Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Palestino 3+ bez problema, nakon 0-0 na poluvremenu.Prošlo sve osim Barse. Bila je i na prebacivačkom. Šta ovaj Celtic može da igra sa njima, nije mi jasno. Uzeh nešto, ali je moglo i bolje.

benfika omaši jebeni penal za 2200

Jebeni Celtic ne moze da pobedi Kilmarnock kuci, protiv Dandija vode 2:0 i primaju dva gola u poslednja 4 minuta utakmice, ali zato kad dodje Barsa idu iz keca u kec.

Edited by Wyatt Earp

propas', ponovo za jedan jedini gol kao i juce, ovoga puta za Kluzov. Kvota 20 :( A ubo sam cak i Sochaux :cry:

Kako sam veceras prosao, pa ovo je nemoguce. X2 Galata lagano, ali druge dve... Bilbao gubio od Buducnosti 12:19 krajem prve i roknem tu keca po 1.45, uz Galatu i Celzi. Onda Bilbao gubio 14:28 (i dalje nije pocela LS) i roknem Celzi 1, Benfiku keca umesto X2 na Galatu, i naravno Bilbao keca opet jer je ovaj put kvota bila 1.75, ali i dalje tek 10 minuta odigrano pa sam mislio da ce okrenuti brzo. Ali kurac, Buducnost ih peglala trojkama ceo mec, 6 minuta do kraja bilo 46:62, kvota na dvojku 1.02 a na keca celih 10. I onda ludilo, stigli do produzetka i posle rutinski dobili (ako ne laze bet365, bilo je 68:71 na 3 sekunde pre kraja regularnog dela i bez tajmauta za Bilbao, sto ce reci da su verovatno dali neku trojku s pola terena :Hail: )Sad cekam Lejkerse za jos 20ak ojra ali nije frka i ako ne dodju :D

Imas dole na ABA topicu o zavrsnici Bilbao - Buducnost.I ja sam igrao Lakerse @ 2.3, malo bolesna kvota iako ne prolaze bas najbolje na ovom gostovanju al realno je to u najboljem slucaju za egal kvotu.

Pa to, zbog kvote sam stavio, a ulog je inace bio 200 dinara. Ne mora ni doci ali ne bih se bunio, mada jako mrzim Lejkerse tj. Brajanta. A ovo za Bilbao je neverovatno, voleo bih da vidim hajlajtse sa tog meca.

• Author

Od veceras cu gledati vise NBA meceva.Ponovo sam nezaposleno lice, posto mi je firma propala. Ionako nije bilo mnogo koristi od tih para. <_<Nadam se da cu nastaviti pozitivan trend kladjenja, koji traje vec 2-3 nedelje. :)

• Author

NBA polovicno. Morao je i San Antonio negde da izgubi. Lakersi su retardirani. :DNa prvi pogled:FudbalLazio 1Inter 2Udinese 1Twente 1Tottenham 1Leverkusen 1Rubin w2PSV w2Napoli w1Od kosarke bih probao Oklahomu protiv Bullsa.Sta mislite za Barsu h2(+5.5) i Maccabi 2(bez hendikepa)? :unsure:Na Oklahomu ce ici dodatni hendikep, +1.5 na njih.Odigrao Barsu h2(+5.5) i Maccabi 2.U Areni nisu menjali kvote za fudbal. Kako je u listi, tako je i na tiketu.

Edited by Miljenko

Mrzim Lejkerse.Odmoricu malo sa NBA, ne ide mi bas fantasticno.

Konacno da ubodem nesto ovog meseca:http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1188-2128891-1031Btw. od osam meceva u CL, na sedam doslo 3+, a na sest 4+

• Author

Nisam ni ja sjajan. Mrljavih 50%(1428), do sada.Igram često bez hendikepa, poene na dodatnim granicama, ali teško ide.I da je došla Barsa, pao bi prebacivački na NBA.

Kakve su zene tenisacice idioti. Igraju neke dve Spanjolke, Gamiz i Kabeza-Kandela (za drugu cuo preko livescore sajtova, za prvu nikad). Prvi set dobila Gamiz 6:1, drugi 6:7 za Kabezu. Pred pocetak treceg seta kvote 4.70 - 1.15, i ja roknem iz zezanja 200din na ovu autsajderku jer je dobila lagano prvi a tesno izgubila drugi set. Povela carica 3:0, imala i brejk loptu za 4:0, a onda izgubila 4 gema za redom i sad ce verovatno da pukne mec rutinski :D Inace, ima 0 asova i 8 duplih greski, uglavnom u zadnjih par gemova. Uplasila se pobede :(