aram Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 1 hour ago, Jumanji said: Disite malo, da se ne biste preselili u trenutnu pricu oko *zarazeni-forumasi-protiv-korone (citaj: zucne kese). za mene ne brini, ja kolače samo pravim, ne jedem ih nikad
banatjanin Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Gomboce, vruće, kevine, pozamašne, prave banatske. Unutra džem od celih šljiva madžarki, spolja krupne upržene prezle i kristal šećer koji samo krcka. Četiri sravnio 2 1
aram Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 suljpa na zeleno, a bez luka (o, zar se i to može!) i kobaje na crveno (pominjane debrecine iz Linde) 3
aram Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 3 minutes ago, renne said: tebra, ti sve nešto naopako što, ti bi zelene kobaje?
jms_uk Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Prolazio pored radnjeSent from my iPhone using Tapatalk 1
maheem Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 (edited) Lipo su te ugostili. Sad kad je tanjir prazan mogu reći da smo razbili povrće Mluk, praziluk, nije bilo šitaka pa su šampinjoni pomogli, mrkva, paprika, klice, bambus, daikon repa, kukuruzići, kineski kupus, oyster sauce i loma thai saucea. Btw crveno zeleni paradajz iz lidla je solidan. Sinoć gozba uz njega, fetu i crne sušene masline. Edited January 29, 2021 by maheem
I*m with the pilots Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Do ribe veceras: svezi hleb i humus
Haralampije Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Do cevapa veceras : grincajg™ iz supe : juneca rebra, pilece sitnice,puno povrca.U z to crveni sos, ren iz teglice a za mene vasabi ulje 4
I*m with the pilots Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 11 minutes ago, Haralampije said: Do cevapa veceras : grincajg™ iz supe : juneca rebra, pilece sitnice,puno povrca.U z to crveni sos, ren iz teglice a za mene vasabi ulje Ja cu rinflajs da pravim u nedelju, sa belim sosom 1
Recommended Posts