Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Galata 1-XMilan GG IIp.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Znam, igrao sam 1X i prosle godine po 2.10 i proslo je, valjda ce i ove. Mada je bolje da stavim cist iks, nema sanse da dodje kec.
Ziv nisam dok ne saznam sta si igrao :D

benfik 1kluz 1plzen 1

Ziv nisam dok ne saznam sta si igrao :D
Hiljadu na 1X i 400 na oba iksa u glavu, ali me Milan sjebao :D

Dobro je, izvuk'o si nesto :)

• Author

Neko vreme je izgledalo je da će kombo lagano doći. Na kraju je uplovio u 34. Oklahoma uspela nešto što neće ponoviti do kraja sezone. Imali su 10+ u završnoj četvrtini i izgubili u regularnom toku.Uzeh nešto, ali...Danas:Grupa ATipsarević fixDel Potro fixEdmonton 0-5Detroit w1Avangard w1Traktor w1AK Bars w1St.Petersburg w1Grupa BTottenham 2+Ajax 2+Wozniacki fixA.Radwanska fixNew Jersey 0-5NY Rangers 0-5Tampa 6+Vancouver w2Red Wingsi jedino kod kuće igraju sigurno. Loša tradicija Columbusa u Detroitu.Oilersi mnogo bolji u odbrani, ove sezone. Dolazi im Minnesota, pa očekujem još jedan tvrd meč.Mečeve u Ottawi i Washingtonu igram under na osnovu aktuelnih trendova.Tampa-Boston imaju tradiciju overa. Canucksi dobro igraju protiv Starsa.KHL playoff počeo, zato sam ih i probao.Sluša me 2+, mada dolazi u zadnji čas. Ipak ide u sumnjiv deo.

Nesto sam zaboravio, jel ovo 2+ igras na tim ili na celu utakmicu?

hmmm igrati na Galatu je uvek rizik pa makar im igrali jos Mesi i CR7.Malo poslusah vas malo sebe pa za posle ponoci sastavih ovo:Pitsburg-Fila 6+ ( by Miljenko :D )Cleveland-New Orleans 1 ( Zoki 82 :D )Toronto-Memphis 2Minnesota-Fila 1
Kad ide onda ide :lala:Miljenko svaka ti cast na pitsburgu i 6+ :ziga:
Nesto sam zaboravio, jel ovo 2+ igras na tim ili na celu utakmicu?
tim
  • Author

Ukupno 2+. Na ova 2 današnja para, kvota 1.6(1.28 i 1.25).Sjajan meč u Pitsburgu. Pingvini izgubiše, ali je bar taj over došao lagano.

Sjajan meč u Pitsburgu. Pingvini izgubiše, ali je bar taj over došao lagano.
:thumbsup:i hvala ti na tome

Bravo, Cash! Verovatno bih pratio (doduse, i dodao nesto pa bi bilo bup :D), ali bio sam na promociji knjige o Alan Fordu. Evo jedan blesavi za pocetak! Ako pogodim 3, dobro ce biti... :lol:

• Author

Igram ponekad i tim 2+, ali to naznačim. Kada napišem ekipu i 2+ samo, to je uvek ukupan broj golova.

OK. Mada, lepe su kvote za Totenhem 2+ i Ajax 2+ ( U Socceru 2.65 i 2.40), pa, mozda zveknem na nekom tiketu kao iznenadjence.

WTA turnir Bogota: Jelena Jankovic- Duque Marino 2 (2.60)