Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Klin se klinom izbija: na vrućini je najbolji ljuti kari

IMG-20210707-174402.jpg

IMG-20210707-174910.jpg

IMG-20210707-180734.jpg

IMG-20210707-181042.jpg

• +1 4
  • Haha 1
Posted

Peceno pile iz Masoutisa sa nekim ljutkastim prelivom >>>>> bilo koji grcki giros.

Posted

Iznenadilo me kvalitetom te ne stigoh ni da fotkam kojom brzinom se izelo, te je fotka s neta

tikvice.thumb.jpg.0eeef71a068280d5dc184d2fc2ff0c78.jpg

Tikvice sa začinjenim parmezanom i ja dodao malo prezle, ispravno sam smislio da će dobiti na krckavosti

• +1 8
Posted

celu onu barilinu pesto genovese teglicu od 200g sa testeninom, kad niko nece...

• +1 1
Posted

mislim da ce mi biti muka 

Posted
mislim da ce mi biti muka 
Popij nesto gazirano
Posted

popio vode, sad napao king u kofici. za ovu svinju nema vecere

Posted

Po dolasku kući najpre sam slistio ono veliko pakovanje ovčijeg kiselog mleka. Nakon toga konzervu skuše sa svežim ljutim paprikama. Čeka me i rashlađena dinja, ali prednost dajem kafi.

Posted
19 hours ago, aram said:

Iznenadilo me kvalitetom te ne stigoh ni da fotkam kojom brzinom se izelo, te je fotka s neta

Tikvice sa začinjenim parmezanom i ja dodao malo prezle, ispravno sam smislio da će dobiti na krckavosti

je li ovo pečeno u rerni i da li s odmah stavio sve što si smislio , mislim, istovremeno ?

možda da baciš kratak opis rada :D

Posted
56 minutes ago, dùda said:

je li ovo pečeno u rerni i da li s odmah stavio sve što si smislio , mislim, istovremeno ?

možda da baciš kratak opis rada :D

U rerni, da. Isekao na četvrtine, poređao na pleh i premazao maslinovim uljem. Pomešao prezlu i parmezan rendani, dodao malo suvih začina (origano, timijan, beli luk granulirani) i time izdašno posuo. U rernu na 180 petnaestak minuta, tj. dok ne omeknu, onda gril na najjače još par minuta, dok dobiju lepu boju.

• Hvala 1
Posted

Strasan i ljut gulas sam napravio od piletine i racicicica.

Posted

Dajte neke ideje za krmenadle, otkravio sam ceo paket, a nešto mi se ne prže u tiganju kao inače.

Posted

Zaliješ mlekom da ogreznu i rokneš u rernu, doduše mora da se krčka bar 2.5 sata, možda i više, dok ne uvri mleko...

• +1 1
Posted

toyuq levengi, da ne kažem punjeno pile. nije baš da sam imao sve potrebno od sastojaka, ali da se tu dosta toga zameniti...

nemam sliku, ali ima internet
XKqvYlMwc0-rXWzuMMjUrhUs4Ovc4112J8oxFKai

• +1 1
Posted

y4moQjFY4PTJHH2gykypm25_pjjeqf2iAbu9Xti1

Pirinač, boranija sa paradajzom i belim lukom, krastavci, baba ganuš i za dezert dinja.

Pre dinje

Spoiler

Како су кућни апарати изгледали некада… | Техника и технологија

• +1 3