maheem Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Čorbuljak od vrganja za večeras i sutra. Ostatak upravo smazali. 6
aram Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Lagana rekonvalescentska večerica Prežgana juha, domaći kukuruzni hleb, halumi sir i banana/orasi loaf. 4
ZSNj Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 2 hours ago, aram said: Lagana rekonvalescentska večerica Prežgana juha, domaći kukuruzni hleb, halumi sir i banana/orasi loaf. Moze recepat za lebac, izgleda vrh
aram Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 6 minutes ago, ZSNj said: Moze recepat za lebac, izgleda vrh To sam nešto sam smislio na brzaka i nisam nezadovoljan uopšte. 300 grama pšeničnog brašna, 200 grama kukuruznog, jedan prašak za pecivo, jedan kvasac i kašičicu soli lepo promešao. Ulio u to 150ml toplog mleka, 100ml tople vode i 50ml ulja. Zamesio i ostavio da se udvostruči. Onda oblikovao veknu, pokrio je mokrom krpom i ostavio da miruje dok se rerna zagrejala na 230 sa ventilatorom. Premazao veknu hladnom vodom, zasekao nožem i posuo sa malo kukuruznog brašna. Na dnu rerne sam ostavio pleh da se zagreje, pa sam sad u njega sipao 250ml ledene vode, a pleh sa hlebom stavio na donju pregradu. Peklo se tako deset minuta, onda sam spustio na 170 i ostavio još 20-tak minuta, tj. dok nije zvučalo šuplje kad se kucne po kori. Umotao u vlažnu krpu i za petnaestak minuta je bio kako treba. I mene zanima kakav će biti sutra. 2
Popular Post JakeBlues Posted December 7, 2021 Popular Post Posted December 7, 2021 Ako se gulaš-paprikaš služi sa fusilli testeninom, da li se to računa kao fusion food? 10 1
detabo Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 5
Lancia Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 17 minutes ago, nisam ja said: Paja Jaovanovic, Seoba Chvaraka, ulje na platnu. 1 2
nisam ja Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 8 minutes ago, Lancia said: Paja Jaovanovic, Seoba Chvaraka, ulje na platnu. 1 2
Recommended Posts