Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

21-5 serija Žalgirisa

Ma terajte se govna ciganska odvratna

Posted

Odigrao na Ruse rukomet 2.67 protiv Švedske. Rusi so ekipa u uzponu i prenose 2 boda u drugu rundu. Švedi imaju 0 bodova pa cenim da Rusi imaju vise motiva. Sa pobedom ostaju u igri za polufinale. A i sasvim fin rukomet igraju

Posted

Gledao sam malo Ruse i fino izgledaju. I meni je palo na pamet isto, ali Svedjane uopste nisam gledao, pa sam odustao. Ali rekao bih da ima sanse da dodje, nisu neka svetska klasa.

Posted

Švedi protiv Slovenije i Nemacke odlični u prvom delu u drugom katastrofa. Protiv Slo su umalo prokockali 8 golova prednosti.

Posted (edited)

nisam gledao kraj jer se iznervirah sto sam igrao 1 na Svedsku, kako su stigli sa igracem manje sa 26:28 na nereseno?

moze li Viktor + sa Raonicem?

Edited by darkonet
Posted (edited)

Uspavah se i propustih 3s na Stricovu :isuse:

Edited by Malvo
Posted (edited)

Kakvo je djubre ovaj Troicki, imam dubl 10+ Is na njega na jacu uplatu i na 3:2 za Raonica ja odlucim da "branim" sa 6:3, a on pukne svoj prvi sledeci servis i onda odluci da tankuje na 5:2, jedan jedini poen nije osvojio. Kud ne odigrah 3:0, jos juce mi zapalo za oko.

Edited by Malvo
Posted (edited)

Raonic treci set po 2.6 i 3.3. Nervirao sam se sto nisam igrao 3:0 na raonica, pa mi se ipak ukazala sansa sa dobrrim kvotama na 3:0 za Vikotra i 0:30. edit: i jos malo na 1:4 po 4.02.. Ne verujem u Viktora pa to ti je :(

Edited by Timmy
Posted (edited)

Pa na Vikotra na sitno po 3.35 na 3:4, to da pokrijem vecinu uplate, ali i dalje ostajem dosledan Raonicu. edit: pa jos malo na Vikotra po 12.2 na 5:4 za Raonica  :D Koja je to sisa od igraca. I hvala mu na tome :)

Edited by Timmy
Posted

Ja prosao Stricovu po 4.7 u Socceru, iako je kod mene bilo 5.02 ali sam trazio jednog duznika tamo pa svratio i odigrao za 1000, cisto da pratim.

Sad cekam Kuznjecova za lep dobitak na tiketu ali bice jebeno, raspao se u drugom setu i sad drama..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

Jebena fudbalska atmosfera, Selini navijaci ga vracaju u mec a Kuznjecov se usro.. Bice jebeno jer je ispustio brejk prednosti, ako odu u peti set sanse su mi skoro nikakve.

Edited by Zli Gli
Posted

Imam ga i ja, branio ga nakon sto je izjednacio na 4-4. Vec su me ove galamdzije dobro usrale na Mileru protiv Milmana, ne rizikujem vise.

Posted

Ja nisam branio a hteo sam ali mi pobegla dobra kvota pa sam goreo do kraja. Kad se ovaj vratio sa 1:3 na 3:3 u tb cetvrtog seta, mislio sam da je to to, ali smiren je bio Kuznjecov i zavrsio uz pomoc Sele koji je zadnja dva udarca poslao u aut.

Sad cekam Tomic - Milman da vijam vise gemova uzivo a probacu sad i dvojku, mrzim Tomica oduvek i precenjen je. Do tad zickam na sitno Sousu i Ivanovicku da uzimaju svoje gemove, za sad ide lepo, a cak sam zabo i brejk Souse ali za 100din :D

Posted

Nash, ako planiras da igras one GGGG ostavi ovde neki predlog. Planiram da odigram neki sistem a fali mi jos meceva