Svemir Zeka Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 Jel zna neko šta treba da radim s ovim? Čula sam da je zdravo
renne Posted January 11, 2022 Author Posted January 11, 2022 Neko je bio u bingu vidim Razmuti u kiselo mleko i jedi 1 1
fikret selimbašić Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 1 hour ago, Svemir Zeka said: el zna neko šta treba da radim s ovim? 7
Svemir Zeka Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 (edited) 32 minutes ago, Lancia said: Sta je to? mlevena tjurka¿ Neka biljka, made in Bosna. Koleginica mi nekad naručivala da joj donesem neku kremu od toga, ja sad nađem 16 inkarnacija ovoga i rešim da kupim za imunitet™, ali eto ne znam šta dalje. Probala sam da ga tretiram kao čiju seme, ali se nije naduvalo stojeći u jogurtu tokom noći @renne dobro je, nisam omašila Edited January 11, 2022 by Svemir Zeka
Lancia Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Neka biljka, made in Bosna. Koleginica mi nekad naručivala da joj donesem neku kremu od toga, ja sad nađem 16 inkarnacija ovoga i rešim da kupim za imunitet™, ali eto ne znam šta dalje. Probala sam da ga tretiram kao čiju seme, ali se nije naduvalo stojeći u jogurtu tokom noći Meni to sad lici na nesto sto je mojoj skvo donela prijateljica iz Novog Pazara, eno ga cuci u ostavi, bas cu da vidim, kad se vratim sa sljake. A imam i Pepsi, sipam malo unutra i voila Sultan Cola 2
fikret selimbašić Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 (edited) Znam da se pije na način koji je renne pomenuo i da se posipa po somunima. Postoji i ulje koje se pije i koristi kao začin. Edited January 11, 2022 by fikret selimbašić 2 1
Lancia Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 3 minutes ago, fikret selimbašić said: Znam da se pije na način koji je renne pomenuo i da se posipa po somunima. Postoji i ulje koje se pije i koristi kao začin. Uh, sto dobro izgleda. Jel znas ti ili neko drugi recept za somun?
fikret selimbašić Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 1 minute ago, Lancia said: Uh, sto dobro izgleda. Jel znas ti ili neko drugi recept za somun? Znam jedno pet recepata ali mi nikad ovakav nije uspio Kažu da je do vatre, jake temperature koju samo vatra može da napravi i do brzog pečenja od četrdesetak sekundi. 2
renne Posted January 11, 2022 Author Posted January 11, 2022 baš tako, bitna je temperatura meni kupovni najbolji iz Korta 1
msv Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 2 hours ago, fikret selimbašić said: Znam jedno pet recepata ali mi nikad ovakav nije uspio Kažu da je do vatre, jake temperature koju samo vatra može da napravi i do brzog pečenja od četrdesetak sekundi. Može u tučanom tiganju.
renne Posted January 13, 2022 Author Posted January 13, 2022 Zbog ovog ludog Đokovića svi zaboravili da jedemo 3 2
Milošica Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Retko praktikujem Valter, ali danas su im bili savršeni.
Recommended Posts