January 30, 20214 yr 3 hours ago, gospa buba said: grincajg nisam chula otkad nema ko da kaze sent from bubamoto isto. rastuzih se....
January 30, 20214 yr 4 hours ago, gospa buba said: nisam chula otkad nema ko da kaze čije je to kazivanje ?
January 30, 20214 yr 51 minutes ago, dùda said: čije je to kazivanje ? Zagorsko. Mozda jos neko tako zove zelen za supu al meni samo ovo poznato.
January 30, 20214 yr Just now, adam said: Zagorsko. Mozda jos neko tako zove zelen za supu al meni samo ovo poznato. Aha. Thx. Ja pomislila da vas to potseća na nekoga odavde, a koga više nema.
January 30, 20214 yr 1 hour ago, adam said: Mozda jos neko tako zove zelen za supu al meni samo ovo poznato. sremci isto
January 31, 20214 yr U Banatu je (bar kod nas ukući) grincajg komplet povrća za supu, ne uključuje meso. Sve zajedno skuvano, sa mesom, uz baren krompir i sos, je rinflajš
January 31, 20214 yr Mmm rinflajš, danas na meniju.Sada: Tost sa karamelizovanim lukom i cedar sirom. Varijanta onog French onion grilled cheese, ovaj samo grilovan u tosteru, bez przenja na puteru. Navukla sam se.