October 22, 20213 yr Author 17 minutes ago, Frank Pembleton said: Otvorio sezonu džakarta-pihtije. Na moju žalost, dostava... kakve su
October 23, 20213 yr [mention=9045]detabo[/mention]domaca pita? izgleda opasno dobro. Nije domaca...mala pekarica u komsiluku...pite su im fenomenalne [emoji847]
October 23, 20213 yr Gotov lebac Ubila bih sada za ovo, obozavam, fantasticno izgleda [emoji7]Nego da se vratimo tuznoj sudbini moje malenkosti, koja je nocas sanjala koh, koga nije jela 100 godina i zato kad dodje kucici svojoj, napravice jedan poveci, samo za sebe [emoji41]Elem u Bataji nije dozvoljena hrana spolja, cak ni voce (zao mi super mandarina koje sam imala u zem), ali rece sestra da klopa nije losa.Jutros odlican kremasta palenta, sa nekim finim sirom i jogurtom, sada za rucak pilav i to pravi, ne samo buckuris bezukusni ko u zem sa 3 kockice mesanceta i cvekla salata. E, a cvekli sam se bas obeadovala bez obzira sto je neki najjeftiniji industrijski krs [emoji3]
October 23, 20213 yr Čim imaš apetit, znači da je sve ok [emoji4]E da vidis, a nekoliko dana na silu sam bukvalo uzimala zalogaj-dva. Mmmm nice
October 23, 20213 yr Čim imaš apetit, znači da je sve ok [emoji4]bukvalno :hail:sent from novi mnogo jak bubamoto.