mirjam Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 3 hours ago, nenad said: i slanu plazmu. Slana plazma ujutru uz kafu mljac mljac.
Indy Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 12 hours ago, renne said: Jalapeño black burgers Super izgleda, a verujem da i je ukusno, medjutim za mene bez halapenja:)
Бруклинский Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 19 hours ago, banatjanin said: izvini, moram nešto da pitam. nisam maliciozan, samo radoznao jesi li ti bodibilder ili sličan tip sportiste? Vezbam svakog dana i vodim racuna o ishrani, nisam kao Dwayne "The Rock" Johnson, ali jesam kao njegov kolega iz Baywatch filma Zac Efron 16 hours ago, adam said: u ova slanina brutalno izgleda! sad bih bas to jeo. a ja ne bih nista da pitam nego da primetim da ovo sto si stavio na sto ne izgleda kao obrok (now eating) nego vise kao da pokazujes sta si sve pazario u lokalnoj radnji. doduse, ako ima svrhu (bodibilding) onda ima i smisla. U tom trenutku jesam jeo tunjevinu, Ella sir, slanu plazmu i malo slanine, a nakon toga sljive i pomorandze
Ras Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 (edited) Ratatuj, mogao bih da kažem. Kocke patlidžana i tikvica, krupno sečene paprike, crni luk, paradajz i malo belog luka. Obilno začinjeno majčinom dušicom. Započeo na tiganju, pa odložio u rernu da se zapeče. Ispržio pileće ražnjiće. File sam izrezao još sinoć, zalio uljem, začinio solju, biberom, paprikom, sumakom, dodao malo belog luka i nacedio limun. Pojeo uz odličan beli sir. Dok sam spremao hranu, gotovo da sam drhtao od gladi i hteo da napadanem gladiole. Nakon jela - pesma: you say you like the wind blowing through your hair... Još jedan tuš, kafa, pa da pozovem mamu da ćaskamo. Edited July 30, 2020 by Ras
Bujodrag Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 (edited) 10 hours ago, Haralampije said: Projice sa fetom i jogurt za gablec u proju je super staviti malo seckanog/gnječenog bluka. probaj ako nisi Edited July 30, 2020 by Bujodrag
Indy Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 15 hours ago, Haralampije said: Projice sa fetom i jogurt za gablec Jel to iz gotove smese?
Haralampije Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) ne, hanumina smesa Edited July 31, 2020 by Haralampije
Bujodrag Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 pala danas opet piza s dinstanim šampinjonima. Osamsto grama šampinjona izdinstano normalno s malo praziluka pa stavljeno na pizzu preko sira. I dodao sam nekoliko komada dimljenih papalina i par kolutova crvenog cluka. Super je. Dimljene papaline taman daju malo svog ukusa kao začin.
Haralampije Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Corbica od bukovaca i batata, rolovana curetina, pohovani karfiol,tikvice i ppatlidzan + Vila Vina Jefimija lepo ohladjena
makondo Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Lazanje i salata-grilovani patlidžan, paradajz,malo fete I rukola.Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Recommended Posts