June 28, 20204 yr Jesi probao da ih punis mesavinom dinstanih krakova,slanine,cluka,persuna? Pa zapeces u vatrostalnoj na bluku i vinu? Ja take volim.Mada ...volim ih kako god Mmm ovo je delicious
June 29, 20204 yr Pasta sa lisičarkama, baš sam je izvanredno zgotovio. Štapići dimljene mesnate slanine otopljeni na maslinovom ulju, propženi listići bluka, pa sve deglazirano belim vinom. Onda lisičarke dok se tečnost nije ukuvala, pa veza peršuna i kockica putera. Penne skuvane al dente, sve dobro posuto parmezanom i zaprašeno tucanim biberom.
June 29, 20204 yr 50 minutes ago, banatjanin said: Penne najbolji recept, samo mi ovo ne ide... tj. ide, ali mnogo bi bolje bilo da si sam zamesio taglioline s jajima
June 29, 20204 yr 4 hours ago, aram said: najbolji recept, samo mi ovo ne ide... tj. ide, ali mnogo bi bolje bilo da si sam zamesio taglioline s jajima Brt, sve znam, ali radni dan, i ovih pola sata što sam potrošio kuvajući je mnogo
June 29, 20204 yr Pasta sa lisičarkama, baš sam je izvanredno zgotovio. Štapići dimljene mesnate slanine otopljeni na maslinovom ulju, propženi listići bluka, pa sve deglazirano belim vinom. Onda lisičarke dok se tečnost nije ukuvala, pa veza peršuna i kockica putera. Penne skuvane al dente, sve dobro posuto parmezanom i zaprašeno tucanim biberom. Jedan od omiljenijih pasti. Mada nisam sa penama pravila, vec sa skoljkicama. Moracu pene.Ma savrsen ukus.
July 4, 20204 yr Zajeban protivnik, tvrdo se borio, ali ga je na kraju moj ostar noz rasporio, Patrick Bateman style
July 14, 20204 yr Dim Sum chicken feet,u slast smo polizali nema bas bog zna sta za pojesti ali je ukusno
July 14, 20204 yr Uh. Keva nedeljom pre ručka stavi na tanjir svu sitnež iz supe, šije, trtice i pileće noge, a sestra i ja se pobijemo oko toga. Slasno, slano i lepljivo. @Haralampije kako dim sum?