March 22, 20214 yr Svratite, ko je u prilici, jer neće biti dobro da nastavljam. Našao sam na pijaci kore koje mi gotovo savršeno odgovaraju i sada ću da kopam po kanti da vidim ko je proizvođač
March 22, 20214 yr Kojoj pijaci? Inace ove kore su odlicnehttps://www.korezapituigibanicu.com/kategorija/koradziska-radnja
March 22, 20214 yr Na Dušanovcu. Nije radnja za kore, već kod nekog momka u odeljku sa sirom. Postoji neka verovatnoća da ga prepoznam, msm njega ili kore.
March 22, 20214 yr 17 minutes ago, Jumanji said: Kojoj pijaci? Inace ove kore su odlicne https://www.korezapituigibanicu.com/kategorija/koradziska-radnja Jesi li kupovao jos nesto osim kora na tom mestu? Vidim pasta (fusili, pene) su im 600 din/kg, pa me interesuje da li kvalitet opravdava toliko visoku cenu.
March 22, 20214 yr Jesi li kupovao jos nesto osim kora na tom mestu? Vidim pasta (fusili, pene) su im 600 din/kg, pa me interesuje da li kvalitet opravdava toliko visoku cenu. Nisam kupovaLA nista sem kora, ali planiram.
March 22, 20214 yr @JakeBlues Proveri da li Pasta Bar radi i dostavu nepripremljene paste. Ranije sam kod njih kupovao odličnu pastu (fuzili pre svega), ali ne svraćam od kako vlada ova pošast. Vidi i kod @ivy-ine švece odlična pasta u boji: probao sam šareni miks i crnu pastu (crni susam). Fuzija tesztenine, imaš ih na fb i na instagramu. Edited March 22, 20214 yr by Ras
March 23, 20214 yr 15 hours ago, renne said: Leftoverka Moderacija prati trendove: IKEA ScrapsBook - Zero-Waste Recipes & Ideas - IKEA CA
March 23, 20214 yr 12 hours ago, Ras said: @JakeBlues Proveri da li Pasta Bar radi i dostavu nepripremljene paste. Ranije sam kod njih kupovao odličnu pastu (fuzili pre svega), ali ne svraćam od kako vlada ova pošast. Vidi i kod @ivy-ine švece odlična pasta u boji: probao sam šareni miks i crnu pastu (crni susam). Fuzija tesztenine, imaš ih na fb i na instagramu. Hvala pogledacu svakako! Meni posao zavrsava i Barilla, De Cecco, Divella te ona "HoReCa" pasta iz Metro-a. Standardnog kvaliteta i dobra je, iako znam da je to "obicna" italijanska konfekcija... ali s njom nema iznenadjenja. Poslednjih par puta nalecem na Rummo testeninu, cini mi se bolja od ovih pobrojanih italijanskih, cene od oko 200nak din za pola kile. A kad je testenina prilog uz neko jelo, na primer gulas ili sl. - dobra je i domaca
March 23, 20214 yr 22 minutes ago, JakeBlues said: Hvala pogledacu svakako! Meni posao zavrsava i Barilla, De Cecco, Divella te ona "HoReCa" pasta iz Metro-a. Standardnog kvaliteta i dobra je, iako znam da je to "obicna" italijanska konfekcija... ali s njom nema iznenadjenja. Poslednjih par puta nalecem na Rummo testeninu, cini mi se bolja od ovih pobrojanih italijanskih, cene od oko 200nak din za pola kile. A kad je testenina prilog uz neko jelo, na primer gulas ili sl. - dobra je i domaca Od tih konfekcijskih mi je De Cecco svojevremeno preporučio i pokojni @Host , ali ne znam ni gde je ima? Mada, za autobusima, ženama i pastom ne treba juriti.