Miljenko Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Fudbal 0/1, NBA 2/3. Znam da je Leverkusen los za golove i ipak ih odigram, Doduse, igrao sam zbog domacina, a ne zbog njih. Nesretni Cleveland. Kompletni izgubise onako, od prosecne ekipe(Atlanta jeste dobra za standarde Istoka, no ukupno gledano...). Drugi fiks tiket, dodje bez vecih problema. Zatrpavanje u prvom poluvremenu, na Denver-Houston. Moram biti zadovoljan, dnevnim bilansom, nakon dva startna promasaja. Fudbal Cagliari-Juventus P/K2 Napoli-Parma 2+ Kvota 1.59, Millennium. Skratih danas tiket, na samo 2 para, ponekad ne treba preterivati. Ostale parove, stavih na egzibicioni tiket(Ajax, Benfica, Malaga...). NHL Pittsburgh-Colorado 5+ San Jose-Edmonton w1 Carolina-Toronto w2 Montreal-Anaheim 5+ Kvote, 1.89, 2.43. Jos nije jasno, ko ce sve biti na raspolaganju Pigvinima veceras, te odigrah golove. Edmonton je odigrao malo bolje, nakon smene trenera, no tesko ce nesto uraditi, protiv Sharksa. Toronto i nema sjajnu tradiciju, protiv Caroline, ali trenutna forma, ukazuje da bi mogli promeniti taj trend. Mecevi izmedju Canadiensa i Ducksa su obicno efikasni, pa i to uklopih ovde. NBA Golden State-Oklahoma P>104.5 Kvota 1.85. Samo 4 para danas. Houston je igrao nocas, pa ih preskacem. Duel pucackih ekipa, deluje zgodno za poene.
Zli Gli Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Ja sinoc odigrao samo singl 500 dindzi na Bruklin protiv Reptorsa, 6.15 kvota mi bila prevelika. Bio sam budan do poluvremena, isli su i do +11 u vise navrata ali se raspali totalno idioti kasnije kad sam legao. Sledeci put pratim do kraja, izgleda da bolje prolazim kad gledam.
Timmy Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Al Dafra - Al Shabab: prvoGG - 3.3 drugo GG - 2.5 GG GG - 9
Timmy Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Uz dosta srece udje prvoGG. Nista do 39.min. Onda Shabab poveo (sa igracem manje), pa u 42.min prvo objave gol Dafri, pa poniste (kako je to odvratan trenutak) I onda ipak u 44om definitivno 1:1.
Nesh Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jesi branio? Meni se Sociedad lepo ispromasivao i stao na 2 kom. Steta, taj treci je dosta donosio... Steta za Sociedad. :( Branio sam iako je kvota bila nepopularna - 1.60. Na 1:2 posle prve trecine bila 2.05 al reko, posto sam vec branio, mozda kojim cudom padne 3 gola za preostale dve trecine pa da ne preterujem . I zeznuo sam se naravno. No, dobro, ne mari i ovako. Prijatelj juce cekao Lil 3-4 za izlaz na kvotu 225, u 30. minutu bilo 1:1 i ostalo do kraja. Nije mogao da brani jer mu uporedo islo jos par utakmica.
Timmy Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Arapi 1:2. Kilava Dafra nije mogla sa igracem vise da ga da celo poluvreme.
Zli Gli Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Zategao sam 3300 na ovu zensku kosarku, Wisla - Galata. 21:34 poluvreme, domace imaju sanse da prodju a Turkinje svih 5 poraza i ispale su manje vise, imam filing da bi moglo doci a ķvota 3.9 mi je lepa. Mogu i da branim aķo se vrate mada verovatno necu, znam sebe :D
Timmy Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Napoli dom golovi: U oba - 2 3+ - 2.3 4+ - 4.5 I sitnije Ajax domacin 3+ - 2 4+ - 3.9
Zli Gli Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nocni tiketi: JP Smit - Ben Micel 1 1.95 lepo krenuo, vec vodi 2:0 u prvom setu, mada se igra na 3 dobijena jer su ovo wild card kvalifikacije za AO i moze biti svasta do kraja LA Kings - Sent Luis 1 & 0-5 golova, zbog tradicije, mada se jako bojim produzetaka jer Kingsi nisu u formi Butilier - Crepaldi 2 3.66 kvota, prevelika za propustiti jer mislim da nije mnogo losiji Na drugom Kingsi pobeda u mecu bilo kakva, Crepaldi H2 +4.5 gema, Smit isto 2, Sakramento i Golden stejt i Hjuston kecevi, Karmelo manje od 24.5 jer mislim da ce ih Cikago iseci od starta i da nece igrati mnogo, i Sad Hoze w1 da mi pojaca kvotu.
