smešan i već se manje koristi kao i maccheroni. Bukvalno je kombo reči "suva pasta", a misli se na onu isceđenu i spremnu za ubacivanje u tiganj ili mešanje sa sosovima. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
levi Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 paštašuta as in kako je počeo rat na mom otoku, pasta sa mlevenim mesom? kao bolonjeze samo balkanizovano
mlatko Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 paštašuta as in kako je počeo rat na mom otoku, pasta sa mlevenim mesom? kao bolonjeze samo balkanizovanoNe samo ta, sa svim umakovima i sosovima. Tako su je počeli zvati da bi valjda napravili distinkciju od one koja se kuvala u supama raznim. Prvi put kad sam čuo mislio sam da je pasta sa pršutom (prosciuto), jer i ima nekoliko recepata sa kuvanom pršutom. Ispadne slično kao recept sa lososomInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
askeladden Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Biftek od mangulice sa sosom od suvih vrganja,braon shampinjona i cremfresh 35% ,nista low fet. 1
detabo Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Alo, ne prepisuj[emoji102][emoji102][emoji102][emoji16][emoji16][emoji16] 1
Ras Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 1 hour ago, renne said: Alo, ne prepisuj Pravo bi bilo reći da nije samo prepisivao, nego i pomnožio, za šta bi morao biti pohvaljen! 1 1
Recommended Posts