Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Jel zna neko šta treba da radim s ovim? Čula sam da je zdravo :D

2.jpg.e5c868f9f7281dbd555b1910a85636aa.jpg

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

• Author

Neko je bio u bingu vidim :D

Razmuti u kiselo mleko i jedi

Sta je to? mlevena tjurka¿

1 hour ago, Svemir Zeka said:

el zna neko šta treba da radim s ovim?

:)

32 minutes ago, Lancia said:

Sta je to? mlevena tjurka¿

Neka biljka, made in Bosna. Koleginica mi nekad naručivala da joj donesem neku kremu od toga, ja sad nađem 16 inkarnacija ovoga i rešim da kupim za imunitet™, ali eto ne znam šta dalje. Probala sam da ga tretiram kao čiju seme, ali se nije naduvalo stojeći u jogurtu tokom noći :dry:

@renne dobro je, nisam omašila :D

Edited by Svemir Zeka

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Neka biljka, made in Bosna. Koleginica mi nekad naručivala da joj donesem neku kremu od toga, ja sad nađem 16 inkarnacija ovoga i rešim da kupim za imunitet™, ali eto ne znam šta dalje. Probala sam da ga tretiram kao čiju seme, ali se nije naduvalo stojeći u jogurtu tokom noći :dry:

Meni to sad lici na nesto sto je mojoj skvo donela prijateljica iz Novog Pazara, eno ga cuci u ostavi, bas cu da vidim, kad se vratim sa sljake. A imam i Pepsi, sipam malo unutra i voila Sultan Cola :D

Znam da se pije na način koji je renne pomenuo i da se posipa po somunima. Postoji i ulje koje se pije i koristi kao začin.

spacer.png

Edited by fikret selimbašić

3 minutes ago, fikret selimbašić said:

Znam da se pije na način koji je renne pomenuo i da se posipa po somunima. Postoji i ulje koje se pije i koristi kao začin.

spacer.png

Uh, sto dobro izgleda. Jel znas ti ili neko drugi recept za somun?

1 minute ago, Lancia said:

Uh, sto dobro izgleda. Jel znas ti ili neko drugi recept za somun?

Znam jedno pet recepata ali mi nikad ovakav nije uspio :)

Kažu da je do vatre, jake temperature koju samo vatra može da napravi i do brzog pečenja od četrdesetak sekundi.

• Author

baš tako, bitna je temperatura

meni kupovni najbolji iz Korta

2 hours ago, fikret selimbašić said:

Znam jedno pet recepata ali mi nikad ovakav nije uspio :)

Kažu da je do vatre, jake temperature koju samo vatra može da napravi i do brzog pečenja od četrdesetak sekundi.

Može u tučanom tiganju.

• Author

Zbog ovog ludog Đokovića svi zaboravili da jedemo

20220113_124625.jpg

Malo tradicionalnih vrednosti

20220113_211728.thumb.jpg.8e35cd9fc63478e31ee842fea6eb88b1.jpg

• Author

20220114_182013.jpg

Retko praktikujem Valter, ali danas su im bili savršeni.