Timmy Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Ne mogu da verujem da je Bolivar krenuo u 21h i da je uslo prvo4+, a ja nisam nista odigrao, iako mi je to bio jedini pik za danas. Nista me ne moze smoriti kao ovako nesto :(
Miljenko Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Ja odigram samo Bolivar 5+, 7+, ne i Catolicu. Catolica 5-2, mada ima sanse za 7+ i na Bolivaru.
Timmy Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 I naravno da su gurali do 7 Jebo bi im mamu, sve bi mi uslo
189- Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 kawhi 30 sekundi pre kraja ubaci slobodno i prebacio granicu 17.5. malo srece konacno
Miljenko Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Fudbal 1/1, NHL 0/1, NFL 0/1, NBA 1/1, prodje 5+, 7+ na Bolivaru, te uzeh nesto sitno i na NHL strelcima. Odvojih uspesno bitno od nebitnog na fudbalu. Catolica i Bolivar, lagano udjose u 3+, do poluvremena; kasnije je na oba meca i 7+ dosao. NHL i NFL nisu bili uspesni. Tampa prekida seriju poraza, ali Islandersi dozvolise preokret u trecoj trecini. Arizona se lepo vratila i dosla do pobede. Atlanta nekako odlazi u produzetak i ipak gubi, juce su zakazali pre svega u ofanzivi. NBA korektno. Fiks tiket je prosao manje-vise rutinski. Manji plus kada se sve sabere. Lepa promena, u odnosu na veci deo nedelje. Fudbal + NHL Tottenham-Aston Villa 2+ Toronto-Dallas 5+ Kvota 1.74. Ponovo odigrah Tottenham. Jeste da igraju promenljivo, no nadam se da mogu pasti 2 gola. Fudbalu dodah za golove najverovatniji NHL mec za danas. NBA Philadelphia-Cleveland w2 New York-San Antonio w2 LA Clippers-Phoenix w1 Houston-Oklahoma P>107.5 LA Clippers-Phoenix P>105.5 Kvote, 1.79, 3.42. Par vekih favorita u fiksu, te kombinacija poluvreme overa, tamo gde se ocekuje ofanzivna eksplozija. Prateci tiketi, Minnesota-Portland P>100.5, Golden State-Memphis P>99.5 i James >23.5, Aldridge >16.5. Kvote, 3.42, 3.42.
189- Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 2. novembar je danas. ocekujem da igraci budu malo bolji skoreri nakon sto su primili platu.
Babu Bhatt Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Unakazili me juče Partizan i Spartak Moskva. Lecce - Monopoli 1 Jong PSV - Telstar 3+ Gravelines - Orlean 1 @3,75 Dana sam više u tenis modu pa evo dva singla: Coria - El Mihdawy (Bogota) 2 @3,60 Eguchi - Konig (žene, Canberra) 2 @4,10
Nesh Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Losa ponuda juce, ali jedan kratki se provukao: :)
John Coltrane Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nesh, ako ne okacis tiket pre pocetka LS tekmi bices reportovan (a nadam se i banovan) <_<
Miljenko Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Fudbal/NHL 1/1, NBA 1/2. Tottenham je za promenu prosao vec na poluvremenu. Toronto-Dallas, uz dosta srece, 5. gol pada 13 sekundi pre kraja. NBA fiks relativno lako, mada su se Clippersi namucili. Mozda sam preterao na trecem tiketu. Trebao sam singlirati Houston-Oklahoma. Kombo naravno nisam uklopio. Bila je dilema, Clippersi fiks ili poluvreme over, uzeh vecu kvotu i naravno padoh(ja bar uvek igram manje kvote, retard). Lep dan na kraju, sada bi i CL mogla da uleti kako treba. Fudbal Astana-A. Madrid P/K2 Man Utd-CSKA Moscow w1 Real Madrid-PSG 2+ Sevilla-Man City 2+ Kvote, 1.50, 1.56. Atletico bi i sa pola snage trebao dobiti danasnjeg rivala. Ovi moji igraju kilavo, golove nisam smeo probati, no valjda gore od neresenog ne mogu. Real i PSG su odigrali uzasan prvi mec i danas mogu samo bolje. Sevilla-Man City, zanimljiva utakmica u najavi, 2+ mi deluje kao prava mera. Prateci tiketi, Real P/K1, Man City X2, Benfica P1+, Shakhtar P1+, Man Utd 2P1+, PSV 3+ i Shakhtar U19 P2+, Benfica U19 P2+, Real Madrid U19 2P2+. Kvote, 7.84, 4.53. NHL Colorado-Calgary 5+ San Jose-Columbus w1 Kvota 2.21. Obe ekipe(Colorado i Calgary) igraju meceve sa puno golova, pa im 5 komada ne bi trebala predstavljati problem. Sharksi jos uvek traze formu i cini se da je vecerasnji protivnik po meri. Prateci tiket, Tampa 5+, Montreal w1, Edmonton 5+. Kvota 3.68. Strelci, Nash, Ovechkin, Seguin, Nyquist, Stamkos. Sistem 3/5. NBA New Orleans-Orlando w1 Sacramento-Memphis w2 Kvota 2.35. New Orleans za prvu pobedu. Cousins ne igra veceras za Sacramento, a i ne verujem da Memphis moze ponoviti onako lose izdanje. Propratni tiketi, Dallas P>101.5, Denver P>103.5 i Davis >25.5, DeRozan >21.5. Kvote, 3.42, 3.42.
189- Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) ne znam, ali ja tu igram over 205.5. Edited November 3, 2015 by 189-
Timmi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 over je dobar izbor. inace, mislim da denver dobija.
Nesh Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) Nesh, ako ne okacis tiket pre pocetka LS tekmi bices reportovan (a nadam se i banovan) <_< Sve iksevi. Na prvi loptu, Igram X na Real, probacu i na Galatasaraj, plus kec na PSV (najbolje bi bilo sistem 1 od 3 :D ). Zezam se malo u zagradi, izbor je nikakav, kvote male za favorite, ali posto mora nesto da se igra, za pocetak probam ove tri. Kvota u Socceru 46.35. Ulog minimalan. Sad cu da gledam kombinacije sa duplim sansama, a tu su i Leeds i Preston bez pobede kuci (prosli put me Leeds ojadi za lepe pare, a i sad je slicna statistika - 4 pobede za redom Cardifa, isto bilo i sa Blekburnom...Preston izgubio tri za redom kod kuce od evropskih sampiona), tako da ce biti opet "dal je moguce ovo?". Evo, kao bonus, tiket mog drugara (ja samo prilozio), LS i LE mesano, (onaj sto pao na jednu na kvotu 460 i kusur): Coventry 1&2-3 Burnly 1 Brighton II pol 2 Augsburg 1&GG Bilbao dupla pobeda 1 Kvota 210.14 (Soccer) Edited November 3, 2015 by Nesh
Recommended Posts