Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Mogli su i vise od ova 4 gola.

Leverkusen me je toliko puta obarao na 2+, da ih vise i ne razmatram za ozbiljnu igru.

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

gabrijele, seronjo :isuse:

201aiw.jpg

Prosao mi tiket!!!

Leverkuzen 1

Qpr1

Vrsac h2

Trgu Mures 2

Kluz 2

Kvota oko 14.

• Author

Fudbal 2/4, NHL 0/2, prodje i NHL prateci tiket(skracen), te 4 kombinacije sa NHL strelcima. Fudbal je mogao bolje. Bayern prosao bez problema. Zvezda, Arsenal, Salzburg, sve izlazi do poluvremena. Leicester i Crystal palace, odigrase kilav mec, sa samo jednim golom; Real i PSV dodjose. U. de Chile je razocarao. Ocekivana ofanziva nije izostala, ali je realizacija bila katastrofalna. Par velikih promasaja, na startu drugog poluvremena, zatim Corujo dobija crveni u 73. minutu, i gosti sa igracem vise, nisu pokusavali previse. NHL sam mogao uklopiti malo bolje. St. Louis-NY Islanders bi u bilo kojoj varijanti igrao 5+. Umesto odigranog dabla sam mogao staviti fikseve sa prateceg tiketa, ali me je malo uplasila serija Montreala. Strelce pogodih 4/10, ali ta 4 stavih na isti tiket, pa sam fino prosao. Licilo je na solidan minus, no ova dva egzibiciona NHL tiketa, sanirase veci deo. Kod mene kao i obicno, sve ide u serijama; nakon 4 veoma dobre nedelje, ova je bas kilava.

Fudbal

Barcelona-Eibar 3+

New York City-New England 2+

Dortmund-Augsburg 3+

Huachipato-Colo Colo 2+

U. Catolica-Palestino 3+

Basel-Young Boys 3+

Rapid-Austria Vienna 3+

Man Utd-Man City 2+

Feyenoord-AZ Alkmaar 2+

Stromsgodset-Rosenborg 2+

PSG-St. Etienne 2+

Kvote, 1.51, 1.63, 1.63, 1.52, 1.75, 1.97.

Barcelona kod kuce igra efikasno. MLS zavrsava regularni deo sezone, te odigrah dosta opreznije, samo 2+ na NY City. Dortmund igra fino ove sezone. Colo Colo je solidan u odbrani, pa je 2+ prava mera. Catolica kao i uvek. Basel kao domacin se mora probati. Rapid-Austria, zanimljiv mec sa puno golova u najavi. City je nekompletan, pa tu zato i stavih 2+. Holandjane ne preferiram, Rosenborg ne igra bas sa puno golova u prvenstvu, Francuze izbegavam, uz PSG kao izuzetak.

Prve 4 stvari odose na kombo tiket, odnosno u jacu grupu.

Prateci tiket, Juventus P/K1, Milan 2+, Fiorentina 2+, Lazio w1, A. Madrid w1, Anderlecht 2+, Dinamo Zagreb 2+, Plzen w2, Sparta Prague 2+, LDU Quito 2+, Olympiakos w2, Ajax 2+, Porto P/K1, Celtic P/K1, Rangers 2+, Orlando 2+. Kvota 22.68.

NHL

Winnipeg-Minnesota 5+

NY Rangers-Calgary w1

Kvota 2.18.

Winnipeg igra otvorene meceve, dok su Wild dobri na obe strane leda. Rangersi su sinoc igrali protiv Flyersa, a veceras docekuju Calgary, te zato ovaj tiket i odigrah opreznije, pa je zavrsio u slabijoj grupi.

Strelci, Parise, Nash, Hudler, McDavid, Gaborik. Sistem 3/5.

NFL

New England-NY Jets w1

Carolina-Philadelphia >45.5

Kvota 2.28.

Retko glupo kolo. Nadjoh samo jedan fiks, koji deluje izgledno. Carolina igra dobro, a i Philadelphia je sve bolja, te odigrah over ovde.

Kao i kod NHL dabla, ni ovde nisam smeo probati jace.

Propratni tiket, Buffalo P<21.5, Indianapolis >51.5, Houston H2(+4.5), St. Louis P<20.5, Atlanta w2, Washington P<21.5. Kvota 27.15.

Pogodih danas dva tiketa, prvi put valjda jos od srednje skole. Dakle, odavno.. :)

I ha nakon dugo vremena pogodio kvotu 10. Barca hendicep 1,Lazio 1 Atletiko 1 i Lilestrom greskom w2. Njih sam hteo da igram 3+ i vidim greskom odigrao winer 2. Lilestrom pobedi 3-0 u gostima

I ja danas jos jedan :blink: To mi se zadnji put desilo pre 7-8 godina dok sam studirao.

Tiket

I ja danas jos jedan :blink: To mi se zadnji put desilo pre 7-8 godina dok sam studirao.

Tiket

Zato nam sad sledi serija od X promasaja

• Author

Izgleda da jedino ja nisam zadovoljan danas. :lolol:  Nije bilo golova na pojedinim mecevima, gde ih je trebalo biti. 

Ni kod mene nista danas. Opet me zeznuo Liverpul. 

basel i catolica su sjebali sve. mls ugazio u zadnjem kolu... nadajmo se da ce nastaviti sledece godine.

Opet hvatam ManUTD X, a padam PSG 1&2-3 (ovi alavi morali da probiju u 4:1 :isuse: ) Ajax gg3+, Fejnord 1&3+, Atletiko 1. Liverpul gg3+ sa 2 gola u zadnjih 10min (e vala su mogli ugurati i treci, bilo ko) .

Izgleda da jedino ja nisam zadovoljan danas. :lolol: Nije bilo golova na pojedinim mecevima, gde ih je trebalo biti.

Nisi jedini :)

• Author

Fudbal 3/6, NHL 1/1, NFL 0/1. Fudbal polovicno. Dve 3+ i 2+ kombinacije, lako prodjose. Tiket sa cetiri para je nastradao na onom smoru u Mancesteru. Basel i Catolica su bili sigurni padovi. Rapid-Austria, prolaz u zavrsnici meca. NHL hvatam sasvim pristojno. Dabl je lagano prosao. Strelci su billi blizu i sa ovako malo meceva. NFL stanje redovno. ne mozes naci over ove sezone. Falilo je 9 poena, u cetvrtoj cetvrtini i corak. Metiljav dan, za kraj iste takve nedelje. 

Fudbal

Bilbao-Gijon 2+

Audax Italiano-U. de Concepcion 2+

Bolivar-Oriente Petrolero 3+

Kvote, 1.55, 1.55.

Bilbao igra zanimljive meceve, Gijon je u 3+ seriji. Cileanci igraju bitan mec za vrh tabele, dva komada valjda mogu pasti. Bolivar igra nocas. Njih redovno pratim kada igraju kao domacini.

NHL

NY Islanders-Calgary w1

Chicago-Anaheim w1

Kvote, 1.51, 1.62.

I danas imamo samo 3 para u ponudi. Flamesi su lose otvorili sezonu i ne verujem da mogu iznenaditi Islanderse, koji su porazeni na proslom mecu kod kuce. Chicago je nesto slabiji, u odnosu na prethodne sezone, no to je i dalje tim za vrh. Ducksi su krenuli, za njihove navijace, neprijatno lose i tesko ce ovde promeniti trend.

Za utehu, nflnhl tiket prosao: 

pogodak.png

:)