Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Ne mogu da verujem da je Bolivar krenuo u 21h i da je uslo prvo4+, a ja nisam nista odigrao, iako mi je to bio jedini pik za danas. Nista me ne moze smoriti kao ovako nesto :(

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Ja odigram samo Bolivar 5+, 7+, ne i  Catolicu. :isuse:

Catolica 5-2, mada ima sanse za 7+ i na Bolivaru.

I naravno da su gurali do 7 :frust: Jebo bi im mamu, sve bi mi uslo :cry:

kawhi 30 sekundi pre kraja ubaci slobodno i prebacio granicu 17.5. malo srece konacno

• Author

Fudbal 1/1, NHL 0/1, NFL 0/1, NBA 1/1, prodje 5+, 7+ na Bolivaru, te uzeh nesto sitno i na NHL strelcima. Odvojih uspesno bitno od nebitnog na fudbalu. Catolica i Bolivar, lagano udjose u 3+, do poluvremena; kasnije je na oba meca i 7+ dosao. NHL i NFL nisu bili uspesni. Tampa prekida seriju poraza, ali Islandersi dozvolise preokret u trecoj trecini. Arizona se lepo vratila i dosla do pobede. Atlanta nekako odlazi u produzetak i ipak gubi, juce su zakazali pre svega u ofanzivi. NBA korektno. Fiks tiket je prosao manje-vise rutinski. Manji plus kada se sve sabere. Lepa promena, u odnosu na veci deo nedelje.

Fudbal + NHL

Tottenham-Aston Villa 2+

Toronto-Dallas 5+

Kvota 1.74.

Ponovo odigrah Tottenham. Jeste da igraju promenljivo, no nadam se da mogu pasti 2 gola. Fudbalu dodah za golove najverovatniji NHL mec za danas.

NBA

Philadelphia-Cleveland w2

New York-San Antonio w2

LA Clippers-Phoenix w1

Houston-Oklahoma P>107.5

LA Clippers-Phoenix P>105.5

Kvote, 1.79, 3.42.

Par vekih favorita u fiksu, te kombinacija poluvreme overa, tamo gde se ocekuje ofanzivna eksplozija.

Prateci tiketi, Minnesota-Portland P>100.5, Golden State-Memphis P>99.5 i James >23.5, Aldridge >16.5. Kvote, 3.42, 3.42.

2. novembar je danas. ocekujem da igraci budu malo bolji skoreri nakon sto su primili platu.

Unakazili me juče Partizan i Spartak Moskva.

Lecce - Monopoli 1

Jong PSV - Telstar 3+

Gravelines - Orlean 1

@3,75

Dana sam više u tenis modu pa evo dva singla:

Coria - El Mihdawy (Bogota) 2 @3,60

Eguchi - Konig (žene, Canberra) 2 @4,10

El Mihdawy glatko 2:0

via Tapatalk

Losa ponuda juce, ali jedan kratki se provukao:

pogodak.png

:)

Nesh, ako ne okacis tiket pre pocetka LS tekmi bices reportovan (a nadam se i banovan) <_< :s_d:

• Author

Fudbal/NHL 1/1, NBA 1/2. Tottenham je za promenu prosao vec na poluvremenu. Toronto-Dallas, uz dosta srece, 5. gol pada 13 sekundi pre kraja. NBA fiks relativno lako, mada su se Clippersi namucili. Mozda sam preterao na trecem tiketu. Trebao sam singlirati Houston-Oklahoma. Kombo naravno nisam uklopio. Bila je dilema, Clippersi fiks ili poluvreme over, uzeh vecu kvotu i naravno padoh(ja bar uvek igram manje kvote, retard). Lep dan na kraju, sada bi i CL mogla da uleti kako treba.

Fudbal

Astana-A. Madrid P/K2

Man Utd-CSKA Moscow w1

Real Madrid-PSG 2+

Sevilla-Man City 2+

Kvote, 1.50, 1.56.

Atletico bi i sa pola snage trebao dobiti danasnjeg rivala. Ovi moji igraju kilavo, golove nisam smeo probati, no valjda gore od neresenog ne mogu. Real i PSG su odigrali uzasan prvi mec i danas mogu samo bolje. Sevilla-Man City, zanimljiva utakmica u najavi, 2+ mi deluje kao prava mera.

Prateci tiketi, Real P/K1, Man City X2, Benfica P1+, Shakhtar P1+, Man Utd 2P1+, PSV 3+ i Shakhtar U19 P2+, Benfica U19 P2+, Real Madrid U19 2P2+. Kvote, 7.84, 4.53.

NHL

Colorado-Calgary 5+

San Jose-Columbus w1

Kvota 2.21.

Obe ekipe(Colorado i Calgary) igraju meceve sa puno golova, pa im 5 komada ne bi trebala predstavljati problem. Sharksi jos uvek traze formu i cini se da je vecerasnji protivnik po meri.

Prateci tiket, Tampa 5+, Montreal w1, Edmonton 5+. Kvota 3.68.

Strelci, Nash, Ovechkin, Seguin, Nyquist, Stamkos. Sistem 3/5.

NBA

New Orleans-Orlando w1

Sacramento-Memphis w2

Kvota 2.35.

New Orleans za prvu pobedu. Cousins ne igra veceras za Sacramento, a i ne verujem da Memphis moze ponoviti onako lose izdanje.

Propratni tiketi, Dallas P>101.5, Denver P>103.5 i Davis >25.5, DeRozan >21.5. Kvote, 3.42, 3.42.

Ekipo,

mogu li LAL da pobede Denver ?

ne znam, ali ja tu igram over 205.5.

Edited by 189-

over je dobar izbor. inace, mislim da denver dobija.

Nesh, ako ne okacis tiket pre pocetka LS tekmi bices reportovan (a nadam se i banovan) <_< :s_d:

Sve iksevi.  :sleep:

Na prvi loptu, Igram X na Real, probacu i na Galatasaraj, plus kec na PSV (najbolje bi bilo sistem 1 od 3 :D ). Zezam se malo u zagradi, izbor je nikakav, kvote male za favorite, ali posto mora nesto da se igra, za pocetak probam ove tri. Kvota u Socceru 46.35. Ulog minimalan.

Sad cu da gledam kombinacije sa duplim sansama, a tu su i Leeds i Preston bez pobede kuci (prosli put me Leeds ojadi za lepe pare, a i sad je slicna statistika - 4 pobede za redom Cardifa, isto bilo i sa Blekburnom...Preston izgubio tri za redom kod kuce od evropskih sampiona), tako da ce biti opet "dal je moguce ovo?".

Evo, kao bonus, tiket mog drugara (ja samo prilozio), LS i LE mesano, (onaj sto pao na jednu na kvotu 460 i kusur):

Coventry 1&2-3

Burnly 1

Brighton II pol 2

Augsburg 1&GG

Bilbao dupla pobeda 1

Kvota 210.14 (Soccer)

Edited by Nesh