Timmy Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ja sam zato i prestao da idem u balknabet (a najdalji su mi). Na sajtu im pisu jedne kvote, a u kladionicu kad dodjes druge. Ovaj ostali olos kad menja kvote to bar u trenutku i vidis.
Zli Gli Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Imao sam na sajtu Pin beta 1.83 na Muguruzu i isto 1.33 na Soka ali mec samo sto nije poceo a oni udaljeni jedno 2km od ovih i nisam hteo da letim tamo, sjebao sam se, Klasican majmun.
Babu Bhatt Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Juce double fino prosao i uzela se neka para. Milan - Chievo 1 Brugge - OH Leuven 1 Olimpija(-7,5) - Telekom Bonn 2 @3,18 via Tapatalk
Nesh Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Treba mi ili Milan ili Verona da da gol. I nema sile.
Zli Gli Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Sarapova i Peneta igrale svih 5 medjusobnih meceva do sad u 3 seta a kvota na 20.5 vise 1.94, reklo bi se pravi poklon, ne samo zbog statistike nego i zbog cinjenice da Peneta ima 3-2 H2H i da je dobila poslednja 3 meca Ruskinje. Jedino ne znam sta se desava ako Halep (ocekivano) dobije Radvansku 2:0 a Peneta Sarapovu isto 2:0, ko bi onda isao dalje u tom krugu njih tri, ali cu definitivno igrati i pobedu Penete za neki osrednji ulog.
Timmy Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Nacional Potosi kraljine. Gledam da li da igram golove na meču ili gost golovi. Odigram na gosta 2+ po 3.5, u oba po 6 i 3+ po 12.5. Ušlo i 7+ koje nisam igrao ali potoska braća uvalila 3 kom :) Sa druge strane kiks na Bolivaru, ali lep pogodak na Peruance Melgar, ali to je bilo sitno. Kad me nekad put nanese u Boliviju otići ću u Potosi do stadiona Nacionala i potrošiti koji dinar zarađen na njima :d
Nesh Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Pogodim kvotu 15, a New England ne moze da da jos jedan gol, da ne pricam o tome da im sudija nije svirao ocigledan penal u poslednjem minutu... (uzgred, lomio sam se da li da igram domacin daje 2 ili gost i prelomio kao i obicno ) Nikako da prodje neka veca kvota. Al ajde bar me sluze povremeno ovi kratki utesni tiketi, pa da ne kukam mnogo... :) Sve u svemu, danas su gotovi! :D
Miljenko Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 (edited) Fudbal 3/4, NHL 0/1, NBA 0/2. Za fudbal se ne mogu buniti previse. Nas kup je dosao fino. Leverkusen i Roma bez problema, Napoli uz nesto muke do 2+. The Strongest je ispostovao u zavrsnici. Dortmund jos jedna kanonada. Barsa jeste izvela B tim, ali se on svejedno obrukao. Ne razumem tu nezainteresovanost, ma ko da je protivnik. Moji Pingvini ponovo nisu dosli 5+, u Ottawi rutinski over. Dobro je sto NBA odigrah oprezno, samo jedan poluvreme over je dosao, a ni igraci nisu izasli sjajno. Kombo je bio relativno blizu, mogao sam ovaj cetvrti fudbalski tiket odigrati bolje. Manji minus na kraju, ja i moje serije. NHL Tampa-Colorado 5+ NY Islanders-Carolina w1 Edmonton-Montreal w2 Kvote 1.50, 2.25. Tampa-Colorado lici na lagani over. Islandersi igraju dobro, ne dopustaju previse golova. Carolina trazi formu i dalje, mada je ona uvek bila poznata kao domacinska ekipa. Prekinuta je serija pobeda Montreala, vreme je za pocetak nove. Strelci, Tavares, Crosby, Stamkos, Tarasenko, Seguin. Sistem 3/5. NFL New England-Miami P1 Kvota 1.50 Patriotsi su krenuli jako, te ne verujem da solidni Miami moze pruziti jaci otpor nocas. NBA LA Clippers-Dallas P>104.5 Kvota 1.85. NBA nije krenuo simpaticno, no pratim i dalje timove koje igram na poene. Miks tiket, Stavanger 5+, Poprad w2, Pittsburgh w1, Dallas 5+, Zurich 2+, Galatasaray w1, AZ 2+, Anderlecht w2, Sampdoria 1X, Cilic fix, Federer fix. Kvota 7.57. Edited October 29, 2015 by Miljenko
Babu Bhatt Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Milan - Chievo 1 Brugge - OH Leuven 1 Olimpija(-7,5) - Telekom Bonn 2 @3,18 Super prošlo Čilić - Gabashvili @1 Barcelona - Panathinaikos @1 Galatasaray - Eskisehirspor @1 Jokerit - Yugra @over 3,5 @4.08
Cash Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Mene je jebala mala Simona.Kako se je raspala ko da je igrala protiv Serene sutra Malvo hendicep na Kerber.
Nesh Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Sad tek pregledam Maxbet i vidim da imam jedan dobitni koji sam smetnuo s uma: :)
mandingo Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) prosao jedan tiket posle duze pauze. pa evo nesto za danas, mozda slucajno udjem u neku seriju. young boys gg3+ toronto gg3+ bolivar 3+ sion 3+ Edited October 29, 2015 by mandingo
Zli Gli Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 A jebem li ga, kontam da ce odvuci prvi set u tb ili tako nesto, a onda u drugom rutinskih 3:6... Dobar je Filip ali ovo je Federerov turnir a ovi malo slabiji igraci ga se ukenjaju uvek, jbg. Navijacu ali ovaj put bez mene.
Recommended Posts