Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, aram said:

de smem :sad:

ćkoooo

• Wub 1
Posted

Ništa bez pasulja i ljutih paprika

20211108_121110.jpg

• +1 5
  • Wub 3
Posted

y4mfmSOquVwQhjxh0DmnNVxIb6rROuwk6_zugxwNy4myI3I0EpmFEhdp2w3hIZNpHJ1dulhZeaGXElp1

Karfiol pečen u bešamelu sa brokolijem, čili paprikom i puuunooo ruzmarina.

• +1 5
Posted

Vodeci se maksimom sve sto je brzo to je i kuso, dinstao sam odkostene kara batake 50 minuta. Prvo na ulju proprzio dva cena bluka, onda ih izbacio, stavio meso, podlio sa 1/.2 case vode, posolio,pobiberio i dodao malo light soya sosa, cisto da ubije vonj piletine..male karote prelivene limunom i to je to

LdtzSsS.jpg

• +1 6
Posted

Sasvim slučajno slobodno veče jednog gaatosa.

Kupio pre neki dan komad šunke, nisam ni skontao da je kuvana. Aj da poslušam instinkt pa da je spremim bez guglanja. Metnuo u pleh na 200C, spremio prebranac u šerpi, presuo ga u pleh, smućkao premaz od lajma i bšećera, premazao šunku, posle 20 minuta zamenio šunku sa prebrancem u rerni. Pošto je bio tanak sloj, izvadio posle 20 minuta, rekoh: GOTOV JE!

Premazao šuunku još jednom, vratio u rernu na 250C 5 minuta i voila.

Potpuna pizdarija. Ostalo malo i kiselog kupusa poljskog.

Btw, želatin iz kese u kojoj je bila šunka je toliko ukusan da sam ga sve vreme tamanio kašikom, par kašika sam i u prebranac stavio.

Screenshot_20211110-200016_Gallery.thumb.jpg.a452386db684ad06bde2720e1f62a3bb.jpg

Sad sam skontao da sam fotkao iz pogrešnog ugla pa se kožica ne vidi.

• +1 6
Posted

Supica posle generalnog sredjivanja stana pa na spavanje [emoji847]a114203f1a2984a4415f61b6732af315.jpg

• +1 2
Posted

Izivljavate se sa tom hranom :fantom: u skladu sa preporucenim menijem precednika, jel™ sad je nastupilo zlatno doba njega, treba praviti jeftine obroke koji ce drzati sitim udarnike u Ling Longu i ostalim briljantnim radnim lokacijama. Elem, rucak od cca 1,5 evra koji zadovoljava najvise nutri standarde a pritom je i nadasve ukusan. Potaz od poriluka i krompira, potom krupni beli pasulj ukrckan na puno luka, domacih dimljenih kobasica i istoj takvoj slanini. Cvekla, da ne kazem Cikla, jednostavno narendana i zacinjena sa malo mulja i vinskog sirceta, sampion svakog tanjira na koe se pojavi :) plus dva jaja.Posle sam se vec burzoaski opustio uz Grimbergen Blanche :nobles:

VmHCUXE.jpg

tF6byfT.jpg

• +1 8
Posted

Jedi jeftino, pij skupo!

Cvekla je zakon. Sutra cu da je pečem u rerni.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, maheem said:

Jedi jeftino, pij skupo!

Cvekla je zakon. Sutra cu da je pečem u rerni.

cveklu obozavam, probaj svezu ovako kako sam je jeo danas, zacini su uslovljeni ukusom : sirce, bluk, biber, kim, klot....

• +1 1
Posted

E...pa da se usvinjimo[emoji7][emoji201]fa42f80b16eee88aa2ea985023aa178d.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

• +1 6
  • Haha 1
Posted

jagnjetina i kobaje sa dunjama i lisičarkama
254955759_10159676205369559_482203031258

• +1 7
  • Wub 2