Miljenko Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Fudbal 1/1, NHL 0/2, NBA 1/1. Fudbal je prosao vec na poluvremenu. NHL nisam mogao provuci nikako. Pigvini zakazali protiv anonimnog golmana, neverovatnih 0-0, u regularnih 60 minuta. Toronto uspeo da izgubi od kilave Caroline. Srecom te nije dosao ni over u Montrealu. Lagani poluvreme plus, na Golden State-Oklahoma. Nije moglo bolje, uz ovakve NHL rezultate. Pocetak nedelje je bio bericetan, pa se i ne bunim previse. Fudbal Kayseri-Fenerbahce w2 Mainz-Bayern P/K2 Porto-Setubal P/K1 Kvota 1.65. Jedino sam oko Fenera bio u dilemi, golovi ili fiks, no na kraju su ostali samo fiksevi. NHL Ottawa-Anaheim w2 New Jersey-Tampa 5+ Detroit-NY Islanders 5+ Kvote 1.65, 2.12. Ducksi su igrali nocas, no nalaze se u odlicnoj formi i ocekujem jos jedan njihov trijumf. Dabl overa, koji i nije preterano siguran, te ga odigrah opreznije. NBA Detroit-Toronto w2 LA Lakers-Oklahoma w2 Denver-LA Clippers P>107.5 Kvote, 1.65, 1.85. Toronto protiv raspalog Detroita i Oklahoma koja bi i bez Duranta, trebala da pocisti Lakerse. Denver-LA Clippers mi jedino deluje izgledno za poene veceras.
189- Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 prekjuce padnem tiket zbog povrede grka gde su mi falila dva poena a juce obrnuta sitacija. durant ubacio 30 poena za poluvreme i dosao vec tada plus i posle nije ni igrao. sve se vrati na svoje. hardaway je bio najveci zicer sezone. kao i butler samo na njega nikad ne smem da odigram. juce razmisljao da igram dvojku na milwaukee ili bar dodatni hendikep jer je apsudrno bilo da kingsi imaju 6.5 pocetni hendikep. a dvojka bila 3,50...bar ponekad bih trebao imati muda a ne da se posle kajem
Timmy Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 (edited) Napoli dom golovi: U oba - 2 3+ - 2.3 4+ - 4.5 I sitnije Ajax domacin 3+ - 2 4+ - 3.9 Ajax puko 0:4 :o A Napolija sam iskusno branio na poluvremenu (kod 2:0) da nece dati gol po kvoti 3.3. Ipak, da su dali bio bi veci dobitak, pa sam svakako navijao da pune, al oni stali. Inace, mnogo cesto se desava da kad favorit povede 2:0 do poluvremena, da tako ostane i do kraja. Pa kad god sam u prilici da branim (igre tim u oba i tim 3+) to i ucinim. Nekad pokrijem vecinu isplate, a nekad kao sinoc oko pola. Edited December 19, 2014 by Timmy
Cash Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 1: Ottawa-Anaheim w2 (1.83) Detroit Red Wings-NY Islanders, tim 1 daje vise od 2.5 gola (1.74) 2: Calgary-Dallas fiks 1 ( 2.26) Detroit Pistons-Toronto 2 (1.30)
Miljenko Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 (edited) Fudbal 1/1, NHL 0/2, NBA 1/2. Bayern dobio, tek u 90. minutu. NHL nije mogao losije. Ponovo se bas nista nije moglo provuci. NBA fiks prodje nekako, dok su sa poenima zakazali. Tja, nakon par odlicnih dana, usledila su 3 dana tavorenja. Za nedelju, mogu i dalje reci da je ukupno dobra, no videcemo, kakav ce biti vikend. Fudbal Man City-Crystal Palace P/K1 Aston Villa-Man Utd w2 Wolfsburg-Koln w1 Roma-Milan w1 Werder-Dortmund 2+ Schalke-Hamburger 2+ Barcelona-Cordoba 3+ Kvote, 1.53, 1.63, 1.65. Sve je odigrano u Millenniumu. Nisam pravio neke urnebesne kvote, jer ne treba uvek preterivati. Prva dva tiketa, stavih u grupu jacih. Barsa i Dortmund nisu previse efikasni, ove sezone, pa njih odigrah opreznije. Nemci zavrsavaju polusezonu. NHL Los Angeles-Arizona w1 NY Islanders-Tampa 5+ Pittsburgh-Florida w1 Toronto-Philadelphia 5+ Columbus-Chicago w2 Vancouver-Calgary w1 Kvote, 1.85, 1.90, 2.21. Kingsi ne igraju ubedljivo, no pobeda protiv Bluesa, bi trebala povratiti samopouzdanje ekipe. Pingvini imaju malo kompletniju postavu, te ocekujem da ce izaci na kraj sa cvrstom Floridom. Dva klasicna meca za overe. Potonji dabl, odigrah opreznije. Chicago igra ok, no Vancouver ima losu seriju(5 vezanih poraza), i jedini razlog sto bih odigrao na njih, je sto gosti imaju jos losiji niz(7 poraza). Nakon dva rezultatski losa NHL dana, vreme je za povratak pozitivnog trenda. Jos nema kompletne NBA ponude, a ni parovi mi bas nisu primamljivi. Neki timovi su igrali nocas, te su dobri za preskociti. Na kraju je ostao samo prateci tiket, Denver P>99.5, LA Clippers w1, Davis>26.5, Harden>26.5, Jefferson >20.5. Kvota 13.59. Edited December 20, 2014 by Miljenko
Recommended Posts