Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Real Potosi domacin golovi i Catolica gost golovi u oba, 3+, 4+ i prvo2+, singlovi naravno :) 

Posted

Kad vec na poluvremenu mogu da prestanem da pratim :(

Posted (edited)

Tiket mog drugara (ja sam samo prilozio izvesnu sumu i navijao):

eh.png

Sta da se radi, zaboravio je onu staru kladionicarsku Ko se kladio na Lacio... :(

Edited by Nesh
Posted

189, nemoj jokica. Protiv gsw-a su ranije igrali smallball i malone je nesto kritikovao igrace zbog lose odbrane suta za tri poena, a jokic je tu zabrljao 2-3 puta.

Posted

sad je kasno. ovo mi je i onako cisto rekteativni tiket, samo da ispratim vecerasnje utakmice. nisam hteo igrati singl scole pa eto dodao jos ova dva para.

Posted

http://prntscr.com/95u8li

Ovo sam smislio jos sinoc i nisam hteo nista drugo da igram, samo ta dva za 50e, ali napravio ponesto i na lajvu i proslo i ovo pa sam u relativnom mirnom danu imao sasvim lep plus. Nocni odigran za 200 dindzi, rekreativno, nece se ni pratiti. Kamo srece da je vise ovakvih dana a ne stalno neka neprekidna borba na lajvu :D

Posted

scola over 9.5

jokic over 6.5

dallas h2 (8.5) 

dodje ; )

Posted

Prva za danas,

In-play, Villarreal - Eibar, over 0.5 1st half @1,85

Inače, baš mnogo novca je uplaćeno danas na Ingolstadt, možda ću da ispratim.

Ingolstadt

1X @2.30

5-2 za vikend i +4,50

Jako čudna utakmica u Nemačkoj. Money way je pokazivao enormne uplate na Ingolštad, van svake pameti. Nisam odigrao pre meča jer sam hteo da vidim kako će se stvari odvijati, i Darmštad brzo daje gol. Do nekog 35.minuta Ingolštad se ne vidi..a onda u drugom kreće da gazi, i lagan preokret. Da, Darmštad u drugom poluvremenu nije imao pošten šut na gol.

Posted (edited)

Fudbal 5/5, NBA 1/1, NFL 0/1, Tottenham i Bolivar dodjose po 5+, a konacno je prosao i kombo tiket(nakon pune tri nedelje). Cim negde stavim fiks, odmah bude cipavo. Srecom te je Fiorentina nekako oterala mec u X, za kvotu 1. Napoli jedva do 2+, Basel lagano, Zvezda izvojevala tesku pobedu. Salzburg par minuta pre kraja ulazi u 3+. Puno golova na mecu u Londonu, koji odigrah slabije. Nezadovoljavajuce prvo poluvreme, na U. de Chile-U. Catolica, a onda eksplozija sansi i golova u nastavku. Sumnjiv penal za Catolicu, za 2-1, no sve se broji. The Strongest i Bolivar su me navikli na divlje meceve, no ovo je bilo ludilo i za njihove standarde. Kisa golova, dva penala(domacin promasuje, gosti daju za pobedu); sudija ne iskljucuje igraca koji je rukom odbranio svoj gol, mada je penal dosudjen; po crveni na obe strane zbog koskanja; samo 3 minuta nadoknade, nakon bar 7-8 minuta prekida kod penala. NBA sam dobro ogranicio na jedan par. Golden State jos jedan rutinski over. NFL je ponovo dosao razocaravajuce, no to odigrah slabije, pa se i ne nerviram. Kombo je za promenu prosao. Skoro idealan dan, pa je i nedelja u celini dobra.

Fudbal

U. Concepcion-U. La Calera 2+

Cagliari-Ascoli 2+

PSV II-Ajax II 2+

Getafe-Rayo Vallecano 2+

Kvota 2.27.

Ne tako simpatican izbor danas, te odigrah nekoliko meceva na 2+, ali opreznije.

Prateci tiket, PSV II 4+, Cagliari 4+, Rayo Vallecano ggIVggII, U. Concepcion ggIVggII. Kvota 39.34.

NHL

Buffalo-St. Louis w2

Washington-Edmonton w1

Winnipeg-Colorado 5+

Kvote, 1.65, 1.99.

Blues su jedva dobili Sabrese kao domacini, pre par dana. Buffalo je u blagom padu rezultata i ocekujem da ce veceras gosti imati manje problema. Washington igra dobro i ima jedan od najboljih timova u ligi. Oilersi su skloni greskama u defanzivi, te im ne dajem mnogo sanse u ovom mecu. Winnipeg i Colorado su medju efikasnijim timovima u ligi, bar kada je o 5+ varijanti rec, pa ih pratim i dalje.

Propratni tiket, Philadelphia 5+, Los Angeles w2, Boston w2. kvota 4.91.

Strelci, Nash, Steen, Ovechkin, Carter, Wheeler. Sistem 3/5.

NBA

Minnesota-Philadelphia w1

San Antonio-Phoenix w1

Kvota 1.69.

Vreme je da Minnesota konacno dobije mec kod kuce, tesko da protivnik moze biti slabiji. San Antonio odbranom resava meceve, istu stvar ocekujem i danas. Cleveland izbacih, zbog gomile povredjenih igraca; mogu lako izgubiti, ako zvezde ne budu raspolozene.

Prateci tiket, Sacramento >202.5, Detroit >187.5, Love >19.5, Rondo >12.5. Kvota 8.76.

NFL

New England-Buffalo P1

Kvota 1.47.

U moru nepouzdanih ekipa ove sezone, New England i Carolina su casni izuzeci. Patriotsi imaju dominantnu sezonu i jedino ih povrede mogu spreciti da odu do kraja. Sve vise povredjenih igraca kod domacina, no dok je "Tomica" zdrav, nema problema.

Edited by Miljenko
Posted

In-play, Acharnaikos - Kerkyra, over 0.5 @2,00

Posted

Prateci tiket, PSV II 4+, Cagliari 4+, Rayo Vallecano ggIVggII, U. Concepcion ggIVggII. Kvota 39.34.

Dodao sam na ovaj tvoj tiket rekreativno Washington i Winnipeg 1&5+. Kvota u Mozzartu 292.61.