gospa buba Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 200. bice valjda i neki tehnolodzi u medjuvremenu. baba sa veshtachkom glavom. itakoto.odlichna je pomorandza, i banan. bile ^_^
morgana Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 super mi je ljubomir stanisic na 24kitchen(ne znam gdje nam je predmetna tema)
ivy Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 jedem neki super kiselkasti,beskvasni hleb iz kuce Neven tako se zove,feta sir i zelenu salatu u formi senvica
renne Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 super mi je ljubomir stanisic na 24kitchen(ne znam gdje nam je predmetna tema) izgleda da je završila u arhivi, nisam ni ja uspeo da je nađem, ali bila je na čit četu. Zviđa mi se kako kuva. NE: fofina krompiruša 300g i fofoin burek 300g plus ladno pivo
morgana Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 izgleda da je završila u arhivi, nisam ni ja uspeo da je nađem, ali bila je na čit četu. znaci arhivirali ga, birokrate <_<Zviđa mi se kako kuva. dada. a nasao je i odlican balans u nastupu, ne ide u pateticnu egzotiku kao pojedini sa travel channela, niti u pateticnu filozofiju kao veljko barbieri.
Đipalo Junuz Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Duvan čvarci.Bez 'leba.Bez ičega.Samo duvan čvarci.Neću da umrem zdrav.Umreću sit.
henrik larsson Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 feta sirTo je nešto najnezdravije što se može pojesti. Smanji te stvari.
Lancia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Duvan čvarci.Bez 'leba.Bez ičega.Samo duvan čvarci.Neću da umrem zdrav.Umreću sit.duvaj ga :(
Recommended Posts