Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Svratite, ko je u prilici, jer neće biti dobro da nastavljam.

Našao sam na pijaci kore koje mi gotovo savršeno odgovaraju i sada ću da kopam po kanti da vidim ko je proizvođač :) 

Posted

Na Dušanovcu. Nije radnja za kore, već kod nekog momka u odeljku sa sirom. Postoji neka verovatnoća da ga prepoznam, msm njega ili kore.

Posted

Jesi li kupovao jos nesto osim kora na tom mestu?
Vidim pasta (fusili, pene) su im 600 din/kg, pa me interesuje da li kvalitet opravdava toliko visoku cenu.

Nisam kupovaLA nista sem kora, ali planiram. :)
Posted (edited)

@JakeBlues

Proveri da li Pasta Bar radi i dostavu nepripremljene paste. Ranije sam kod njih kupovao odličnu pastu (fuzili pre svega), ali ne svraćam od kako vlada ova pošast.

Vidi i kod @ivy-ine švece odlična pasta u boji: probao sam šareni miks i crnu pastu (crni susam). Fuzija tesztenine, imaš ih na fb i na instagramu.

Edited by Ras
Posted

mislim da Fuzija nije prezivela koronu :(

• Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

Vidiš, nisam ni pogledao datume objava.

Ništa onda, nek' farba sam!

Posted

ovde domacice imaju taj trend oduvek :lolol:

Posted
12 hours ago, Jumanji said:

kupovaLA

Izvinjavam se :)

• +1 1
Posted
12 hours ago, Ras said:

@JakeBlues

Proveri da li Pasta Bar radi i dostavu nepripremljene paste. Ranije sam kod njih kupovao odličnu pastu (fuzili pre svega), ali ne svraćam od kako vlada ova pošast.

Vidi i kod @ivy-ine švece odlična pasta u boji: probao sam šareni miks i crnu pastu (crni susam). Fuzija tesztenine, imaš ih na fb i na instagramu.

Hvala pogledacu svakako!

Meni posao zavrsava i Barilla, De Cecco, Divella te ona "HoReCa" pasta iz Metro-a. Standardnog kvaliteta i dobra je, iako znam da je to "obicna" italijanska konfekcija... ali s njom nema iznenadjenja. Poslednjih par puta nalecem na Rummo testeninu, cini mi se bolja  od ovih pobrojanih italijanskih, cene od oko 200nak din za pola kile. 

A kad je testenina prilog uz neko jelo, na primer gulas ili sl. - dobra je i domaca :)

Posted
22 minutes ago, JakeBlues said:

Hvala pogledacu svakako!

Meni posao zavrsava i Barilla, De Cecco, Divella te ona "HoReCa" pasta iz Metro-a. Standardnog kvaliteta i dobra je, iako znam da je to "obicna" italijanska konfekcija... ali s njom nema iznenadjenja. Poslednjih par puta nalecem na Rummo testeninu, cini mi se bolja  od ovih pobrojanih italijanskih, cene od oko 200nak din za pola kile. 

A kad je testenina prilog uz neko jelo, na primer gulas ili sl. - dobra je i domaca :)

Od tih konfekcijskih mi je De Cecco svojevremeno preporučio i pokojni @Host , ali ne znam ni gde je ima?

Mada, za autobusima, ženama i pastom ne treba juriti.