Thursday at 19:311 day pa da, ali pravoslavni (ruski) kulič je 1/1 panetone tako da who cares.mada je kulič najbolji kao hlebna podrška paški, ruskom uskršnjem kolaču od sira (švapskog, sremskog)to je pokojna jelena šantić, bog da joj dušu prosti, pravila najbolje na svetu, kao potomkinja ruskog plemstva (pre 1917.)srećan sam što sam imao šanse da to probam
Thursday at 19:581 day 29 minutes ago, aram said:promašio si jebi ga, to se jede za božić. sad moraš i kolombu da naručiš ja tako narucujem. panetone bozicni a pandoro uskrsnji. uskrs nekad i preskocim, ne iskacu iz svih rafova uvek pa je moguce al ne uvek. zimi nemoguce. jos kad krenem ranije, propast.
Yesterday at 15:481 day Htela danas da spravim lignje, bukvalno ih nigde nema, jedino neke od 1600 din u Rodi. Ok, ništa od posta Al zato sutra i prekosutra....
Yesterday at 15:551 day Ne, biće mesišta raznih vrsta, uz kulturno pripremljena jela. Ne kao danas polu-fastfud
Yesterday at 16:391 day 45 minutes ago, aram said:šta, za uskrs lignje umesto jagnjeta?vidi ga ovaj kako se odrodio među pogrešnim hrišćanimaevo neka ti se nađeŠta je dozvoljeno jesti na Velik...Danas ovo ni pod tačkom razno ne iznosite na trpezu: Srbi...Postoje brojna verovanja o tome šta se obeduje na Veliki petak, a po kanonu od hrane i pića bi trebalo da se suzdržavamo sve do zalaska sunca.inače sam zaključno sa ručkom izgrešio onoliko, jeo sam leba, polivao ga masl.uljem, koristio viljušku a možda i nož, solio, nalio se bela vina, posle u gladi zveknuo jednu grčku pitu sa fetom i piletinom..... gorjet ću u paklu Edited yesterday at 16:391 day by Eleniko