Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Trabzon-Aris 1 sa H(-3,5). Trabzon se fino pojacao, ocekujem da lagano dobiju ovo

Posted

Kladionice bas imaju respekt prema Ramosu nakon sto je dobio Federera. :lol:

Posted

Nisam igrao nista, sjebao se jer pocinje rano ujutru ali mislim da je to 19.5 vise i h2+5.5 na Ramosa. Jako dobro je odigrao juce, smireno kad je bila frka, i mislim da se nece tako lako raspasti.

Posted (edited)

Fudbal 2/2, MLB 1/1, NHL 0/1, prodje i Colo Colo 5+. Colo Colo dolazi 3+ pre poluvremena, uz 5. gol u nadoknadi vremena. Toronto-New York RB, 0-0 u prvom delu meca. Nisu retka kod MLS meceva kasna "raspucavanja" i to se desilo i juce. Kada je o MLB mecu rec, propustene sanse za poentiranje, na obe strane, u prva tri ininga, da bi u 7. sve doslo na svoje mesto. Kod NHL tiketa bar promasih obe stvari. Samo 3 gola na Philadelphia-Chicago, te novi poraz Ducksa. Ok dan.

Fudbal

Cobreloa-U. de Chile 3+

Kvota 1.66.

Jos jedan mec cetvrtfinala Copa Chilea. Ocekujem da ni La U nece odigrati neozbiljno, kada su vec usli medju 8 timova.

MLB

LA Dodgers-NY Mets 1 (Greinke-Jacob deGrom)

Kvota 1.65.

Greinke, 3-1, 2.48 ERA, protiv Metsa. Ove sezone, 20-3, 1.69 ERA. Jacob, 0-2, 3.66 ERA, protiv Dodgersa. Ukupno, 14-8, 2.54 ERA. Greinke kao domacin, 11-1, 1.52 ERA; vece, 12-3, 1.91 ERA. Jacob deGrom na strani, 8-4, 3.09 ERA; vecernji mecevi, 8-6, 3.44 ERA. Poslednja 3 starta, Greinke, 2-0, 2.05 ERA; Jacob deGrom, 2-0, 0.53 ERA. Starter gostiju je imao cak 13 strajkauta, na prvom mecu ove serije; 7 ininga, bez primljenog poena. Greinke je pak na drugoj utakmici serije, dopustio 2 runa, u pobedi tima, 5-2. Tvrd mec u najavi. Greinke je skoro savrsen kod kuce, te dajem prednost Dodgersima.

NHL

Tampa-Dallas 5+

Edmonton-St. Louis w2

Pittsburgh-Ottawa 5+

Kvote 1.40, 1.57, 1.60.

Sudar sjajnih napada u Tampi. Sve osim gomile golova bi bilo veliko iznenadjenje. Edmonton je i dalje bez pobede i cini mi se da je St. Louis preveliki zalogaj za njih, pa ocekujem njihov novi poraz. Pingvini defanzivno nisu losi. Osam primljenih golova, na 3 meca, je ok cifra. Napad je zato totalno razocarao, na startu sezone. Vreme je da neko nadrlja i mozda se to desi Senatorsima veceras. Moguce je da ce Hammond veceras imati prvi ovosezonski start(golman Ottawe, koji je bio fenomenalan u drugom delu prosle sezone).

Potonji singl stavih u slabiju grupu.

Miks tiket, Cobresal 2+, Huachipato 2+, V. Williams fix, Kerber 9- 1.set, Barcelona w2, CSKA w1, Olympiakos w1, Unicaja w1, Zvolen w1, Stavanger 5+, Dinamo Moscow w1, Florida w1, New Orleans >51.5. Kvota 19.19.

Edited by Miljenko
Posted

čekam sasari over 74.5 za isplatu i odličan dan, uđe još meč u produžetak, ali naravno kreteni su morali da se ispucavaju, a hajlajt pada tipa je poslednji napad u kome stipčevića preuzeo neki visoki, svi se sklonili u stranu, ovaj se zalapio uz stipčevića na deset metara, a car rešava napad šutem sa deset metara nekoliko sekundi pre kraja... jer prodor protiv visokog koji izađe daleko od koša je precenjen.

