Nesh Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ne volim da igram sisteme, niti singlove (osim izuzetno, kao sinoc ovo sa Velezom), a i ulazem rekreativne svote (vise volim nekoliko tiketa sa manjim ulogom, nego jedan sa vecim ulogom i manjom kvotom...zanimljivije mi je tako... :) ). U principu, na tiketu volim sto manje utakmica (idealno 4, recimo dva iksa i dve kvote 2.35) sa vecim kvotama (retko igram kvote ispod 2.00). Sad dosta igram ove kombinacije 1&GG, 1&2-3, 1&OVER/UNDER...sto od jedne utakmice pravi 2 "dogadjaja" koje treba pogoditi, ali su kvote dobre. Doduse, otkad imam online racune, odigram i neki tiket sa malom kvotom ili cak i singl.
theanswer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Danas tri tenisa manje kvote Beneto,Conga i Vavrinka i još tražim neki bejzbol. Nemam predstavu šta da stavim. Ima li šta od fudbala? Real možda? Sad sam video predlog za Pospišila,tačno bih ga odigrao ali nema prenos nigde. Edited August 12, 2014 by theanswer
theanswer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Odigrao na kraju Congu,Benetoa,Vavrinku,Real,Mančester i Baltimor. Kvota 6,77. Odigrao propratni da vrati ulog sa prvog al stavio raspalog Pospišila. Uz njega Tiema i Hamburg u fudbalu,kvota 3,52
Babu Bhatt Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Reading - Newport 1 Gulbis - Dodig 1 Tsonga - Youzhny 1 @2,80 P.S. U kojoj srpskoj kladionici je najjednostavnije otvoriti online račun da se može iz inostranstva npr uplatiti sa kartice novac i da je na istu moguća isplata? Gledao sam nešto na Mozzart, traže neki mozzart kod, pojma nemam šta je to.
theanswer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ja sam mislio da je ovaj Tiem mnogo bolji igrač. Jbm li ga,ja mozzart ne volim,igram preko Meridiana kad je reč o našim kladionicama,ali za uplate i isplate za inostranstvo nemam pojma kako to funkcioniše.
*edited by mod Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Odes u Mozzart otvoris njihovu karticu, dobijes broj i mozes odmah da uplatis koliko hoces na nju. Jedino sto se i podizanje radi uzivo.
radar Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Jebeni Lorenci... a dobio treći set sa 6-1. Dabl @1,95 Blackburn Benneteau
Babu Bhatt Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Odes u Mozzart otvoris njihovu karticu, dobijes broj i mozes odmah da uplatis koliko hoces na nju. Jedino sto se i podizanje radi uzivo. Ne živim u Srbiji, pa mi treba neka kladionica u kojoj mogu sve online kao što radim na bwin ili bet365
Nesh Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Mislim da kod ovih nasih zemaljskih sa online kladjenjem (Maxbet, Meridian, Soccer) uplate i isplate moraju ici "uzivo". Edited August 12, 2014 by Nesh
*edited by mod Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ne živim u Srbiji, pa mi treba neka kladionica u kojoj mogu sve online kao što radim na bwin ili bet365 Posalji po rodbini pare za uplatu pa posle kada dodjes u posetu digni milione dobitka. ako ne dobijes, onda ne moras ni da dolazis :)
Babu Bhatt Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Jbg ništa onda. Čisto sam htio onako, da imam račun u nekoj kladi u Srbiji ali jbg. Ma kakvi crni milioni, mučim se da vežem dva dana u nizu kvotu 3 :D
theanswer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Nisam ni mislio da može plus 2 dana zaredom. Govno od Conge i onaj izgovor od tenisera iz Austrije...
Recommended Posts