Frank Pembleton Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Udavio bih se sad time... .... Shiit has hit the fan! Link to comment
detabo Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 ...aristokratski [emoji23] 1 Link to comment
adam Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Udavio bih se sad time... .... Shiit has hit the fan! I tata bi sine Link to comment
nisam ja Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 ja sam indiferentan spram toga. sad sam skupljao otpatke za decom. a neko veče sam po povratku iz linde filovao onaj neki čips/flips u obliku školjkica a ukusa bluka/sira barenom slaninom i krupnim komadima kiselih krastavaca. 1 Link to comment
nisam ja Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 nemoj mi suzu puštat ovde, će mi escajg korodira. fali mi proteina tu, jbg. Link to comment
Filozof manijak Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 On 17.3.2021. at 22:36, Jumanji said: Musaka od pečeneih paprika El može recepat za ovo predivno jelo? Link to comment
renne Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 54 minutes ago, nisam ja said: što ti je ovo? čvarci? aha Link to comment
Jumanji Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 El može recepat za ovo predivno jelo? Ma prosto skroz.Napravis fil za musaku: izdinstas crni luk, ml.meso, dodas zacine po zelji.Oljustis pecenu papriku poredjas je dole po posudi, djuvecari zacinis malo, so, biber izrucis meso, odozgo opet paprika, moze i rascepkana/rasirena ili onako duplo, zavisi koliko imas jos njene rezerve I nalijes sa umucenim jajima (3 kom na djuvec od ~ 30x40cm) sa pavlakom, seckanim peesunom, zacinis i ispeces.Trik je samo da imas pecene paprike. 1 Link to comment
Filozof manijak Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Zanimalo me da li umesto krompira kao koru stavljaš cele ili rascepljene pečene paprike. Jel pečenje traje duže ili kraće od standardnog vremena pečenja klasične musake? Link to comment
Jumanji Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Sirila sam ih, dakle rascepim jer vecu povrsinu zahvata, ali onda ispalo da sam i duplo stavljala. Bolje je duplo.Krace traje pecenje, sad nisam gledala na sat, vec kada se zapekla jaja i pavlaka odozgo, peceno je i unutra. Link to comment
gospa buba Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 pa valjda ne cele paprike, nego jedan sloj, morash raspakovati. bezveze je cele sent from bubamoto Link to comment
Filozof manijak Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Hvala na savetima, ovo će mrndžati vrlo brzo 1 Link to comment
Recommended Posts