Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Jutros uslo Houston i Dalas-Detroit over 4.5 palo je neverovatnih 12 golova. Za danas odigrao keca Totenhem i Kaiserslautern 2.

Kako to biva uvek neko od favorita zajebe i pomogne kladionicama. Osecam da ce danas zajebati Wolsburg, u odlicnoj su formi milijone ljudi se kladi na njih. Moglo bi da bude x2

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

cekam za isplatu sociedad - sevilla 2-6 gola i posle dva gola u prvom poluvremenu ovi se raspucali kao nikada i daju 5 gola u drugom poluvremenu za 4-3. naravno sve sa golom u poslednjem minutu

:isuse: Ja bih odlepio.

zesci maler.

meni ce tott oboriti tiket.

Errani @1.55 za dvostruki ulog.

Errani @1.55 za dvostruki ulog.

sutra krece Doha ima zanimljivih parova dalo bi se zaraditi. Azarenka protiv Kerber kvota 1.40, Penneta ima nerealno visoku kvotu protiv Kuznetsove 1.75.   Osecam iznenadjenje na mecu Safarova-Stosur  ova druga ima kvotu 2.35

Kako sam prevideo Everton, Romu i Ajax-svi su sudjelovali™ u Kupu UEFA u cetvrtak (plus Totte koji kao nisam odigrao). I svi u iksu.

cekam za isplatu sociedad - sevilla 2-6 gola i posle dva gola u prvom poluvremenu ovi se raspucali kao nikada i daju 5 gola u drugom poluvremenu za 4-3. naravno sve sa golom u poslednjem minutu

Koliko je kvota za 2-6? 

oko 1.25-1.45 zavisi od lige naravno. ima i 2-5 skoro identicna kvota

hteo celu italijansku ligu da odigram danas 2-6 i za sada sve doslo. nisam hteo jer jos moram da vidim kako prolazi.

odigrao pet drugih utakmica, postavicu kasnije tiket

hehe.png

Edited by 189-

• Author

Igraj samo 2+, razlika u kvoti je zanemarljiva(u odnosu na 2-6) i nema previse nerviranja.

yep. nisam ni gledao kvote za 2+, mislio sam da su manje. u principu je isto, retko dolazi 7 golova

Odigrao sam Zvezdu sitno na 1.75. Kvota na poluvremenu je 2.15, Mega ima 7 razlike. Gleda li neko, jel ima smisla odigrati?

Nadam se da si odigrao posto ih meljemo i vec smo ih stigli (Mega samo 2 poena u 3/4 do sad), a kvota je vec pala na 1.15 (bar na Mozzartu)

Ipak nisam. Dobro i 1.75 je bilo OK. Sad je 1.40 u Maxbetu.

Edited by Nesh

Odigrao live over 200,5 New York-Cleveland kvota 1.80