Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Red bi bio da Pittsburgh proradi, no pitace se tu i Dallas, pa bi trebao biti lep mec. Nadam se da ce Colo Colo odigrati dovoljno ozbiljno.

Posted

Totalni kontrast tekme u 19 Dnipro 1, AZ 1, Totte 2, da bi od 21 pogadjao kvote 2.9 na Molde, 3.4 na Rapid 1&3+ i Napoli 2.85 2&3+.

Za punih 20 godina redovnog kladjenja nikada nisam imao ovako dugacak niz bez dobitka i nikada nisam bio blizu da batalim jednom zauvek.

Posted

Red bi bio da Pittsburgh proradi, no pitace se tu i Dallas, pa bi trebao biti lep mec. Nadam se da ce Colo Colo odigrati dovoljno ozbiljno.

Pitao se Dallas i to dobro Pitsburg dao tacno onoliko koliko treba. Nhl ide neocekivano dobro.

Posted (edited)

Nastavlja se padanje na jednu. Liverpul sa igracem vise celo poluvreme!  :mad:

mozzart.png

Za utehu, utesni prosao:

utesni.png

:)

EDIT: Ah, da...Gotovi su danas!  :D

Edited by Nesh
Posted

Fudbal 2/5, NHL 2/2, prodje i prateci NHL tiket(umanjen za kvotu 1 na jedinom fiksu). EL je dosla prilicno lose, gomila iznenadjenja u fiksu, plus nije bilo golova na dosta meceva gde su ocekivani. Na Partizanu 2 gola padaju, ali na AZ-Augsburg nije bilo drugog. Dortmund i Villarreal dobijaju bez problema vec na poluvremenu, na isti nacin dolazi i Sporting 2+. Lazio prolazi 2+, kao i Monaco u fiksu, ali je tu Fiorentina prodala. Molde sam trebao 3+ odigrati, ovako 2+ na tom mecu nije donelo nista, posto na Fenerbahce-Ajax jedini gol kasno pada. Colo Colo je opravdao poverenje, mada je moglo doci i nesto sire(5+). Neocekivano dobro NHL vece. Rangersi se lepo vratise, nakon kilave prve trecine. U Pittsburghu i Vancouveru, taman koliko treba golova. Cak je i propratni tiket izasao, uz neresen mec u Ottawi. Na kraju je saniran veci deo uplate; jos jedan prolaz na fudbalu i bio bi plus. Kako je krenuo dan, moram biti zadovoljan, tim pre sto je u nocnom delu sve proslo.

Fudbal

Hoffenheim-Hamburger 2+

Rayo Vallecano-Espanyol 2+

Kvota 1.54.

Odigrah opreznije fudbal danas. Hoffenheim i Vallecano obicno igraju zanimljive meceve.

NHL

Buffalo-Montreal w2

Winnipeg-Tampa 5+

Edmonton-Washington 5+

Kvote, 1.49, 1.55, 1.50.

Montreal je krenuo jako, te ocekujem da nastave niz, protiv Sabresa, koji se polako popravljaju. Winnipeg-Tampa, ofanzivna eksplozija u najavi. Za Washington ce na golu veceras biti Grubauer, pa bi i Oilersi mogli dati neki gol vise.

Prateci tiket, NY Islanders 5+, Calgary 5+, Los Angeles w1. Kvota 3.16.

Strelci, Pacioretty, Tavares, Stamkos, Gaborik, Ovechkin. Sistem 3/5. Kvote, 2.60, 2.50, 2.40, 3.30, 2.10.

Posted (edited)

Sutra i nema previse zanimljivih parova. Vidim da u nedelju ima gomila potencijalnih 3+ meceva, treba to probrati. :lolol:

Edited by Miljenko
Posted

Za pocetak jedan lagani tiketic sa pet lakih komada -_- :

pet-lakih-kmada.png

Drogedi treba za opstanak, Hofenhajm, Santos Laguna i Vicenca nemaju pobedu kod kuce (ja takve uzaludne fikseve ne propustam :D...doduse Nemce gotovo nikad ne igram, al ajd sad nek idu i oni) , a Okser...hm...pa mora nesto i iz Francuske 2 da se odigra.

Za sutra, naravno, raspala Aston Vila po kvoti 2.80!

Posted

po kvotama mi deluje da nhl igras u mozzartu. a gde igras strelce?
Posted

Vineri su veci u Meridianu, 5+ u Mozzartu. Strelce za sada nadjoh samo u Meridianu. Jedino je glupo sto ih ne mozes vezivati sa drugim igrama. U Mozzartu si ranije mogao, na kosarci, povezati dva igraca i poene/fiks sa istog meca(mozda moze i sada). Za NBA je to dobra stvar. U Meridianu su oprezniji sa takvim stvarima.

Danas(posto je vec subota), ima dosta NHL meceva, te cu probati 2 sistema 3/5 i jedan spojen tiket. Jeste cekalica, ali je dovoljno da se jednom u sezoni sve poklopi. ^_^

Posted

Vineri su veci u Meridianu, 5+ u Mozzartu. Strelce za sada nadjoh samo u Meridianu. Jedino je glupo sto ih ne mozes vezivati sa drugim igrama. U Mozzartu si ranije mogao, na kosarci, povezati dva igraca i poene/fiks sa istog meca(mozda moze i sada). Za NBA je to dobra stvar. U Meridianu su oprezniji sa takvim stvarima.

