Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Cirstea @1,90

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Stephens uzima set @1,62

Najverovatnije cu staviti jednu crvenu da Fed osvaja RG. Vidim da je u max betu kvota 20, a verovatno moze i nesto veca negde da se nadje. Sa ovakvim zrebom finale je realnost. Mada i ako stigne do finala a tamo mu protivnik bude neko ko se ne preziva Djokovic, bila bi fina kvota za branjenje

U Meridianu ti je Federer 25.00.

bas pisah gore na topicu, to je bas velika kvota.

U Meridianu ti je Federer 25.00.

:thumbsup:

stvarno mi nije jasno u kom univerzumu Nishikori, moze biti veci favorit od Federera. Odlican je Dzapanezer, ali valjda se zna da je klasa vecna. A i trenutno je Fed bolji igrac.

Cenim da ce Murray da pokupi kajmak u polufinalu.

Nije mi jasno, u meridianu je na Federera 25 kvota, a na bet 365 @12..suludo

1,30 kvota na bejzbol, e sad sam sve video....

Mozda Phila dolazi bez bezbol palica. :D

Stvarno su preterali.

Sinoć sam lepo uhvatio Detroit, Atlantu i Hjuston h2, odlične pare. Na jednom sam singlirao under na GS-HOU a na tiketu sam imao pad na Oklend mrtvi gde Bili Burns ima triple prvi at bat i drugi at bat dobije fly ball i mrtav ladan odluči da ne trči, mrtav ladan, ovi čak ni nisu planirali da bacaju na home plate, prosto neverovatno, tviter bio u neverici. Naravno tu je magarac i ostao na toj trećoj i Oklend šatautovan na kraju.   Danas hteo da vežem Atl košarku i Vašington i LAD, odustao od toga kad sam video 1,3 nemoj da se zajebavamo. Iskombinovaću nešto sa Atlantom, LAD, Milsapom i Tigom.. Tig je uzeo 24 šuta u prvoj utakmici. Nek uzme 18 danas, nek pogodi 7 dolazi over na 16,5. Milsap je uzeo 11, imao 3 od 11 a došao opet do 11p, i njega na 16,5 pa nek ide život. 

• Author

1,30 kvota na bejzbol, e sad sam sve video....

Obicno se ovako nesto vidja, samo nakon All-Star pauze. Ma koliko da je starter dobar, to je poziv na propast u najavi. Ima negde i 1.35, no ja ne igram u singlu ispod 1.4, a hendikepe igram samo na autsajdere(run line), tako da je ovo definitivno bio no bet. Baca Scherzer, pa su i poeni teski za procenu.

Edited by Miljenko

Obicno se ovako nesto vidja, samo nakon All-Star pauze. Ma koliko da je starter dobar, to je poziv na propast u najavi. Ima negde i 1.35, no ja ne igram u singlu ispod 1.4, a hendikepe igram samo na autsajdere(run line), tako da je ovo definitivno bio no bet. Baca Scherzer, pa su i poeni teski za procenu.

Ruku na srce video sam ovako nešto slično pred plejof kada neko juri doigravanje ili tako neka varijanta, ali u ovom delu sezone, ovo je užas

Dabl @1,70

Mayer

Limoges

Partizan - Cukaricki under 2,5 @1,7

Slavia Sofia - Cherno More over 2,5 @ 1,87

Odigrao na Federera po 25 i Nishija po 15. Pa cu da branim kad dodju u finale.