Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Klin se klinom izbija: na vrućini je najbolji ljuti kari

IMG-20210707-174402.jpg

IMG-20210707-174910.jpg

IMG-20210707-180734.jpg

IMG-20210707-181042.jpg

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Peceno pile iz Masoutisa sa nekim ljutkastim prelivom >>>>> bilo koji grcki giros.

Iznenadilo me kvalitetom te ne stigoh ni da fotkam kojom brzinom se izelo, te je fotka s neta

tikvice.thumb.jpg.0eeef71a068280d5dc184d2fc2ff0c78.jpg

Tikvice sa začinjenim parmezanom i ja dodao malo prezle, ispravno sam smislio da će dobiti na krckavosti

celu onu barilinu pesto genovese teglicu od 200g sa testeninom, kad niko nece...

mislim da ce mi biti muka 

mislim da ce mi biti muka 
Popij nesto gazirano

popio vode, sad napao king u kofici. za ovu svinju nema vecere

Po dolasku kući najpre sam slistio ono veliko pakovanje ovčijeg kiselog mleka. Nakon toga konzervu skuše sa svežim ljutim paprikama. Čeka me i rashlađena dinja, ali prednost dajem kafi.

19 hours ago, aram said:

Iznenadilo me kvalitetom te ne stigoh ni da fotkam kojom brzinom se izelo, te je fotka s neta

Tikvice sa začinjenim parmezanom i ja dodao malo prezle, ispravno sam smislio da će dobiti na krckavosti

je li ovo pečeno u rerni i da li s odmah stavio sve što si smislio , mislim, istovremeno ?

možda da baciš kratak opis rada :D

56 minutes ago, dùda said:

je li ovo pečeno u rerni i da li s odmah stavio sve što si smislio , mislim, istovremeno ?

možda da baciš kratak opis rada :D

U rerni, da. Isekao na četvrtine, poređao na pleh i premazao maslinovim uljem. Pomešao prezlu i parmezan rendani, dodao malo suvih začina (origano, timijan, beli luk granulirani) i time izdašno posuo. U rernu na 180 petnaestak minuta, tj. dok ne omeknu, onda gril na najjače još par minuta, dok dobiju lepu boju.

Strasan i ljut gulas sam napravio od piletine i racicicica.

Dajte neke ideje za krmenadle, otkravio sam ceo paket, a nešto mi se ne prže u tiganju kao inače.

Zaliješ mlekom da ogreznu i rokneš u rernu, doduše mora da se krčka bar 2.5 sata, možda i više, dok ne uvri mleko...

toyuq levengi, da ne kažem punjeno pile. nije baš da sam imao sve potrebno od sastojaka, ali da se tu dosta toga zameniti...

nemam sliku, ali ima internet
XKqvYlMwc0-rXWzuMMjUrhUs4Ovc4112J8oxFKai

y4moQjFY4PTJHH2gykypm25_pjjeqf2iAbu9Xti1

Pirinač, boranija sa paradajzom i belim lukom, krastavci, baba ganuš i za dezert dinja.

Pre dinje

Spoiler

Како су кућни апарати изгледали некада… | Техника и технологија