Miljenko Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Mogli su i vise od ova 4 gola. Leverkusen me je toliko puta obarao na 2+, da ih vise i ne razmatram za ozbiljnu igru.
Moća Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Prosao mi tiket!!! Leverkuzen 1 Qpr1 Vrsac h2 Trgu Mures 2 Kluz 2 Kvota oko 14.
Miljenko Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Fudbal 2/4, NHL 0/2, prodje i NHL prateci tiket(skracen), te 4 kombinacije sa NHL strelcima. Fudbal je mogao bolje. Bayern prosao bez problema. Zvezda, Arsenal, Salzburg, sve izlazi do poluvremena. Leicester i Crystal palace, odigrase kilav mec, sa samo jednim golom; Real i PSV dodjose. U. de Chile je razocarao. Ocekivana ofanziva nije izostala, ali je realizacija bila katastrofalna. Par velikih promasaja, na startu drugog poluvremena, zatim Corujo dobija crveni u 73. minutu, i gosti sa igracem vise, nisu pokusavali previse. NHL sam mogao uklopiti malo bolje. St. Louis-NY Islanders bi u bilo kojoj varijanti igrao 5+. Umesto odigranog dabla sam mogao staviti fikseve sa prateceg tiketa, ali me je malo uplasila serija Montreala. Strelce pogodih 4/10, ali ta 4 stavih na isti tiket, pa sam fino prosao. Licilo je na solidan minus, no ova dva egzibiciona NHL tiketa, sanirase veci deo. Kod mene kao i obicno, sve ide u serijama; nakon 4 veoma dobre nedelje, ova je bas kilava. Fudbal Barcelona-Eibar 3+ New York City-New England 2+ Dortmund-Augsburg 3+ Huachipato-Colo Colo 2+ U. Catolica-Palestino 3+ Basel-Young Boys 3+ Rapid-Austria Vienna 3+ Man Utd-Man City 2+ Feyenoord-AZ Alkmaar 2+ Stromsgodset-Rosenborg 2+ PSG-St. Etienne 2+ Kvote, 1.51, 1.63, 1.63, 1.52, 1.75, 1.97. Barcelona kod kuce igra efikasno. MLS zavrsava regularni deo sezone, te odigrah dosta opreznije, samo 2+ na NY City. Dortmund igra fino ove sezone. Colo Colo je solidan u odbrani, pa je 2+ prava mera. Catolica kao i uvek. Basel kao domacin se mora probati. Rapid-Austria, zanimljiv mec sa puno golova u najavi. City je nekompletan, pa tu zato i stavih 2+. Holandjane ne preferiram, Rosenborg ne igra bas sa puno golova u prvenstvu, Francuze izbegavam, uz PSG kao izuzetak. Prve 4 stvari odose na kombo tiket, odnosno u jacu grupu. Prateci tiket, Juventus P/K1, Milan 2+, Fiorentina 2+, Lazio w1, A. Madrid w1, Anderlecht 2+, Dinamo Zagreb 2+, Plzen w2, Sparta Prague 2+, LDU Quito 2+, Olympiakos w2, Ajax 2+, Porto P/K1, Celtic P/K1, Rangers 2+, Orlando 2+. Kvota 22.68. NHL Winnipeg-Minnesota 5+ NY Rangers-Calgary w1 Kvota 2.18. Winnipeg igra otvorene meceve, dok su Wild dobri na obe strane leda. Rangersi su sinoc igrali protiv Flyersa, a veceras docekuju Calgary, te zato ovaj tiket i odigrah opreznije, pa je zavrsio u slabijoj grupi. Strelci, Parise, Nash, Hudler, McDavid, Gaborik. Sistem 3/5. NFL New England-NY Jets w1 Carolina-Philadelphia >45.5 Kvota 2.28. Retko glupo kolo. Nadjoh samo jedan fiks, koji deluje izgledno. Carolina igra dobro, a i Philadelphia je sve bolja, te odigrah over ovde. Kao i kod NHL dabla, ni ovde nisam smeo probati jace. Propratni tiket, Buffalo P<21.5, Indianapolis >51.5, Houston H2(+4.5), St. Louis P<20.5, Atlanta w2, Washington P<21.5. Kvota 27.15.
lord_s Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Pogodih danas dva tiketa, prvi put valjda jos od srednje skole. Dakle, odavno.. :)
Cash Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 I ha nakon dugo vremena pogodio kvotu 10. Barca hendicep 1,Lazio 1 Atletiko 1 i Lilestrom greskom w2. Njih sam hteo da igram 3+ i vidim greskom odigrao winer 2. Lilestrom pobedi 3-0 u gostima
Moća Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 I ja danas jos jedan To mi se zadnji put desilo pre 7-8 godina dok sam studirao. Tiket
Cash Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 I ja danas jos jedan To mi se zadnji put desilo pre 7-8 godina dok sam studirao. Tiket Zato nam sad sledi serija od X promasaja
Miljenko Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Izgleda da jedino ja nisam zadovoljan danas. Nije bilo golova na pojedinim mecevima, gde ih je trebalo biti.
Nesh Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ni kod mene nista danas. Opet me zeznuo Liverpul.
mandingo Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 basel i catolica su sjebali sve. mls ugazio u zadnjem kolu... nadajmo se da ce nastaviti sledece godine.
John Coltrane Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Opet hvatam ManUTD X, a padam PSG 1&2-3 (ovi alavi morali da probiju u 4:1 ) Ajax gg3+, Fejnord 1&3+, Atletiko 1. Liverpul gg3+ sa 2 gola u zadnjih 10min (e vala su mogli ugurati i treci, bilo ko) .
Timmy Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Izgleda da jedino ja nisam zadovoljan danas. Nije bilo golova na pojedinim mecevima, gde ih je trebalo biti. Nisi jedini :)
Miljenko Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Fudbal 3/6, NHL 1/1, NFL 0/1. Fudbal polovicno. Dve 3+ i 2+ kombinacije, lako prodjose. Tiket sa cetiri para je nastradao na onom smoru u Mancesteru. Basel i Catolica su bili sigurni padovi. Rapid-Austria, prolaz u zavrsnici meca. NHL hvatam sasvim pristojno. Dabl je lagano prosao. Strelci su billi blizu i sa ovako malo meceva. NFL stanje redovno. ne mozes naci over ove sezone. Falilo je 9 poena, u cetvrtoj cetvrtini i corak. Metiljav dan, za kraj iste takve nedelje. Fudbal Bilbao-Gijon 2+ Audax Italiano-U. de Concepcion 2+ Bolivar-Oriente Petrolero 3+ Kvote, 1.55, 1.55. Bilbao igra zanimljive meceve, Gijon je u 3+ seriji. Cileanci igraju bitan mec za vrh tabele, dva komada valjda mogu pasti. Bolivar igra nocas. Njih redovno pratim kada igraju kao domacini. NHL NY Islanders-Calgary w1 Chicago-Anaheim w1 Kvote, 1.51, 1.62. I danas imamo samo 3 para u ponudi. Flamesi su lose otvorili sezonu i ne verujem da mogu iznenaditi Islanderse, koji su porazeni na proslom mecu kod kuce. Chicago je nesto slabiji, u odnosu na prethodne sezone, no to je i dalje tim za vrh. Ducksi su krenuli, za njihove navijace, neprijatno lose i tesko ce ovde promeniti trend.
Recommended Posts