October 23, 20213 yr Author 1 hour ago, napadaj said: I taj krompir je bio tri sata u rerni na blagoj vatri ili je izvađen ranije? Zajedno sve. Tri sata kao i meso, ne vadi se ranije
October 23, 20213 yr A za uzinu banana I sad gledam je ona polu zelena, a ne volim takve uopste, otvorim je a ona meka, socna, slatka, jos imala neki bas neobican aftertejst, egzotcan.Sad pilav i cvekla mi imali uobicajen njihov ukus, za sada sa ukusom i mirisom nemam problema [emoji848]
October 24, 20213 yr Popular Post Lep dan za planirani rostilj.Zasto planiran, zato jer sam ostavio tri lepa komada junetine da malo odleze pre 5 dana. Najblize rib eye- ju sto sam izvukao od svog mesara, oni se generalno ne bave takvom konfekcijom ali sasvim zadovoljavajuce ispalo. Srednje peceno, ukusno, da je bilo vise marmorirano bilo bi za nijansu bolje no ne se zalim.Od zacina samo so i biber. Malo krumpjera ucelo (puter/rerna) i eto ga super rucak
October 24, 20213 yr Oće pukne petarda protiv Liverpula, a? ed: ups, već jeste Edited October 24, 20213 yr by aram
October 24, 20213 yr Jebga, kasni mi stream… nisam imao nameru da zajebavam. Osim u uobičajenoj meri pošto navijam za Liverpool
October 24, 20213 yr Opet džiga i paradajz? Ti baš živiš za fajt… ne mogu da verujem! shta je sledece? sent from novi mnogo jak bubamoto.