Ras Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 (edited) Počeo sam sa podlogom od rendanih tikvica (malo brašna+jedno jaje + parmezan) Spoiler Nakon kratkog pečenja nafilovao sosom od paradajza (spremljen sa lukom i ljutim papričicama), vratio u rernu i završio sa mocarelom. Spoiler Naravno da prilikom sečenja i presipanja u tanjir nije ostalo u komadu. Glad nije saveznik i malo sam žurio... Trebalo je da budem strpljiviji prilikom ceđenja tikvica, ili bar nešto duže pečem podlogu, a mislim da bih najbolji rezultat postigao da sam podlogu ispekao na tiganju (poput omleta), pa filovano zapekao u rerni. Drugi put... Edited October 21, 2020 by Ras 1
askeladden Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 1 hour ago, Ras said: Počeo sam sa podlogom od rendanih tikvica (malo brašna+jedno jaje + parmezan) Hide contents Nakon kratkog pečenja nafilovao sosom od paradajza (spremljen sa lukom i ljutim papričicama), vratio u rernu i završio sa mocarelom. Reveal hidden contents Naravno da prilikom sečenja i presipanja u tanjir nije ostalo u komadu. Glad nije saveznik i malo sam žurio... Trebalo je da budem strpljiviji prilikom ceđenja tikvica, ili bar nešto duže pečem podlogu, a mislim da bih najbolji rezultat postigao da sam podlogu ispekao na tiganju (poput omleta), pa filovano zapekao u rerni. Drugi put... Mozes da ispeces farinatu,i nju nafilujes kao picu.Nije bas law carb sto posto,ali mnogo bolje od tih zezanja sa povrcem. 1
Frank Pembleton Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Džakarta? .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 shto shtede tu papriku. da se blamira chovek ko da jede dekoraciju sent from bubamoto
mlatko Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Ako nije posuto mlevenom onda nije to toInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Frank Pembleton Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 shto shtede tu papriku. da se blamira chovek ko da jede dekoraciju sent from bubamotoAjd zamolićemo da promene, pa da navratiš! .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Ajd zamolićemo da promene, pa da navratiš! .... Shiit has hit the fan! ne navaljuj sent from bubamoto
Recommended Posts