Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

y4muj8jhg6TmSaN3p32_Kv5xhbCG2sIoPjxoY8O3

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Svratite, ko je u prilici, jer neće biti dobro da nastavljam.

Našao sam na pijaci kore koje mi gotovo savršeno odgovaraju i sada ću da kopam po kanti da vidim ko je proizvođač :) 

Na Dušanovcu. Nije radnja za kore, već kod nekog momka u odeljku sa sirom. Postoji neka verovatnoća da ga prepoznam, msm njega ili kore.

17 minutes ago, Jumanji said:

Kojoj pijaci? smile.png

Inace ove kore su odlicne

https://www.korezapituigibanicu.com/kategorija/koradziska-radnja

Jesi li kupovao jos nesto osim kora na tom mestu?

Vidim pasta (fusili, pene) su im 600 din/kg, pa me interesuje da li kvalitet opravdava toliko visoku cenu.

Jesi li kupovao jos nesto osim kora na tom mestu?
Vidim pasta (fusili, pene) su im 600 din/kg, pa me interesuje da li kvalitet opravdava toliko visoku cenu.

Nisam kupovaLA nista sem kora, ali planiram. :)

@JakeBlues

Proveri da li Pasta Bar radi i dostavu nepripremljene paste. Ranije sam kod njih kupovao odličnu pastu (fuzili pre svega), ali ne svraćam od kako vlada ova pošast.

Vidi i kod @ivy-ine švece odlična pasta u boji: probao sam šareni miks i crnu pastu (crni susam). Fuzija tesztenine, imaš ih na fb i na instagramu.

Edited by Ras

mislim da Fuzija nije prezivela koronu :(

Vidiš, nisam ni pogledao datume objava.

Ništa onda, nek' farba sam!

ovde domacice imaju taj trend oduvek :lolol:

12 hours ago, Jumanji said:

kupovaLA

Izvinjavam se :)

12 hours ago, Ras said:

@JakeBlues

Proveri da li Pasta Bar radi i dostavu nepripremljene paste. Ranije sam kod njih kupovao odličnu pastu (fuzili pre svega), ali ne svraćam od kako vlada ova pošast.

Vidi i kod @ivy-ine švece odlična pasta u boji: probao sam šareni miks i crnu pastu (crni susam). Fuzija tesztenine, imaš ih na fb i na instagramu.

Hvala pogledacu svakako!

Meni posao zavrsava i Barilla, De Cecco, Divella te ona "HoReCa" pasta iz Metro-a. Standardnog kvaliteta i dobra je, iako znam da je to "obicna" italijanska konfekcija... ali s njom nema iznenadjenja. Poslednjih par puta nalecem na Rummo testeninu, cini mi se bolja  od ovih pobrojanih italijanskih, cene od oko 200nak din za pola kile. 

A kad je testenina prilog uz neko jelo, na primer gulas ili sl. - dobra je i domaca :)

• Author

Užina

20210323_113731.jpg

22 minutes ago, JakeBlues said:

Hvala pogledacu svakako!

Meni posao zavrsava i Barilla, De Cecco, Divella te ona "HoReCa" pasta iz Metro-a. Standardnog kvaliteta i dobra je, iako znam da je to "obicna" italijanska konfekcija... ali s njom nema iznenadjenja. Poslednjih par puta nalecem na Rummo testeninu, cini mi se bolja  od ovih pobrojanih italijanskih, cene od oko 200nak din za pola kile. 

A kad je testenina prilog uz neko jelo, na primer gulas ili sl. - dobra je i domaca :)

Od tih konfekcijskih mi je De Cecco svojevremeno preporučio i pokojni @Host , ali ne znam ni gde je ima?

Mada, za autobusima, ženama i pastom ne treba juriti.