Frank Pembleton Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Kozice ipak nisu završile u azijskom jelu, već na ražnjićima sa filetom morskog grgeča (uvalili mi u ribarnici, nije rđavo, štaviše). Grilovani na maslinovom, a onda propržio krupno sečen bluk, kapare i peršun, deglazirao vinom, otopio kocku putera i prelio. Uz kuskus u ribljem temeljcu i mladu blitvu. A pored toga ovo ludilo, Kozlovićeva Selekcija iz 2017. To mu je nešto novo. Sad nešto dumam, bolju malvaziju mislim da nisam pio. Vučiću okajavaš grehe? .... Shiit has hit the fan!
banatjanin Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 (edited) 37 minutes ago, Frank Pembleton said: Vučiću okajavaš grehe? .... Shiit has hit the fan! Uh. I ja se toga setio kad sam se dohvatio boce. Bilo bi baš dobro da nam on ne postane asocijacija na malvaziju. Mislim, zbog malvazije. Edited March 20, 2021 by banatjanin
Frank Pembleton Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 To je gotovo sad.... .... Shiit has hit the fan!
maheem Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Juče: Danas: I za klince orada, za matorce rebarca 9
aram Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Fileti brancina u tartar sosu. I onaj starinski krompir Banatjaninov ponovljen... 7
askeladden Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ja sam cepao OG skembice plus komadi jezika govedjeg u supi.Poljska pekara prodaje i kuvanu hranu na kanticu.
Recommended Posts