June 15, 20213 yr Popular Post silom prilika (nestalo struje, što je ovde gotovo pa redovno) danas pekla u alfici kvaka je da se peče u okrugloj tepsiji i po malo okreće, jer naravno da je do ložišta temperatura najjača četvrtaste tepsije su izmišljene kada i rerne na struju, to sam sada shvatila ovo je rezultat ovo levo u hercegovini zovu LEZIBABA to valjda zbog toga što su sastojci isti kao i za pitu, ali domaćica bila lenja da razlvači kore pa sve smućkala ofrlje
June 15, 20213 yr Paprike punjene leblebijama i pirinčem (crni i beli luk, paradajz, so, biber, safran, mlevena paprika, jaja i peršun). Rp
June 16, 20213 yr Jbmti pizzu i sve.Pojeo danas jerbo nikakav restoran nisam nasao da je otvoren pre 12 osim picerija.Otkunuo se i spavao tri sata kad sam konacno stigao kuci.Mogao sam za volanom zakunjati.
June 17, 20213 yr [emoji16][emoji16][emoji23] Jbmti pizzu i sve.Pojeo danas jerbo nikakav restoran nisam nasao da je otvoren pre 12 osim picerija.Otkunuo se i spavao tri sata kad sam konacno stigao kuci.Mogao sam za volanom zakunjati.
June 17, 20213 yr Pasta sa piletinom (sa grila), pančetom, belim lukom, čeri paradajzom, belim vinom, pavlakom, čedar sirom, parmezanom i čašom temjanike Spasic.
June 17, 20213 yr Trebala si ipak da procedis testeninu a ne da pravis corbuHehe pa nije corba, vrelo je sipano, nije se jos stegao sos, a s obzirom da piletina posle ide jos sitnjie iseckna i bucnuta u "corbu", taman je kako treba [emoji7]
June 17, 20213 yr Smorio sam se samo tako [emoji852]️[emoji30] Valjda ce se vratiti...Nije isto bez njega [emoji18] Ukratko, vratio se.... [/url] ...da bi mogao ponovo da ode:
June 18, 20213 yr od tih cokoladica najvise volim uglavnom ono sto Ferrero proizvodi, narocio Kinder Bueno...istoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk