Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
Sta kazete na Sochaux-PSG 1 (7.15) :lala:
Sochauxxxx to breee steta sto nisam dao vise. :kralj: ali i ovako je sjajno. :s_dj:
Posted
Ovaj moj majstor je dobio prvi set, izgubio drugi, u trecem imao 5:2 i uspeo da izgubi 5 gemova za redom :D Probao sam isto i na Klizana, potcenili su ga a precenili Tomica... krenuo je vise nego dobro, samo je pitanje momenta kad ce se raspasti :D
Klizan je jos veca majstorcina - imao je 4:1 u trecem setu, prokockao to, posle vodio 5:1 u tajbrejku ali uspeo da izgubi :lol::Hail:
Posted

Klizan je na 6-5 u taj brejku imao servis i nije uspeo.Vec sam bio digao ruke od onog tiketa. :whistle:Nema druge, nego da i "ostale" meceve igram kao singlove i dablove, ali za 50% uplate, u odnosu na uzi izbor.Tako sam uvek radio sa MLB-om.U nedelju mi je recimo propalo par lepih hokeja, jer Real nije dosao 3+.

Posted
Scavolini - Montepaschi 2St. Pauli - Koln 0-2@2,16Bnei Yehuda - Macabi T.A. W2ManUTD - Reading 1@1,92Razmišljam još o singlovima, ali nisam siguran da ću uplatiti:Koln w2 @2,02Siena - Lazio GG @1,94Macabi T.A. 2 @2,25
Montepaski prodao, ali Izraelci napraviše čudo u nadoknadi. Od singlova uplatih samo Makabi.+1170
Posted

Singlovi:Porto 1 @1,80Bayern 2 @2,10Možda i jedan dubl kasnije.

Posted

Odustao sam od dubla. Umesto toga, još dva singla.Porto-Malaga GG @1,97 CZV <73,5 @1,8

Posted

Sanirana loša nedelja. New Jersey kvota 1. Lecce nakon gomile promašaja, postigao drugi gol u 94. minutu.Grupa ABrechin 2+Annan 2+Wimbledon 2+NY Rangers w1Los Angeles 0-5Wawrinka fixFerrer 9- 1.setGrupa BDornbirner 6+San Antonio doh2(-6.5)Buffalo w1Hradecka fixIpswich 2+Bayern 2+Rangersi igraju fino. Dobar je i Montreal, ali moraju negde da pokleknu. Domaći timovi imaju dobru tradiciju u ovoj seriji.Edmonton-Los Angeles retko ide u plus. Oba tima odlična u defanzivnom segmentu. Buffalo-Winnipeg još jedna domaćinska serija.Kompletan San Antonio bi trebao lako do pobede večeras. Hradecka ima 3-0 skor, protiv današnje protivnice

Posted

Ipak i dubl:Crystal Palace 1Ipswich - Watford GG@2,43

Posted

Danas preskacem iako mi sve mirise da ce Arsenal da izvuce (bar) X. Porto bi trebao da pregazi Malagu ali opet moze komotno da bude i 0-0Ali zato sutra all in na Fener.

Posted
Singlovi:Porto 1 @1,80Bayern 2 @2,10Porto-Malaga GG @1,97 CZV <73,5 @1,8Crystal Palace 1Ipswich - Watford GG@2,43
-1100Bolje da sam ostao samo na ona prva dva singla kao što sam i hteo. Za Zvezdu sam sam kriv kad igram under na prijateljsku utakmicu, ali Ipsviču poništiše gol, jbg.
Posted

I ja sam se ujebao na Zvezdi, isto manje koseva, bio lep tiket Dornbirn 6+ i Arsenal I2+.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Ja igrao H2 na Zvezdu, bilo mi mnogo +13 na koliko je otisao hendikep, ali me Malaga opasno pojebala, forsirao sam X2 do iznemoglosti.

Posted

Au sto me u poslednje vreme nece. Cuveno padanje na jednu. Evo poslednjeg u nizu:clip51.jpgDo 50 sekundi pre kraja bilo je 1:1. I Kingsi morali da ga daju. Posle naravno empty net i 1:3. :mad:

Posted

svaka čast na pogađanju velikih kvota. prema ovim skrinšotovima, da igraš singlove bio bi puniša