Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Nisam probao, zovi kad budeš pravila.

Spoiler

Čekaj do proleća leta Bandini.

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

jao što mi se jedu flekice sa kupusom 

Ne uspevam da se smirim od kako je počela ova priča sa kupusom, iako sam super jeo.

1 hour ago, Jumanji said:

Jesi li pravio[mention=1278]Ras[/mention] podvarak pola-pola, pola sa kiselim, pola sa svezim kupusom? Zovem ga letnji. Izvrstan.
I def kupus, pogotovu kiseli trazi dosta masnoce, tako da je sa svinjskim mesom, tj rebrima uvek najbolji, volim i sa curetinom.

Tri dana jeo taj letnji sa kolenicom dimljenom i suvim kajsijama,jabukama,luk,bluk..Poezija.

Podvarak sa celim domacim piletom je isto uh dobar.Kad je pile masno i zuto kao dukat.

• Author

Prvi ovosezonski
12ffb12c512a58b83879f1ea6462f860.jpg

pa kad si prepio :happy:

• Author

.
296095be0276fbf302f34281f7615ae0.jpg

@renne inspirisao si me da sinoć kupim kestenje, danas ću da se prasim dok ne puknem. 

ja ih obično zasečem, kuvam u kipućoj vodi 2-3 minuta, i onda prebacim u rernu, da "doradim". 

daj svoje tips and tricks, vidim da ih ti pečeš na tiganju/plotni/?

• Author

Samo zasečem i pečem na plotni, ništa više

Posle možeš da ih ubaciš u neki lep brendi, pa sa par zrna svežeg mlevenog bibera

AJ4Ka1e.jpg

Ykv75Cc.jpg

• Author

Prepržio crvene paprike, pa dodao čorizo ljuti iz lidla, pa na kraju jaja i malo sira
8f4fb808e3d42afcb5305ac36eaad408.jpg

Screenshot-20201016-182924.jpg

ygVcGdp.jpg

Corbast beli pasulj sa dimljenim rebrima i kranjskim kobajama a za salatu lagano sprzene jagnjece iznutrice na malo ulja c. luka bibera i ruzmarina :piggy:

5WAxZGj.jpg