Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Florida-Tampa to cu odigrati 5+ ali na NYI-Arizona nisam bas siguran da ce pasti 5 komada.

Montreal-Vacuver je interesantan za 5+

Meni su Tampa i Islandersi tu negde po verovatnoci, pa sam ih zato i spojio. Da se igra u Tampi, bilo bi jos izvesnije za golove. Nije mi pomalo jasna postavka kvota za 5+ danas. Oko 1.50 na Islandersima; U Mozzartu je Tampa cak 1.65, u Meridianu preko 1.55.

Sutra cu probati Ganu ponovo, 3+ i sire. Morace se potruditi, nakon 0-0 u prvom mecu. 

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

evo miljenko odigrao sam sto sam ti rekao+ St.louis w1

na drugom tiketu igrao Memphis+San antonio nece pobediti za vise od 18 poena

Vratim se sa slave, kliknem, i ono sve zeleno. Lepota:

trasic-2.png

:)

:Hail: Kako bre izaberes utakmice???

:Hail: Kako bre izaberes utakmice???

Danas i nije bio neki izbor, igrao sam 4 tiketa, eto na jednom ispao dobar raspored. Kad hoce, onda hoce.  :)

Lave :Hail: :hail:

In-play, Switzerland U19 - Romania U19, Switzerland @2,05

evo miljenko odigrao sam sto sam ti rekao+ St.louis w1

na drugom tiketu igrao Memphis+San antonio nece pobediti za vise od 18 poena

1/2 neverovatno da na Florida-Tampa padne samo 1 gol

• Author

Kao da su kladionice znale, da nece biti golova, pa je najveca kvota bila bas na tom mecu.

• Author

NHL 1/2, NBA 1/1, prodje i prateci NBA tiket, a uzeh nesto i na sistemu sa NHL strelcima. Manje verovatan 5+ dabl je prosao, dok je na papiru sigurnija kombinacija pala. Dobro je sto su obe kvote bile velike, pa je plus bio siguran i sa jednim prolazom. Islandersi volsebno prodjose, nakon samo jednog gola, u prve dve trecine, no Tampa i Florida se pobrinuse za pad. Luongo je imao cak 39 odbrana. Jeste rec o vrhunskom golmanu, ali je ipak sa druge strane imao jedan od najboljih napada lige, svasta. Montreal i St. Louis, nisu mogli lakse otici u over. U Montrealu idealan scenario, vodjstvo gostiju. Blues i Jetsi su odigrali mec sa puno sansi, izlaz na startu drugog perioda. NBA deo dobro odabran. Dallas se namucio u zavrsnici. Chicago odigrao kilav mec, protiv nekompletne indiane. San Antonio je jedini dosao rutinski. Memphis i Westbrook bez problema izlaze za prateci tiket. Sistem NHL strelaca je doneo minimalan dobitak, Perry i Stamkos zakazase. Konacno jedan lep dan; nije prosao kombo, ali je i ovako dobro.

Fudbal

Ghana-Comoros 3+

Nigeria-Swaziland P/K1

Egypt-Chad P/K1

Tunisia-Mauritania P/K1

Ivory Coast-Liberia P/K1

Senegal-Madagascar P/K1

Mali-Botswana P/K1

Paraguay-Bolivia P/K1

Brazil-Peru P/K1

Kvote, 1.47, 1.59, 2.05.

Ghana se obrukala na prvom mecu i danas bi trebala da usledi kanonada. Ostalo su revansi kvalifikacija(kada je o Africi rec), gde je razlika u kvalitetu ocita, dok Brazil i Paraguay igraju meceve standardne grupne faze.

Prateci tiket, Iraq 4+, Australia 5+, China 3+. Kvota 5.64.

NHL

Buffalo-Dallas 5+

Columbus-St. Louis 5+

Kvota 2.28.

Dallas ima mozda i najbolji napad u ligi(PP sigurno). Sabresi igraju sve bolje, te ocekujem golove. St. Louis igra dobro, imaju malo problema sa golmanima/odbranom, te mislim da je i tu 5+ pravo resenje.

Propratni tiket, Pittsburgh 5+, Nashville 5+. Kvota 2.77.

Strelci, Seguin, Steen, Carter, Crosby, Neal. Sistem 3/5.

NBA

Golden State-Toronto P>103.5

Curry >29.5

Kvota 3.42.

Prateci tiket, Atlanta w2, Miami P>96.5. Kvota 2.81.

Edited by Miljenko

Ako me Gerasimov (koji je inace Belorus a ne Rus) opet ispostuje, eto veselja... Nisikori odradio svoj deo posla, sad jos ovaj majstor... Vodi 3:2 u prvom, za sad ide korektno, idemo majstore jako do samog kraja!

In-play, Slovenia - Ukraine over 0,5 1st half @1,80

Po uzoru na Neshove tikete :) i ja odigrah jedan sličan i obori me Madagaskar za jedan go

tiket.jpg

Edited by Kurdy

Paragvaj - Bolivija, domacin golovi: u oba, 3+, 4+ i prvo2+. Kvote 2.3, 2.85, 5.5 i 3.9

Pih, doslo samo drugo2+, jedino sto ne odigrah. A pred tekmu stavim poslednjih 200 din na Urugvaj 1&4+ po kvoti 9.5. Mislio sam da ce ih Urugvaj dobiti. I bilo 3:0 u 60 i nekom minutu, sasvim dovoljno vremena da padne i cetvrti al ipak  nista. A bez dinara da branim. Imao sam po kvoti 2.4.