renne Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 2 hours ago, aram said: de smem ćkoooo 1
Ras Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Karfiol pečen u bešamelu sa brokolijem, čili paprikom i puuunooo ruzmarina. 5
Haralampije Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Vodeci se maksimom sve sto je brzo to je i kuso, dinstao sam odkostene kara batake 50 minuta. Prvo na ulju proprzio dva cena bluka, onda ih izbacio, stavio meso, podlio sa 1/.2 case vode, posolio,pobiberio i dodao malo light soya sosa, cisto da ubije vonj piletine..male karote prelivene limunom i to je to 6
maheem Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Sasvim slučajno slobodno veče jednog gaatosa. Kupio pre neki dan komad šunke, nisam ni skontao da je kuvana. Aj da poslušam instinkt pa da je spremim bez guglanja. Metnuo u pleh na 200C, spremio prebranac u šerpi, presuo ga u pleh, smućkao premaz od lajma i bšećera, premazao šunku, posle 20 minuta zamenio šunku sa prebrancem u rerni. Pošto je bio tanak sloj, izvadio posle 20 minuta, rekoh: GOTOV JE! Premazao šuunku još jednom, vratio u rernu na 250C 5 minuta i voila. Potpuna pizdarija. Ostalo malo i kiselog kupusa poljskog. Btw, želatin iz kese u kojoj je bila šunka je toliko ukusan da sam ga sve vreme tamanio kašikom, par kašika sam i u prebranac stavio. Sad sam skontao da sam fotkao iz pogrešnog ugla pa se kožica ne vidi. 6
detabo Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Supica posle generalnog sredjivanja stana pa na spavanje [emoji847] 2
Haralampije Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Izivljavate se sa tom hranom u skladu sa preporucenim menijem precednika, jel™ sad je nastupilo zlatno doba njega, treba praviti jeftine obroke koji ce drzati sitim udarnike u Ling Longu i ostalim briljantnim radnim lokacijama. Elem, rucak od cca 1,5 evra koji zadovoljava najvise nutri standarde a pritom je i nadasve ukusan. Potaz od poriluka i krompira, potom krupni beli pasulj ukrckan na puno luka, domacih dimljenih kobasica i istoj takvoj slanini. Cvekla, da ne kazem Cikla, jednostavno narendana i zacinjena sa malo mulja i vinskog sirceta, sampion svakog tanjira na koe se pojavi plus dva jaja.Posle sam se vec burzoaski opustio uz Grimbergen Blanche 8
maheem Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Jedi jeftino, pij skupo! Cvekla je zakon. Sutra cu da je pečem u rerni. 1
Haralampije Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 7 minutes ago, maheem said: Jedi jeftino, pij skupo! Cvekla je zakon. Sutra cu da je pečem u rerni. cveklu obozavam, probaj svezu ovako kako sam je jeo danas, zacini su uslovljeni ukusom : sirce, bluk, biber, kim, klot.... 1
hexy Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 E...pa da se usvinjimo[emoji7][emoji201]Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 6 1
aram Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 jagnjetina i kobaje sa dunjama i lisičarkama 7 2
Recommended Posts