Miljenko Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Florida-Tampa to cu odigrati 5+ ali na NYI-Arizona nisam bas siguran da ce pasti 5 komada. Montreal-Vacuver je interesantan za 5+ Meni su Tampa i Islandersi tu negde po verovatnoci, pa sam ih zato i spojio. Da se igra u Tampi, bilo bi jos izvesnije za golove. Nije mi pomalo jasna postavka kvota za 5+ danas. Oko 1.50 na Islandersima; U Mozzartu je Tampa cak 1.65, u Meridianu preko 1.55. Sutra cu probati Ganu ponovo, 3+ i sire. Morace se potruditi, nakon 0-0 u prvom mecu.
Cash Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 evo miljenko odigrao sam sto sam ti rekao+ St.louis w1 na drugom tiketu igrao Memphis+San antonio nece pobediti za vise od 18 poena
Nesh Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Vratim se sa slave, kliknem, i ono sve zeleno. Lepota: :)
Nesh Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Kako bre izaberes utakmice??? Danas i nije bio neki izbor, igrao sam 4 tiketa, eto na jednom ispao dobar raspored. Kad hoce, onda hoce. :)
Godfrey Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 In-play, Switzerland U19 - Romania U19, Switzerland @2,05
Cash Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 evo miljenko odigrao sam sto sam ti rekao+ St.louis w1 na drugom tiketu igrao Memphis+San antonio nece pobediti za vise od 18 poena 1/2 neverovatno da na Florida-Tampa padne samo 1 gol
Miljenko Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Kao da su kladionice znale, da nece biti golova, pa je najveca kvota bila bas na tom mecu.
Miljenko Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 (edited) NHL 1/2, NBA 1/1, prodje i prateci NBA tiket, a uzeh nesto i na sistemu sa NHL strelcima. Manje verovatan 5+ dabl je prosao, dok je na papiru sigurnija kombinacija pala. Dobro je sto su obe kvote bile velike, pa je plus bio siguran i sa jednim prolazom. Islandersi volsebno prodjose, nakon samo jednog gola, u prve dve trecine, no Tampa i Florida se pobrinuse za pad. Luongo je imao cak 39 odbrana. Jeste rec o vrhunskom golmanu, ali je ipak sa druge strane imao jedan od najboljih napada lige, svasta. Montreal i St. Louis, nisu mogli lakse otici u over. U Montrealu idealan scenario, vodjstvo gostiju. Blues i Jetsi su odigrali mec sa puno sansi, izlaz na startu drugog perioda. NBA deo dobro odabran. Dallas se namucio u zavrsnici. Chicago odigrao kilav mec, protiv nekompletne indiane. San Antonio je jedini dosao rutinski. Memphis i Westbrook bez problema izlaze za prateci tiket. Sistem NHL strelaca je doneo minimalan dobitak, Perry i Stamkos zakazase. Konacno jedan lep dan; nije prosao kombo, ali je i ovako dobro. Fudbal Ghana-Comoros 3+ Nigeria-Swaziland P/K1 Egypt-Chad P/K1 Tunisia-Mauritania P/K1 Ivory Coast-Liberia P/K1 Senegal-Madagascar P/K1 Mali-Botswana P/K1 Paraguay-Bolivia P/K1 Brazil-Peru P/K1 Kvote, 1.47, 1.59, 2.05. Ghana se obrukala na prvom mecu i danas bi trebala da usledi kanonada. Ostalo su revansi kvalifikacija(kada je o Africi rec), gde je razlika u kvalitetu ocita, dok Brazil i Paraguay igraju meceve standardne grupne faze. Prateci tiket, Iraq 4+, Australia 5+, China 3+. Kvota 5.64. NHL Buffalo-Dallas 5+ Columbus-St. Louis 5+ Kvota 2.28. Dallas ima mozda i najbolji napad u ligi(PP sigurno). Sabresi igraju sve bolje, te ocekujem golove. St. Louis igra dobro, imaju malo problema sa golmanima/odbranom, te mislim da je i tu 5+ pravo resenje. Propratni tiket, Pittsburgh 5+, Nashville 5+. Kvota 2.77. Strelci, Seguin, Steen, Carter, Crosby, Neal. Sistem 3/5. NBA Golden State-Toronto P>103.5 Curry >29.5 Kvota 3.42. Prateci tiket, Atlanta w2, Miami P>96.5. Kvota 2.81. Edited November 17, 2015 by Miljenko
Zli Gli Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Ako me Gerasimov (koji je inace Belorus a ne Rus) opet ispostuje, eto veselja... Nisikori odradio svoj deo posla, sad jos ovaj majstor... Vodi 3:2 u prvom, za sad ide korektno, idemo majstore jako do samog kraja!
Godfrey Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 In-play, Slovenia - Ukraine over 0,5 1st half @1,80
Kurdy Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 (edited) Po uzoru na Neshove tikete :) i ja odigrah jedan sličan i obori me Madagaskar za jedan go Edited November 17, 2015 by Kurdy
Timmy Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Paragvaj - Bolivija, domacin golovi: u oba, 3+, 4+ i prvo2+. Kvote 2.3, 2.85, 5.5 i 3.9
Timmy Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Pih, doslo samo drugo2+, jedino sto ne odigrah. A pred tekmu stavim poslednjih 200 din na Urugvaj 1&4+ po kvoti 9.5. Mislio sam da ce ih Urugvaj dobiti. I bilo 3:0 u 60 i nekom minutu, sasvim dovoljno vremena da padne i cetvrti al ipak nista. A bez dinara da branim. Imao sam po kvoti 2.4.
Recommended Posts