Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

1 hour ago, Jumanji said:

Disite malo, da se ne biste preselili u trenutnu pricu oko *zarazeni-forumasi-protiv-korone (citaj: zucne kese).

za mene ne brini, ja kolače samo pravim, ne jedem ih nikad :D

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Gomboce, vruće, kevine, pozamašne, prave banatske. Unutra džem od celih šljiva madžarki, spolja krupne upržene prezle i kristal šećer koji samo krcka. 

Četiri sravnio :piggy:

suljpa na zeleno, a bez luka (o, zar se i to može!) i kobaje na crveno (pominjane debrecine iz Linde)

143432208_10159052513934559_497506217768

• Author

tebra, ti sve nešto naopako

3 minutes ago, renne said:

tebra, ti sve nešto naopako

što, ti bi zelene kobaje? :lolol:

27a604a2cdbbed23235bbe10ee0f5469.jpg

Prolazio pored radnje

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author

20210129_124437.jpg

20210129_131744.jpg.cb6ea4af5c6b965f2985c46e7143ca89.jpg

Screenshot-20210129-132522.jpg

Lipo su te ugostili.

Sad kad je tanjir prazan mogu reći da smo razbili povrće :piggy:

Mluk, praziluk, nije bilo šitaka pa su šampinjoni pomogli, mrkva, paprika, klice, bambus, daikon repa, kukuruzići, kineski kupus, oyster sauce i loma thai saucea.

Btw crveno zeleni paradajz iz lidla je solidan. Sinoć gozba uz njega, fetu i crne sušene masline.

Edited by maheem

Do ribe veceras: svezi hleb i humus

Do cevapa veceras : grincajg™ iz supe : juneca rebra, pilece sitnice,puno povrca.U z to crveni sos, ren iz teglice a za mene vasabi ulje 

kDE9UmT.jpg

11 minutes ago, Haralampije said:

Do cevapa veceras : grincajg™ iz supe : juneca rebra, pilece sitnice,puno povrca.U z to crveni sos, ren iz teglice a za mene vasabi ulje 

kDE9UmT.jpg

Ja cu rinflajs da pravim u nedelju, sa belim sosom

Špagete alla carbonara:

IMG-20210129-144948.jpg