Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
Posto sam se pomirio sa time da ovo nije moja nedelja odigrah odvojeno po terminima, cisto da se ne desi da nemam sta da pratim plus standardno na golovePrvi terminhttp://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1058-1385976-1031Golovihttp://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1058-5414613-1031
tja. ovaj psv svima daje golove sem aik-u. a sugavi Mehengladbah mi srusio tiket u zadnjem minutu :(
Posted (edited)

@garovix, nemoj tog ludaka, neugodno je.Inače igram već mjesec dana 1-3 po 2 para na tiketu za po oko 1,5, ukupno 2,2, a s nekom kontroliranom progresijom što sam smislio. Sadzasad nije loše, 65% prolaznost, još nije bilo više od 3 promašena u nizu. Mislim da je 1,45+ za 1-3 velju™. Gađam undere i relativno često padnem na 0:0.Slijedeći listić:Kir.Shmona-SpartaTottham-MariborSparti je bod odličan, Tottham se neće zamarati.

Edited by king louie
Posted

Losi rezultati od 7. Bice valjda bolje sa drugim terminom.

Posted

Bravo. :thumbup:Bolji ovi kasniji rezultati. Dobio i Maccabi. :)

Posted
Udinese + PSG @ 2,03Inter @ 1.83Tottenham + Lazio @ 1.88Twente @ 1.8Man City -1.5 @ 2.26
Dosta bijedno...
Posted

Meni dobar dan danas. Ujebao jedino Fenerbahce, koji je brutalno unisten.

Posted

Naplatio nesto sitno, a na Interu i ovim ostalim utakmica od 9 h mogla se zaraditi prosecna srpska plata ™, minimum. Sta vredi kad nemam hrabrosti da ulozim.

Posted

Obori mi Inter tiket za 50 eura. Uvatim Lion iz 2-2 8 kvota i padnem na istu igru zbog mrtvog Livaje. 3 kvota bila, a na Inter poklon od 1.80. Pu! :)

Posted

danas Partizan -6.5 jedino,Igrao bih i Mareja i Real ali su bedne kvote, morao bih nesto da improvizujem.U ovom futsalu mi deluje logicno da ce Gvatemala natrpati Solomonce sa vise od 7, ali se slabo razumem pa bih voleo ako ima neko nesto da kaze tim povodom. Kvota na nas protiv Ceske 1.65, isto mi deluje ok.

Posted

Igrao Srbiju + Egipat.Gvatemalu sam igrao 10+ ocekujuci nekoliko golova Solomonjana™ kad ono medjutim™, em trpaju em uspjevaju da se odbrane, carska ekipa.