nisam ja Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 bračni kontrolni paket izlazi i stana i pita šta mi treba. -samo pivo i vino! cvrkućem. lebac vadim iz rerne za pet minuta, naseko sam domaće kobaje od mangule. njeguška original. ima i od belih svinja kobas, crvenog luka na sitne kockice, možda i kis krastavčića nakockam, i mejo krstim čili sosom kojeg je neko krstio imenom zmajev zadah. i kuvana jaja. 1
maheem Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 49 minutes ago, Ras said: Riba? Ruska salata винигрет. Al planirao sam ribu večeras uz nju https://littlesunnykitchen.com/russian-vinegret-salad ja je pravim bez graška. cvekla, krompir, mrkva luk i kkrastavčići.
maheem Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Žena nas odvela u Švedsku Švedske ćuftice, ikein mix semenja, prvobitno planiran kao glavni prilog a kasnije zbog dece se ispeklo povrće u rerni pa se improvizovalo sa posipanjem semenja preko ćuftica. Maestralan ručak. 3
ivy Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 ja juce pravila super salatu uz pastrmku. ..rendana sargarepa i rendani koren celera,veza sitno seckanog mladog luka,persunov list i seckani orasi dresing-pavlaka,so,mulje,limunov sok
gospa buba Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 1 hour ago, maheem said: Ruska salata винигрет. Al planirao sam ribu večeras uz nju https://littlesunnykitchen.com/russian-vinegret-salad ja je pravim bez graška. cvekla, krompir, mrkva luk i kkrastavčići. ja je pravim bez grashka i shargarepe. cvekla krompir jabuka krastavchici. ne znam zashto. 1
adam Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 3 hours ago, maheem said: Žena nas odvela u Švedsku Švedske ćuftice, ikein mix semenja, prvobitno planiran kao glavni prilog a kasnije zbog dece se ispeklo povrće u rerni pa se improvizovalo sa posipanjem semenja preko ćuftica. Maestralan ručak. sledeci put kad odete u ikeu kupi i lingonberi dzem. to se jede s cufticama i odlicno ide. 1
Frank Pembleton Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Stiglo iz Dž. .... Shiit has hit the fan! 2
Recommended Posts