Jumanji Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Jesi probao da ih punis mesavinom dinstanih krakova,slanine,cluka,persuna? Pa zapeces u vatrostalnoj na bluku i vinu? Ja take volim.Mada ...volim ih kako god Mmm ovo je delicious
banatjanin Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Pasta sa lisičarkama, baš sam je izvanredno zgotovio. Štapići dimljene mesnate slanine otopljeni na maslinovom ulju, propženi listići bluka, pa sve deglazirano belim vinom. Onda lisičarke dok se tečnost nije ukuvala, pa veza peršuna i kockica putera. Penne skuvane al dente, sve dobro posuto parmezanom i zaprašeno tucanim biberom. 7
aram Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 50 minutes ago, banatjanin said: Penne najbolji recept, samo mi ovo ne ide... tj. ide, ali mnogo bi bolje bilo da si sam zamesio taglioline s jajima
Haralampije Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Brzinska improvizacija: cufte od oslica i caprese 1
banatjanin Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 4 hours ago, aram said: najbolji recept, samo mi ovo ne ide... tj. ide, ali mnogo bi bolje bilo da si sam zamesio taglioline s jajima Brt, sve znam, ali radni dan, i ovih pola sata što sam potrošio kuvajući je mnogo 1
Jumanji Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Pasta sa lisičarkama, baš sam je izvanredno zgotovio. Štapići dimljene mesnate slanine otopljeni na maslinovom ulju, propženi listići bluka, pa sve deglazirano belim vinom. Onda lisičarke dok se tečnost nije ukuvala, pa veza peršuna i kockica putera. Penne skuvane al dente, sve dobro posuto parmezanom i zaprašeno tucanim biberom. Jedan od omiljenijih pasti. Mada nisam sa penama pravila, vec sa skoljkicama. Moracu pene.Ma savrsen ukus.
aram Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 spuma di mortadella na krostinima, pire od spanaća i piletina sa suvim šljivama 1
JakeBlues Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Neki stir fry (aka "drži-prži") od onoga što sam imao pri ruci 2
Бруклинский Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Zajeban protivnik, tvrdo se borio, ali ga je na kraju moj ostar noz rasporio, Patrick Bateman style
ivy Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 omlet sa vrganjima i mladim lukom sir iz mjesine i neki zaheban koziji sa Rajca
Haralampije Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Dim Sum chicken feet,u slast smo polizali nema bas bog zna sta za pojesti ali je ukusno
renne Posted July 14, 2020 Author Posted July 14, 2020 e da, samo se umažeš i ostaneš gladan ali da valja, valja
banatjanin Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Uh. Keva nedeljom pre ručka stavi na tanjir svu sitnež iz supe, šije, trtice i pileće noge, a sestra i ja se pobijemo oko toga. Slasno, slano i lepljivo. @Haralampije kako dim sum?
Recommended Posts