October 14, 20204 yr Ne uspevam da se smirim od kako je počela ova priča sa kupusom, iako sam super jeo.
October 14, 20204 yr 1 hour ago, Jumanji said: Jesi li pravio[mention=1278]Ras[/mention] podvarak pola-pola, pola sa kiselim, pola sa svezim kupusom? Zovem ga letnji. Izvrstan. I def kupus, pogotovu kiseli trazi dosta masnoce, tako da je sa svinjskim mesom, tj rebrima uvek najbolji, volim i sa curetinom. Tri dana jeo taj letnji sa kolenicom dimljenom i suvim kajsijama,jabukama,luk,bluk..Poezija. Podvarak sa celim domacim piletom je isto uh dobar.Kad je pile masno i zuto kao dukat.
October 16, 20204 yr @renne inspirisao si me da sinoć kupim kestenje, danas ću da se prasim dok ne puknem. ja ih obično zasečem, kuvam u kipućoj vodi 2-3 minuta, i onda prebacim u rernu, da "doradim". daj svoje tips and tricks, vidim da ih ti pečeš na tiganju/plotni/?
October 16, 20204 yr Author Samo zasečem i pečem na plotni, ništa više Posle možeš da ih ubaciš u neki lep brendi, pa sa par zrna svežeg mlevenog bibera
October 16, 20204 yr Author Prepržio crvene paprike, pa dodao čorizo ljuti iz lidla, pa na kraju jaja i malo sira
October 19, 20204 yr Corbast beli pasulj sa dimljenim rebrima i kranjskim kobajama a za salatu lagano sprzene jagnjece iznutrice na malo ulja c. luka bibera i ruzmarina