April 19, 201312 yr vako treba tj. ovo se zove ispravna proporcija :lala:taaaaaako :potvrdno_klima_glavom:negooo, sad mi se jede, pluh
April 19, 201312 yr ma niš specijalno ;-) renne pripada struji zvanoj "skandalozno je šećeriti dinju i jagode"I ja oficijelno pripadam toj struji, ali krisom ponekad zasecerim (smedjim secerom samo).
April 19, 201312 yr amelija, ja tebe krivim sto se u posljednjih mjesec obzderavam rezancima s makom i orasima.a sad i duda s strudlom <_<
April 19, 201312 yr ih bre indy, ništa je taj odnos mak-testo kod tih tvojih ozijavako treba tj. ovo se zove ispravna proporcija :lala: (Ova ozi makovnjaca i nije losa obzirom da je od supermarketske sorte).
April 19, 201312 yr smedji secer = zuti secer = beli seceru zabludi ste ako mislite da je zdraviji i tako mozete da umirite samo svoje savesti i nista visejednom recju secer je secer. Edited April 19, 201312 yr by ivy
April 19, 201312 yr nije isto ajvi, neki nerafinisani seceri imaju izvjesnu kolicinu minerala. ali u maloj kolicini u kojoj secer terba koristiti mala je i korist od toga, a steta od viska secera veoma nadilazi korist, naravno.melasa ima nesto bas mnogo kalcijuma, npr. ali ko bi se obzderavao njome. Edited April 19, 201312 yr by morgana
April 19, 201312 yr @Amelija, na engleskom je brown sugar.znam, i na španskom jena nemačkom pak ima i braon šećer, a ima i sirovi šećer, a ima i sirovi šećer iz trske /i svi su braonkasti-žućkasti/ko bi ga znao, bemligauglavnom, meni je braon/žuti/kojigod ukusniji od belog, prosto i naprostoa znam da šećer kao takav nije zdrav, niti sam to ikada tvrdila(niti sam ikada bila opsednuta zdravom ishranom) Edited April 19, 201312 yr by Amelija
April 19, 201312 yr na nemačkom pak ima i braon šećer, a ima i sirovi šećer, a ima i sirovi šećer iz trske /i svi su braonkasti-žućkasti/Isto je tako na engleskom. Nisam mislio na sirovi (to retko koristim, mada ga imam), vec bas smedji (ili zuti, ako hoces).Da li je bolje, ili nije - verovatno i da nije narocito bolje, ali sam navikao. Inace, u 95% slucajeva ne secerim voce niti dinju, osim ako je bas-bas neophodno.
April 19, 201312 yr Šunka, pančeta, gauda...Dok je bilo hleba i njega.Sada "mezim" bez.Verujem da će mi trebati jedno litar vode večeras.
April 19, 201312 yr zavrsio poso za danas, fala kurcu, sto kazuovce suvo meso, sjenicki sir, divan sitan pelat paradajz i dunjevacugledam u frizideru 3 kile telece pleckice, naseckane za gulas i razmisljam kako ce to da brboce satima u kotlicu, dok burbon u meni tihuje. sranje u petak, sranje u ponedeljak, a u subotu sve kako treba i kako Bog zapoveda. Edited April 19, 201312 yr by Marko M. Dabovic
April 20, 201312 yr lokalni skripavi sir i kajmak sa $evera :wub:ne pijem, ne pusim, ne drogiram se. ne mogu jos i aflatoksina da se odricem. suvise zdrava hrana nije zdrava za mozak. Edited April 20, 201312 yr by morgana