Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Nisam probao, zovi kad budeš pravila.

Spoiler

Čekaj do proleća leta Bandini.

• +1 2
Posted

Ne uspevam da se smirim od kako je počela ova priča sa kupusom, iako sam super jeo.

Posted
1 hour ago, Jumanji said:

Jesi li pravio[mention=1278]Ras[/mention] podvarak pola-pola, pola sa kiselim, pola sa svezim kupusom? Zovem ga letnji. Izvrstan.
I def kupus, pogotovu kiseli trazi dosta masnoce, tako da je sa svinjskim mesom, tj rebrima uvek najbolji, volim i sa curetinom.

Tri dana jeo taj letnji sa kolenicom dimljenom i suvim kajsijama,jabukama,luk,bluk..Poezija.

Podvarak sa celim domacim piletom je isto uh dobar.Kad je pile masno i zuto kao dukat.

• +1 1
Posted

@renne inspirisao si me da sinoć kupim kestenje, danas ću da se prasim dok ne puknem. 

ja ih obično zasečem, kuvam u kipućoj vodi 2-3 minuta, i onda prebacim u rernu, da "doradim". 

daj svoje tips and tricks, vidim da ih ti pečeš na tiganju/plotni/?

Posted

Samo zasečem i pečem na plotni, ništa više

Posle možeš da ih ubaciš u neki lep brendi, pa sa par zrna svežeg mlevenog bibera

• Hvala 1
Posted

Prepržio crvene paprike, pa dodao čorizo ljuti iz lidla, pa na kraju jaja i malo sira
8f4fb808e3d42afcb5305ac36eaad408.jpg

Posted

Corbast beli pasulj sa dimljenim rebrima i kranjskim kobajama a za salatu lagano sprzene jagnjece iznutrice na malo ulja c. luka bibera i ruzmarina :piggy:

5WAxZGj.jpg

• +1 3
  • Hvala 1