Danas(posto je vec subota), ima dosta NHL meceva, te cu probati 2 sistema 3/5 i jedan spojen tiket. Jeste cekalica, ali je dovoljno da se jednom u sezoni sve poklopi. ^_^

hvala

da, moze i dalje u mozzartu. meni su to ustvari i omiljene kombinacije za tiket i uzasno me nervira sto ne moze u meridianu, sokeru, ma manje vise nigde od lokalnih kladionica.

okaci te tipove ako te ne bude mrzelo i ako ti nije maler, prepisem cesto hokej od tebe :) sinoc smo fino prosli, a evo i veceras nam za sad dobro ide :D

Posted

Nisam juce nesto mnogo igrao, na postavljenom tiketu nijedan pogodak  :frust:. Za utehu, utesni prosao:

maxbet.png

:)

Gotovi su danas!  :D

Posted (edited)

Fudbal 0/1, NHL 3/3. Solidan broj promasaja, na Hoffenheim-Hamburger. Nemacki timovi ne mogu da daju dva gola, sramota. Rayo je prosao iznenadjujuce lako. NHL ponovo dodje idealno. Montreal se malo opustio u drugoj trecini i dozvolio izjednacenje, ali su kasnije dosli do ubedljive pobede, 7-2. Over u Winnipegu, dolazi u drugoj trecini. Edmonton-Washington, ocekivana goleada, 5 komada u prvom periodu. Steta za kombo, pao je na najsigurnijem fudbalu za golove juce. 3/4 bilans je uvek dobar, pa i kada kvote nisu prevelike.

Fudbal

Bayern-Koln 3+

Zvezda-Borac 2+

Salzburg-Ried 3+

Arsenal-Everton 2+

U. de Chile-S. Wanderers 3+

Leicester-Crystal Palace 2+

Celta-Real Madrid 2+

Twente-PSV 2+

Kvote, 1.42, 1.71, 1.63, 1.60.

Bayern se nije proslavio u ofanzivi protiv Arsenala, te danas ocekujem zatrpavanje. Zvezda je u formi, Arsenal sve bolji, Salzburg prepoznatljivo dominantan u prvenstvu. U. de Chile bi morao da napravi seriju pobeda, kako bi se priblizio vrhu. Lasarte je blizu otkaza, nakon 1-4 prosle nedelje, tesko ce mu tu pomoci i dobri rezultati u kupu. Tim je kompletan, pa bi trebala uslediti ofanziva od starta. Leicester igra efikasno. Real ima dosta povredjenih igraca, protivnik igra dobro, te mi fiks nije za igru, ali 2 gola valjda mogu pasti. Holandjane tesko hvatam, pa je 2+ prava mera.

Poslednji tiket stavih u slabiju grupu.

Prateci tiket, Chelsea w2, Sevilla w1, Leverkusen 2+, Werder 2+, Gent w1, Internacional w1, Emelec w1, Heracles 2+, Club America w1, Zenit 2+, Zurich 2+, Nacional Montevideo w1. Kvota 7.64.

NHL

St. Louis-NY Islanders 5+

Dallas-Florida 5+

Chicago-Tampa 5+

Kvote, 1.43, 2.40.

Blues-Islanders, sigurno najverovatniji mec za golove veceras. Obe ekipe su odigrale dosta lepih i efikasnih meceva do sada. Florida i Chicago, cesto svoju igru zasnivaju na defanzivi, ali su im vecerasnji rivali ekipe koje postizu golove "kao na traci".

Dabl odigrah slabije.

Propratni tiket, Montreal w1, Ottawa 5+, NY Rangers w2, San Jose w1. Kvota 5.07.

Strelci, Nash, Seguin, Stamkos, Crosby, Tarasenko i Jagr, Kane, Neal, Tavares, Pavelski. Dva sistema 3/5 i spojen tiket, 13.741,65 kvota. :ss1:  

NCAAF tiket, Auburn >51.5, Clemson w2, Bowling Green w2, Ball State >56.5, Toledo w2, Nevada w1, Florida International w1, LSU w1, Oregon State >59.5. Kvota 20.34. Proslonedeljni tiket je zveknuo na zadnjem paru, red je da jedan uleti.

Edited by Miljenko
Posted

Fine navlakuse na kljakavi Chelsea i oslabljeni Real. Kvote oko 2.00. Mora da se proba. Ja, naravno, ne propustam ni raspalu Aston Villu, sto ce reci da Sherwood  moze da se pakuje.  :(

Posted

odigram pola bundeslige 1+ i 2+ pp i posle 30min na sve tri tekme koje sam igrao 0:0 :isuse:

Posted (edited)

Ja gledam Bayern i nerviram se. Ocekivao sam bar 2 komada, u prvih pola sata. Uvek me je nervirala ova spora Pepova igra.

Konacno gol.

Edited by Miljenko