Posted

Pogodio Zirbesa, Kuzminskasa, De Coloa, Rocestija i Alexandera, sve over i poslesnji tip mi je bio Milutinov -6.5, ni minut nije dobio Milutin, prosao lep tiket, ja nezadovoljan. :(

Posted

Cobreola - U. Chile live, 2+ po 2.8 i 3+ po 7.

Posted

Razbranili se golmani veceras. A i sudije su corave. Nije priznat cist gol Cobreloi oko 60. minuta(nisu videli da je lopta usla u gol).

Posted

Ubilla za 0-2, u 95. minutu. Herrera, golman gostiju, sigurno igrac utakmice. Prvo poluvreme prilicno mlitavo, puno sansi u nastavku meca.

Posted

Cobreola - U. Chile live, 2+ po 2.8 i 3+ po 7.

Kao sto rece Miljenko, u 95om udje tiket )

Posted

Fudbal 0/1, MLB 0/1, NHL 2/3. Puno propustenih sansi na Cobreloa-U. de Chile; precke, fenomenalne intervencije oba golmana, te 2 gola na samom kraju meca. Dodgersi su razocarali. Njihovi udaraci se ponovo nisu proslavili. Jacob deGrom i Greinke veoma dobri, nijanse odlucile pobednika. Oba jaca NHL tiketa su prosla, pomalo sumnjiv over na Pingvine je pao. Lagani over u Tampi. Pittsburgh daje dva brza gola, na startu druge trecine i to je bilo sve. Napad jos uvek nije na ocekivanom nivou. St. Louis je dokazao da je kvalitetniji tim, dobivsi u Edmontonu. Mogla je proci bar jos jedna stvar. Srecom sto ne tovarim sve na jedan mec, posto bih Dodgerse sigurno odigrao jako.

Fudbal

Dinamo Zagreb-Zagreb 3+

Stromsgodset-Odd 3+

Mainz-Dortmund 3+

Orlando-New York City 3+

Kvote, 1.41, 1.51, 1.46, 1.60.

Dinamo Zagreb, Dortmund, New York City, su timovi koje retko preskacem kada igram golove. Norvezani imaju malo timova, koji igraju defanzivno; vecerasnje ekipe ne spadaju u tu grupu.

NHL

Winnipeg-Calgary 5+

Kvota 1.55.

Za danas se odlucih za jedan par. Duel timova koji umeju da daju golove i gde i po tradiciji pada dosta njih.

Ovaj mec stavih u slabiju grupu.

Prateci tiket, San Jose w2, Anaheim w1, Los Angeles w1. Kvota 3.90.

Miks tiket, Fenerbahce w1, Panathinaikos H2(+1.5), Real Madrid H2(+1.5), Zalgiris >141.5, Milano >152.5, Lifering 2+, Eindhoven 2+, RKC 2+, Bristol City 2+, Benfica 2+, Magnitogorsk w1, Karpat w1, Salzburg 5+, Munich 5+, Davos 5+, Bern 5+. Kvota 89.83.

Posted

Targu Jiu - Medias +12.5 H1 u 6 krece. Trgu Ziu jak a Medijas slab pre dve nedelje pukli 30+ od Muresa tako da i ova granica nije visoka.

Posted

:torbica:

Priznaj, vec jednom, za koju kladionicu radis?!

Posted

Radim u korist svoje stete ocigledno jebem ti ludi Medijas isto ovako igrali i prosle godine.

Posted (edited)

Otvorim sajt Soccera i na njemu vec odigran tiket kao da sam ja to u poslednjoj poseti kucao:

mozda.png

Rekoh mozda hoce da mi ucine, pa odigrah za svaki slucaj. :D Dobro, izbacio sam Romu zarad sigurnosti. :sleep:

Inace, mislim se da li da otvaram nalog kod njih (imaju neke lepe kombinacije (recimo X2&2-3) za zamajavanje), pa procitah pravila. Interesantno je da tiket moze da se odigra samo od uplacenog depozita, a dobici moraju da se dizu u predvidjenom roku. Navodno, samo to je u skladu "sa propisima". :huh:

Edited by Nesh