Amelija Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 možda je neka nova moda :huh:kao i ono za decu i slatkiše (što mi je skoro neko rekao kako se "to zna" a ja prvi put čujem, a niko mi od doktora niti sličnih nije ništa slično rekao, ni sada za moje klince ni svojevremeno za mene kao klinku)nego da bre, @mau, ako ti ne prija nemoj, a ako ti pak prija samo navali, nema problema (eksperimentalno utvrđeno tokom godina)a @aram, e dobro je da nisam najveći žderonja :D
aram Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 pusti ti to, nego aj tamo na dijasporu da mi odgovoris na pitanje
dig_chohano Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Došla koleginici familija iz Meksika i doneli mi koncentrovanu smrt u tegli:Dobro je. Umirem. Gori mi mozak. Odlično je.
MayDay Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 ma to ajped sve naopako kaci, ko ja onda kad sam kacila moje neko kuvanje.
dig_chohano Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 usinuh vrat, jebo te, rotiraj ovoNe umem :( A i ne osećam pola tela od ovog zla. Mnogo dobra stvar. Trajaće mi tegla dvajes godina.
Vapad Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) btw, zanimljivo, bilo je rotirano, ali samo u exifu, pa kada otvoris sa acdseejem on je vidi kako treba...to nekim appleom slikano? Edited April 10, 2013 by Vapad
duda Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 najbolji slatkiš u univerzumu.+100ja jela ukrajinsku varijantu sa još orajem unutar šljive.dumreš
Razzmatazz Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ne umem :( A i ne osećam pola tela od ovog zla. Mnogo dobra stvar. Trajaće mi tegla dvajes godina.Meni je to isto bilo pre par nedelja, samo sa tajlandskim (ili beše malezijskim?) proizvodom. U prvi mah ništa, ali onda su počeli da mi se priviđaju zmajevi, utroba se prevrnula naopačke, sa čela sipa kao Nijagara. Ali najgori je bio egzorcizam u tri ujutru - s obzirom da se ne javljaš danas, pretpostavljam da si u toj fazi obrgrljivanja porcelana dupetom.
Amelija Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 tikvice* na žaru (ploči) sa ljutim sosom od paradajza (skuvaju se 2-3 paradajza, ljutih suvih papričica po želji, malo peršuna, malo ulja, i malo belog luka na kraju)*mogu i pohovanekoliko ja toga mogu da pojedem pa to je strašno
renne Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 ja juče pravio tikvice, što kažeš, mogu tonu da pojedem
Recommended Posts